reklama

Ciąża po 40

No tak Przyzwyczajenie to ponoć druga natura człeka więc musisz być wyspanym zombiakiem:-D.A schody fajne ale jeszcze jakoś niskie;-)oby już się pieły w górę:tak:Idę nyny dobranoc dziewczyny:-D

reklama
Zoyka bardzo prosto , sa takie 2 zapiecia ktore zaczepisz na rurki na przód zakladasz szelki zapinasz z tyłu i po bokach zapinasz na te zapiecia do rurek jak je zobaczysz to sama zakapujesz mi one odpowiadaja bardziej jak te przy spacerówce

dzien doberek

zapraszam na kawke , my juz nie spimy ale calutka noc bez zadnej pobudki przespana , uwielbiam takie noce potem i ja i dziecko normalnie funkcjonujemy
Misia te szelki dla mnie tez sa bezpieczne mała juz nie raz chciala wyjsc z wózka i nie udało sie po za tym mozna kocyk czy cokolwiek rozłozyc na spodzie

Witam po szalonym poranku :)
Biedrona nie dała spokojnie siąść i wypić kawy,od rana tylko bawić się i bawić :-D
Ollena zapomniałam wczoraj...Mia świetnie wygląda z listkiem no i wyrosła że hohoho :)))

Heja!
U nas dziś sen do 5 bez ani jednej pobudki, no i o tej 5 wielka kupa, przewijanie rozbudziło Godzille i po spaniu, padła teraz:tak:
Zapomniałam wam wczoraj napisać, że mieliśmy wczoraj zasrany dzień , najpierw jeszcze rano na budowie gdzieś się Paćce pielucha przekrzywiła i się obesrała na mokro cała ( oczywiście ciuchów na zmianę brak ) no a potem poszli z tatuśkiem na spacer , na zakupy do Reala...i tam sie dopiero działo:-D tatuś dzwoni do mnie zdyszany i mówi : Mam kolejny red alert, bądź gotowa, przejmiesz bachora i wsadzisz do wanny:-D:-D:-D...łobesrała się w tym Realu po pachy, wszystko wypłyneło bokiem na wózek..stary mój na hali z zakupami, musial je dokończyć, więc jakoś ogarnąl z grubsza to co w wózku ( ręczniki papierowe po czyszczeniu gówna z wózka wsadził podobno do jakiegoś pustego kartonu po piwach - ale się ktoś potem musiał zdziwić :-D ) przy kasie prosił ludzi, żeby go wpuścili bo ma dziecko osrane, to go o dziwo przepuścili, a pani przepuszczająca cieszyła się do Paćki i mówi : ale chyba mu to pasuje, bo grzeczny jest ( a Paćka w różowe grochy i kolorowe kwiatki ubrana:no: ) , stary mówi: zaglądam tam z boku, a tam się lawa wylewa:-D:-D:-D...no kuźwa cyrk.....no i dziś rano o piątej, Paćka u cyca, a ja znowu słyszę, jak się kolejna porcja lawy wylewa i oczywiście pampers nie pomieścił....skąd ona tyle tego produkuje????:szok::-D
Ciekawe czy dzis mojego chłopa wpuszczą do Reala, czy nikt n amonitoringu nie wykrył, że to on podrzuciła w piwach te łobesrane papiery??:szok::-D...może juz jest na gazetce ściennej "Tych klientów nie obsługujemy" :-D:-D:-D

reklama
Ollena, ja nie sadze zeby Karol w zimie zaczal chodzic " w terenie", moze po domu zacznie, w koncu skonczy w styczniu rok, ale kombinuje nad rozmiarem butka na zime. Chcialabym jedna para obskoczyc. Chlopak teraz ma 3 i nie mam pojecia na ile moze mu kopytko do wiosny urosnac, a kozaczki chce kupic jedne i miec z glowy.
Misia, ale barierek to ten balkon chyba nie mial... Zimno mi sie zrobilo.
A my mamy wozek z gatunku tone wazy i poza nim nic sie do bagaznika nie miesci.:-D Ma pompowane, duze kola i jest przestronny. Drugi wozek mamy typu parasolka, i bardzo go nie lubie bo mlody w nim siedzi powyginany, ale na szybkie przeloty z auta do.. i z powrotem jest bardzo dobry. Poza tym bydlecie duze do autobusu nie bardzo wchodzi, a my ostatnio autobusami jezdzimy tez. Mysle ze te zwrotne kolka sa ok i na zaspy, pod warunkiem ze sa duze i mozna zablokowac te obrotowosc. Dlatego jak szukalam wozka dla dwojki, kombinowalam nad Mountain Buggy - kola terenowe, ale skretne.

Majuska, :-D:-D:-D. Absolutnie cudne. A ze biora Packe za chlopaka... A popatrz w te oczyska - jaka zadziora?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry