Sandy40
Fanka BB :)
Witajcie,przepraszam ,że od piątku nie pisałam ,ale cała sobotę piekłam z młodymi figurki do szopki ,w niedzelę było ich malowanie ,wczoraj miałam ostatnie konsultacje z Alą.
Tak więc z Alą są wielkie problemy:miała test obserwacyjny zdolności szkolnej i dziecko ,ktore jest naprawdę inteligentne ,mądre ,go zdało bardzo żle-w jednym z jego działów na 17 punktów zdobyła tylko 3[a zna odpowiedzi na pytania],w części dla dzieci pow.6 lat nie powinna zdobyć punktów -może tylko 1-2 punkty ,a zdobyła komplet 20 ,jak tak dalej będzie to dostaniemy skierowanie do poradni szkolno-wych.,
Dziecko ,które nigdy nie stało w "kącie :" za karę stoi teraz w przedszkolu prawie dziennie ,udaje ,że nie słyszy pytań [laryngolog zaliczony-słuch dobry].
Do tego wczoraj dała czadu u logopedy[dziecko ćwiczone kilka razy dziennie],nie pokazało ani jednego poprawnego ćwiczenia,
Do tego Majka wywinęła numer ,tak więc " makówka" mi pęka od piątku",a poprawy sytuacji mie widać.
Ollena ,ty zuchu ,dobrze ,że masz już gastro z głowy.
Miłego dnia ,zdrówka dla Was i Waszych pociech
Tak więc z Alą są wielkie problemy:miała test obserwacyjny zdolności szkolnej i dziecko ,ktore jest naprawdę inteligentne ,mądre ,go zdało bardzo żle-w jednym z jego działów na 17 punktów zdobyła tylko 3[a zna odpowiedzi na pytania],w części dla dzieci pow.6 lat nie powinna zdobyć punktów -może tylko 1-2 punkty ,a zdobyła komplet 20 ,jak tak dalej będzie to dostaniemy skierowanie do poradni szkolno-wych.,
Dziecko ,które nigdy nie stało w "kącie :" za karę stoi teraz w przedszkolu prawie dziennie ,udaje ,że nie słyszy pytań [laryngolog zaliczony-słuch dobry].
Do tego wczoraj dała czadu u logopedy[dziecko ćwiczone kilka razy dziennie],nie pokazało ani jednego poprawnego ćwiczenia,
Do tego Majka wywinęła numer ,tak więc " makówka" mi pęka od piątku",a poprawy sytuacji mie widać.
Ollena ,ty zuchu ,dobrze ,że masz już gastro z głowy.
Miłego dnia ,zdrówka dla Was i Waszych pociech
Ostatnia edycja:

Próbowałam wodę wypuścić z niej i coś tam wogóle poprzestawiałam, a chłop mój na nocke do roboty pojechał.. Ma już 4 lata ta machina piekielna, może to już jej koniec najdszedł ????
teraz to juz od małego, psycholog, neurolog, ortopeda, fizykoterapia, pedagog
każdemu coś znajdą, Sandy nie denerwowałabym się za bardzo na Twoim miejscu;-)
)...piekło i spowiedź przy konfesjonale jest po to aby "trzymać gawiedź za mordę " i żeby mieli się czego bać, ;-)że tak to brzydko nazwę, równie dobrze mogę sobie na jakimś kamieniu napisac flamastrem swoje niby- grzechy ( te rzeczy z którymi mi źle) wywalić do rzeki i powiedzieć im Good-bye;-) i tak dalej i tym podobne....no ale to sa moje przekonania, a jeżeli ktoś ma inne to oczywiście je szanuję i nikogo nie oceniam absolutnie.