anka_d
Fanka BB :)
Majuśka w kwestii cudów, to dla mnie buźka i oczka są u Wandulki do zakochania
widzę te diabliki świecące się w źrenicach i normalnie się rozczulam. A jeszcze teraz gdy nauczyła się klęczeć to błyska na mnie okiem i brakuje mi chyba tylko kamery żeby ją nagrywać i nagrywać...
Wandzi śpi czwarty raz dzisiaj, musi być bardzo osłabiona chorobą bo to nie jest naturalne. Pewnie wstanie za godzinę i znowu podrzemie potem chwilę. Kolejna ciężka noc przed nami? Oby nie... ugotowałam krochmal bo doczytałam, że trochę łagodzi świąd. Na dodatek w 90% trzydniówka nie swędzi, ale jest te 10% które cierpi na tę dolegliwość i akurat biedroneczka musiała trafić do tej nieszczęsnej mniejszości
widzę te diabliki świecące się w źrenicach i normalnie się rozczulam. A jeszcze teraz gdy nauczyła się klęczeć to błyska na mnie okiem i brakuje mi chyba tylko kamery żeby ją nagrywać i nagrywać... Wandzi śpi czwarty raz dzisiaj, musi być bardzo osłabiona chorobą bo to nie jest naturalne. Pewnie wstanie za godzinę i znowu podrzemie potem chwilę. Kolejna ciężka noc przed nami? Oby nie... ugotowałam krochmal bo doczytałam, że trochę łagodzi świąd. Na dodatek w 90% trzydniówka nie swędzi, ale jest te 10% które cierpi na tę dolegliwość i akurat biedroneczka musiała trafić do tej nieszczęsnej mniejszości

Niestety widać ,że nie karolowy rozmiar