reklama

Ciąża po 40

reklama
Malfilka gratuluję syneczka!!! niech rośnie zdrowo ku uciesze taty i radości mamy :-D
To są nas dwie ewangeliczki na tym forum. Mój eks mąż wziął drugi ślub cywilny w kościele KK bo podobno był kawalerem mimo ślubu ewangelickiego. Świat pełen jest cudów rozmaitych:-D

hej,

Malfi - super. Gratuluję synka :)

Kościół ewangelicki - czym się charakteryzuje ?

Aniu - współczuję Wandzi i Tobie . Oby się już skończyło i żeby dziewczę odetchnęło. Moze warto z tym do doktora, cio ?

Malfi gratuluję syna :-)
W szkołach powinna być etyka, religioznawstwo - powinni być zapraszani przedstawiciele różnych wyznań i religii, bo jak Flo napisała nie zyjemy w państwie wyznaniowym. Co KK i Ewangelików - z tego co pamietam to Piłsudski zmienił wyznanie aby śłub wziąć a było to w czasach gdy cywilne śluby nie istniały. Ocena na świadectwie i pomysł matury z religii uważam za KURIOZALNY !!!
Zoyka Dziewczyny nie mają obrazków i świętych :-D ani męczenników :-D.
Mam nadzieję że mnie nie nabijecie na pal za tę wypowiedź :-)
Ale sama chętnie przeczytam o różnicach między naszymi wyznaniami od osób praktykujących a nie z ksiąg mądrych.

Ostatnia edycja:
Majuska znam siemie, pijam czasami z mlekiem a czasami do musli wsypuje. Cala ciaze z owsianka jadlam rano. Bardzo lubie i najbardziej to nie-mielone.
Musze wrocic do codziennego picia, przypomnialyscie mi:)

Azula Cola a soki? No dziecku ja Coli nie daje i nie mam zamiaru wiec nie wiem do czego to..
Jezeli chcesz Amelce dawac zeby przytyla to ok, ale najlepsze wyciskane, nie sklepowe.
Ale dziecko ktore jest normalnej wagi lub ponad nie powinno raczej pic chyba, ze zamiast deseru. Mia sprobowala wyciskanego soku z jablka (jalbko je chetnie) i wyplula, nie chciala juz tknac, herbatke akceptuje a wode lubi bardzo wiec niech tak zostanie.

Malfi gratulacje!!! Super :-)))

Ollena o tej coli to mam nadzieję,że już u was w domu jej nie będziesama widzisz do czego to doprowadziło,a dzieci naśladują rodziców i mówienie dziecku ,że nie wolno ,a robienie czegoś innego sprawi jedynie brak zaufania do rodziców ,a w przyszłości nawet konflikty.Dzięki za radę ,a te typowo dla dzieci bez cukru chyba mogą być bo jak na razie jedynie takie kupuję

Azula Patryk sprobowal Coli i powiedzial, ze nie dobre i nie bedzie pil wiec narazie sie nie obawiam. Nigdy go nie ciagnelo, raz cos popil i na szczescie moze bo go ciagnelo nie bedzie;)

reklama
Azula pozwól, że zacytuję Dodę :
Milion łatwiej zarobic niż wygrać;-) ( lubię Dodę, a Wy ? tzn. nie słucham jej muzyki, ale ją samą lubię:-D )

Malfi gratki synusia, to możesz uderzac na zakupki już:-D Taką samą decyzję podjęłam jka Ty jeżeli chodzi o amnio...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry