reklama

Ciąża po 40

Malfilko - gratuluję chłopaka! Fajnie wiedzieć, nie?

Na temat celebrytów nie mam nic do powiedzenia, bo ja ich nie bardzo kojarzę. Zresztą nie przylazłam gadać, tylko tak, powiedzieć dobranoc. Pełznę do łóżka w nadziei na spokojną noc, czego i Wam życzę.

reklama
Majuska - w temacie psim, to ostrzygliśmy Nikę w sobotę, bo już wyglądała jak owca... zawsze po utracie sierści zachowuje się jakby jej lat ubyło - przypominają się jej szczenięce lata.

Malfi - ja tez GRATULUJĘ syńcia!!!!

Flo - Tobie również dobrej nocki

My cała noc z rykiem i drapaniem, ale wysypka złazi!!!! Idę do wanny wyszorować się po kilku dniach biegania z obłedem w oczach bez możliwoscie wymoczenia się porządnie :-D

Ollena zęba gratulujemy i zazdraszczamy u nas nic:no:.Majuska może ten mistrzu miał zamiar sprzedać ,a tu na targowiskach nie wolno to dał do schroniska i tak chyba lepiej ,że jak w swej głupocie na świat powołał lub nie dopilnował przynajmniej odrobaczył.Ale takie szczeniaki coś pod rasę chyba szybciej mają szansę na domek:-(.A u nas jedna pobudka dziś cyc i rano uśmiech do mnie karmionko cycowe i radosny śpiew o 5:30 to chyba zaczyna być jej godzina:tak:

Nas obudzila kupa o 5.40 i zaraz widno sie zrobilo wiec koniec spania..
W IE to ona o tej porze sie na drugi bok przekrecala, nawet po kupie ;-)

Maruda dzis, ale codziennie tak samo, przyzwyczailam sie.

Jedynym objawem zeba jest chyba czeste wybudzanie sie przez dwie ostatnie noce... Tzn budzi sie, ja tez od razu, wkladam smoczek i spi dalej... i tak kilka razy.

reklama
Dziewczynki jestem szczęśliwa :-) Wandula spi, ja czysta i pełna energii pomimo koszmarnej nocy bo teraz to już tylko lepiej będzie.
Ollena gratki dla Mii z okazji zębolka. Teraz musisz lecieć do męża bo Ci się "zębowe" należy w formie jakiegos drobnego upominku :-D
Flo pisałaś wczoraj o tej maści na ospę. Otóż ona ma działanie także wysuszające i w przypadku różyczki, trzydniówki, odry itp nie powinno się jej stosować przy innych chorobach niż ospa wietrzna.
Marzena już dawno chciałam spytać, bo nie pisałaś co z serduszkiem u Klaudii? byłaś na kontroli teraz?
Majuśka z tymi przyjemnościami to jest tak, że praca powinna dawać radość. Oczywiście nie harówa ponad siły. Życie jest zbyt krótkie żeby marnować je na zamęczanie się, chociaż Fenicjanie powinni byc skreśleni z listy obecności za wynalezienie pieniądza :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry