Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tatuś dzwoni do mnie zdyszany i mówi : Mam kolejny red alert, bądź gotowa, przejmiesz bachora i wsadzisz do wanny

...łobesrała się w tym Realu po pachy, wszystko wypłyneło bokiem na wózek..stary mój na hali z zakupami, musial je dokończyć, więc jakoś ogarnąl z grubsza to co w wózku ( ręczniki papierowe po czyszczeniu gówna z wózka wsadził podobno do jakiegoś pustego kartonu po piwach - ale się ktoś potem musiał zdziwić
) przy kasie prosił ludzi, żeby go wpuścili bo ma dziecko osrane, to go o dziwo przepuścili, a pani przepuszczająca cieszyła się do Paćki i mówi : ale chyba mu to pasuje, bo grzeczny jest ( a Paćka w różowe grochy i kolorowe kwiatki ubrana
) , stary mówi: zaglądam tam z boku, a tam się lawa wylewa

...no kuźwa cyrk.....no i dziś rano o piątej, Paćka u cyca, a ja znowu słyszę, jak się kolejna porcja lawy wylewa i oczywiście pampers nie pomieścił....skąd ona tyle tego produkuje????

...może juz jest na gazetce ściennej "Tych klientów nie obsługujemy" 

Ma pompowane, duze kola i jest przestronny. Drugi wozek mamy typu parasolka, i bardzo go nie lubie bo mlody w nim siedzi powyginany, ale na szybkie przeloty z auta do.. i z powrotem jest bardzo dobry. Poza tym bydlecie duze do autobusu nie bardzo wchodzi, a my ostatnio autobusami jezdzimy tez. Mysle ze te zwrotne kolka sa ok i na zaspy, pod warunkiem ze sa duze i mozna zablokowac te obrotowosc. Dlatego jak szukalam wozka dla dwojki, kombinowalam nad Mountain Buggy - kola terenowe, ale skretne.

. Absolutnie cudne. A ze biora Packe za chlopaka... A popatrz w te oczyska - jaka zadziora?