reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska no chłop twój udany jest z tym co zrobił mi by to do glowy nigdy nie przyszło , a tak po za tym co ona tak wali duzo i czesto ze az wypływa u nas tylko raz było cos takiego jak niunia była chora jakiegos rota załapała i do szpitala wyladowalismy , ale ty piersia karmisz to moze dlatego

Cześć Dziewczyny :-)

Majuska - uśmiałam się prawie do łez. Paćke biorą za jego i Julkę tyż :-)
Jak to jest pospać do 5 ? :-D:-D:-D

My pospaliśmy do 7. Na 8:40 jechałam an USG tarczycy. Guzów nei mam ale jest słabo ukrwiona co zdaniem pani doktor opisującej moze w przyszłości powodować zanikanei tarczycy ? Co to kurna znaczy ? Organy zanikają ?

Przygodę tez już zaliczyłam. Jaruś oczywiście nie zatankował wieczorem a ja spiesząc się widziałam ze powinno starczyć na 45 km (tak pokazywał komputer w aucie). Wracając zasłabł mi na moście. Na oparach zjechałam z mostu w ostatniej chwili uciekając przed tirem.. i stanął.... I J musiał zaiwaniać i pchać na stację. Jak dobrze ze Matka była w domu i przyszła do Julii. No brak słów. Juz mi się nawet "dziamać " nie chciało. Przyznał się ,ze ostatnio tak 3 razy już pchał na stację...

a i telefon mi sie popsuł... jak dobrze ze miałam przy sobie służbowy :-D

Majuśka Packa bosko Wam dzień umilała :-D ale żeby tak piwo sprofanować :)))

Wanda wczoraj w sukience na ramiączkach, spod spodu wystają rękawski od bodziaka, białe skarpeteczki... jaki ON grzeczny oznajmiła mi pani na poczcie :-D

Marzenko ja teraz cycem tylko w nocy karmię jak się Paćk aobudzi, w dzień juz nie uzywamy cyca wogóle, mleka mam juz pewnie malusieńko, tylko tak, żeby sie napiła i spała dalej, więc to po prostu musi być podukcja z tego co się nażre w ciągu dnia, ale to wcale nie są jakieś ogromne ilości:))) ...to chyba po tatusiu taka przemiana materii :-D:-D

Zoyka współczuje:-D...ja mam teraz parking pod blokiem układający sie pod górkę i wskaźnik paliwa letko zepsuty, czasem jak się zapomnę i postawię auto na tym parkingu to mi sie przechyli na bok i paliwo nie dopływa, wtedy auto nie zapali.....musze szukać jakis popychaczy, coby mnie wypchali z parkingu, jak stoje juz na równym to zapala i gnam na stację:-D:-D

Anka bo Wandzia MUSI byc na roziowo od stop do glow ;-) A tak serio to i tak pewnie by nie pomoglo...
Mnie tlumacza wszelacy ludzie po zwroceniu mojej uwagi (ze to dziewczynka), ze dawniej nie wazne bylo jaki kolor sie dziecku ubieralo. NO ALE, raczej sie chlopcu kiecki nie ubieralo;-)

reklama
kurde, zezarlo mi posta.:wściekła/y:
Anka, Ty sie skarpetkami bialymi nie zaslaniaj - latem, kiedy Karol paradowal bez obuwia lub w sandalkach, namietnie zakladalam mu biale, wywijane skarpetki, zakupione na stoisku dla dziewczynek. Dla chlopcow byly tylko jakies takie krasiate, w paski albo z samochodzikami i nijak mi nie graly z sandalkami. Oczywiscie bez koronek, wywijany gladki sciagacz, ale "babskie".
Posypalam trawnik tym killerem na wszystko zle i cos widac. Oczywiscie posypalam nierowno, wiec mamy smugi czarnego, umierajacego mchu, mniszki wytepilo, te zolte takie troche podobne do mniszka tez, koniczyna (franca) ma sie dobrze. Trawa w tych miejscach zdecydowanie "ruszyla" - ciemnozielona, wyzsza niz w pominietych obszarach. No, to kupilam drugiego takiego killera, do rozpuszczania w wodzie i polalam wczoraj z konewki te jasne placki. Wyglada ze to naprawde zalatwia sprawe mchu. Powylazily lyse place, przerzedzila sie zielonosc, ale mysle ze dosiewanie chyba lepiej bedzie wiosna zrobic - jak sie myle to mnie popraw - a na razie skupic sie na wytluczeniu chwastow i zalkalizowaniu nieco gleby.

Ollena, zdziwilabys sie - lat temu okolo mnostwa, kazde male dziecko ubierane bylo w sukienke. Rowniez chlopcy. Wystarczy popatrzec na foty rodzinne z przelomu XIX i XXw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry