D
delete
Gość
Ania - latam z aparatem jak nawiedzona po prostu. Stroję miny, czołgam się po podłodze zeby tylko Julkę rozśmieszyć .
Olena - my jako rodzice nie mieliśmy problemu bo jak to Ksiądz określił chodzi o dobro dziecka. Jednak problem jest z rodzicami chrzestnymi. Oni muszą mieć kościelny ( bo tu już dobro dziecka się chyba nie liczy). Obłuda Kościelna i tyle. Gdyby nie to to dawno Julka byłaby ochrzczona.
Mija jest fajoska !
Myślicie już o prezentach pod choinkę ? Mam na myśli dla facetów. Moj MM na jeszcze 21 gru urodziny.
Wymyśliłam słuchawkę bluetooth. On duzo rozmawia w aucie a jego słuchawka się rozwaliła. Nie mam tylko pojęcia jakiej firmy kupić.
Olena - my jako rodzice nie mieliśmy problemu bo jak to Ksiądz określił chodzi o dobro dziecka. Jednak problem jest z rodzicami chrzestnymi. Oni muszą mieć kościelny ( bo tu już dobro dziecka się chyba nie liczy). Obłuda Kościelna i tyle. Gdyby nie to to dawno Julka byłaby ochrzczona.
Mija jest fajoska !
Myślicie już o prezentach pod choinkę ? Mam na myśli dla facetów. Moj MM na jeszcze 21 gru urodziny.
Wymyśliłam słuchawkę bluetooth. On duzo rozmawia w aucie a jego słuchawka się rozwaliła. Nie mam tylko pojęcia jakiej firmy kupić.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie każdy przecież ma za sobą długie studia, doktoraty czy habilitacje. Dlatego jeszcze się błędów u nikogo nie czepiam znając realia polskich szkół podstawowych 
..zacałowałbym je na amen
A ponoć tzw dziecoi te z tych genialnych czytających jako 4 latki z inteligencją się ponoć zrównują z tymi przeciętnymi w późniejszym wieku tak około lat studenckich .