• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża po 40

Zoyka ,a jak Julka w aucie się zachowuje .Większość dzieci podróż przesypia.W razie co róbcie przerwy co jakiś czas no i jakies zajmujące zabawki jej weź.Dobra rada te zabawki ,które chciałabyś zabrać w podróż tymczasem schowaj .Julcia pomyśli ,że3 nową dostała.:-)

reklama
Ollena zmusiłas mnie do poszukania kabla od telefonu i zgrania zdjęć... Dwa z dzisiaj oraz mój malutki Maciuś z Wandzią :-D
Swoją drogą masz rację, te czułki Mii sa przezabawne i okreslenie cudowne... mały ufoludek :-D

Ostatnia edycja:
:-)
Malutki Maciuś z malusią Wandusią :-)
Zoyka koncepcji nie mam co do podróży - jedno wiem PIĆ i jeszcze raz pić. Jadę z tyłu z Kubulą - oglądamy książeczki, śpiewamy i takie tam...
Jak był mniejszy to zasypiał teraz - baardzo rzadko.

No Aniu - Wandzia jest świetna :) Super sie juz unosi , ma zadziorę w oczkach i super loka :)

Głowa mi się lasuje. Muszę ułożyć tę wyprawę. Kwaterka juz zarezerwowana. MM podekscytowany tym ze zobaczy chłopaków i ze oni zobaczą Julkę.

Anka, Ollena - boskie dziewczynki!
Zoyka - Maks ma za sobą kilka dłuższych tras. Okazało się, że denerwuje go jazda po ciemku. Kupiłam taką maleńką lampkę ledową, przypinam mu do fotelika i jest lepiej, bo można się bawić. Skuteczne są też zabawki z pozytywką, piszczałką i innymi odgłosami , ale nie wiem czy u Juli to zda egzamin, bo jednak jest starsza od Maksia. Wozimy też cd z muzyką którą Maks lubi, uspokaja się słuchając.

Aniu napewno pisalam bylismy we wrzesniu u kardiologa i to nam wlasnie powiedzial a moze myslalam ze napsalam i tego nie zrobilam juz zgluplam to takie sa tam problemy z psem nie mozecie domu znalesc zeby zgodzili sie na psiaka , a niunia jest boska z synusiem
Ollena mala cudo
Zoyka zobaczysz jak szybko minie droga a moze wyjedzcie w tym czasie co mala idzie spac albo ja przetrzymac troche

Witajce.
Fotki maluchów śliczne.
Marzenko trzymam kciuki za szybką diagnozę.
Zoyka udanej wyprawy.
Ja jak zwykle zalatana,nawet wczoraj wysłałam R na zebranie ,bo w tym samym czasie miałam dwa.
Dziś plan dnia pełny,więc kawka i załatwianie.
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Helloł,
dziecko mi się popsuło przez chorobę i co chwilę się budzi: smoczek, pić, jeść, pogłaskać, okryć :szok: takie szaleństwo trwa do 2 w nocy a potem zasypia do rana. Lepiej niech mi się naprawi bo oszaleję do końca.... Chciałabym się jednak wyspać więcej niż 4 godziny za jednym zamachem.
Zoyka na podróż zabawki, picie, jedzenie w termosie i jakoś trzeba przetrwać. Można też robić przerwy i z wózkiem przejść się kawałek na spacer żeby Jula zmieniła pozycję siedzenia. Dacie radę :-D
Zapraszam na kawę!

Dzień dobry :)

Nie śpimy od 8. Na razie głowa mnie nie boli a to cud. Od 3 dni żadne prochy nie pomagały. Słońca potrzebuję. U na sjest tak ciemno i pochmurno a do tego mokro ,ze mam dość.

W podróż bierzemy spacerówkę. Tak już pomyślałam,ze właśnie jak będziemy robić przerwy to Julka się w niej wyciągnie.
MM wymyślił,żeby jechać na noc to Jula będzie spała.Sama nie wiem.

Mam też dylemat co do opon. Wymieniać na zimowe czy nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry