reklama

Ciąża po 40

reklama
Aniu dzięki za szybki odpis..tylko, że jeżeli chodzi o cenę, to właśnie plazmy sa teraz najtańsze i dlatego nad nia debatujemy, potrzebujemy tak ze 45 cali, za jakieś 2.500 kupi sie takiej wielkości plaznę, LCD i LED to koszt około 5 tys. więc juz kompletnie nas na to nie stać

witajcie

Mój synuś też kochany i żadne okno nie wchodzi w grę. Śpi w nocy ślicznie, w dzień różnie, ale jest grzeczny, a je cudownie. Nie mogę narzekać na tego bąbla - ma gorsze dni, ale to jak każdy.
Alinka była ze spaniem wręcz cudowna (zresztą do tej pory niezły z niej śpioszek), jadła też ładnie, ale teraz gorzej z tym jedzeniem.

U nas pogoda taka sobie - nie pada, to plus, ale trochę wieje i niebo jest zachmurzone. Spacerek ponad dwu godzinny mamy za sobą, kleik mały zjadł, a potem po raz pierwszy dałam Kubie spróbować jabłuszko z marchewką - wciągnął wszystko i obyło sie bez plucia. Super!!

Aniu...okazuje się , że jednak 45 za mały( 42 to juz wogóle malota ), o najmniej 50 potrzebna, bo spory salon jest. Więc jednak chyba się nie wyrobimy w kasie:-(

Paćka miała dzis tylko jedną drzemkę, dwugodzinną co prawda ale jedną, nie chciała się dać uśpić potem na spacerze i postanowiliśmy ja przetrzymac, tak więc fantastycznie:sorry:..no ale padła o 19. Coraz częściej puszcza się "trzymadeł" i stoi sama, coś czuję, że niebawem ruszy w świat na własnych nogach. Jej siostrzyczka zaczęła chodzić właśnie w 11 miesiącu:tak:
Aha...w Realu nas obsługują:rofl2:

Dobry wieczór :)

Majuska dzisiaj myślałam o Tobie. Jarek zdzwonił ze zjadłby na obiad jakiś makaron.

Mówię OK, zrobię z tuńczykiem tylko kup ser zółty.

On: napisz smsa co jeszcze kupić.

Napisałam: 25 dkg zółtego sera, kaszkę mleczno-ryżową po 4 mies z malinami itd.

Dzwoni: moze być z bananami bo nie ma z malinami ?

odpowiadam: moze być

J wrócił : ser w plastrach a kaszka z bananami ryżowa.

No comment :-D:-D:-D

Dziewczyny z plastra piersi indyczej, 3 marchewek 2 ziemniaczków , pietruszki, kawałeczka selera wyszły mi cztery obiadki.Koszt całości 5 złotych. Czyli w kieszeni 15 złotych prawie.

Dodałam ziemniaczka i marchewkę , zmiksowałam ponownie i już nie smakuje mięsem :)
Do jednej porcyjki dodałam łyżeczkę buraczków gotowanych bo akurat ugotowałam na barszczyk .

W czym mrozić ?

Majuśka wielkośc telewizora się liczy w następujący sposób: przekątna obrazu razy trzy daje odpowiednią odległość od kanapy. Czyli przy 50" TV musisz mieć kanapę 15 metrów od ekranu. Ten drugi TV z linku ma 46 cali....
Zoyka a doliczyłaś zużycie prądu do tego gotowania i miksowania? U mnie indyk jest droższy od schabu więc nie wiem jak kupiłaś plaster mięsa za 4 zł, bo 1 zł to liczę jarzynki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry