reklama

Ciąża po 40

Aniu 'zebowe' powiadasz? Narazie sie smieje, ze pijemy z rodzicami, szkoda ze nie moge pic ;-)
A tak serio to poklocilam sie z mezem, od wczoraj nie rozmawiamy..

Przegial pale...moze napisze na GZ.

reklama
Hej!
Sandy ja z moimi chłopakami też w przedszkolu to przerabiałam. Później było latanie po psychologach żeby wyczaić co się dzieje. Jeżeli dziecko nie odpowiada prawidłowo na proste pytania, na które na pewno zna odpowiedź, a do tego zaczyna się buntować to znaczy że chce zwrócić na siebie uwagę i zamanifestować że coś się dzieje. Spróbuj ją podpytać co się dzieje. Jak Tobie nie powie to może komuś innemu do kogo ma zaufanie lub komuś kto potrafi od dziecka wyciągnąć potrzebne wiadomości. U mnie też tak było. W przedszkolu Ci nie pomogą.

Meldujemy sie porannie.;-) Odrobilam wazenie mlodego, okazalo sie ze wazac go w domu pomylilam sie o 50g - wazy 13,250, JESZCZE sie miesci na siatce centylowej, ale juz w najwyzszej krateczce. Nie wiem czemu siatka uwzglednia wage do 13,5kg do roku. Za to pokazal ladnie zabawe w "nie ubiore sie" i mielismy niezly cyrk z ubieraniem go na przewijaku bo wszystko latalo, a dziecko sie swietnie bawilo. ;-)

Te sterczace wloski zrobily furore na fb.. a ja nawet nie zwrocilam na nie uwagi:)

Zrobilam Mii po kapieli 200ml wody z mlekiem i kleikiem...wciagnela wszystko!
Do tej pory robilam 160, kilka dni 180 i jakby jej brakowalo... Szok!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry