reklama

Ciąża po 40

Witajcie

wczoraj byłam w szpitalu , porobili mi mase badan , biopsje cienkoigłowa i wykryli jeszcze jednego guza pod pacha , wyniki Ob podwyrzszone norma jest 10 a u mnie 49 , nie zostałam w szpitalu bo bym oszalala jak i tak nic mi nie beda robic puki nie bedzie wyników z biopsji , na dniach dadza znac o wynikach i co dalej w zwiazku z moim leczeniem

poczytam co u was mamuski

reklama
Marzena, wazne ze wczesnie zlapali! 49 OB to jeszcze nie dramat, przy ostrych stanach idzie w setki, wiec spokojnie. Bedzie dobrze.

Anka, Karol tez to mial - smialismy sie ze mu witka od plemniczka na glowie zostala.

was doczytac to masakra jakas
Klaczku wiem takie ob moze byc nawet od popsutego zeba tak ze spokojna jestem z tym tylko czekam z niecierpliwoscia na wyniki tej biopsji
Aniu Ja pisałam o tym pewnie umkło ci gdzies , Klaudusi wiekszosc dziurek sie zasklepiła jest szansa ze zasklepia sie i inne , na nastepna kontrole mamy za pół roku ale tylko profilaktycznie
Współczuje choroby niuni , Aniu a ja nie doczytałam dlaczego nie wyjechałas do meza cos sie stało??/
Majuska ja tam tez czasem puszcze totka tak dla swojego spokoju bardziej ze go pusciłam a nuz widelec hehe

Marzena 49 OB to nie tak wiele, zazwyczaj w tej wysokości występuje przy zapaleniu ropnym zęba.
To już wiem, bo dopisałaś jak ja pisałam posta. Ale pisałaś o tym w czerwcu więc pół roku już mineło i myślałam że masz wyznaczony termin wizyty lub macie ją za sobą.
Zostałam bo na razie nie ma co zrobić z psem... czekamy dalej na dom:)
Kłaczek to pewnie dlatego że dłuższe włosy są miękkie i układają się w takie czubki róznych kształtów :-D u nas najlepszy jest rano po zastosowaniu szamponu podczas wieczornej kąpieli :)))

Ostatnia edycja:
Anka, u Karola po prostu zostala witka z pierwszych wlosow, a te nowe byly duzo krotsze i jak sie nakrecilo kosmyk na palec to taka wypisz wymaluj witka mu sterczala z ciemienia. Smiesznie z tym wygladal.

Aniu Wandzia zmieniona! Ale sliczna!!!!!! Prosze o aktualne zdjecie z jutra! :-)))
A Wandzia ma typowego irokeza bo Mia to nie wiem co ma..podobno anetnki odbierajace fale radiowe hehehe..
A ostatnio mi kobieta podniosla cisnienie bo mowi, ze trzeba malej obciac wloski ja mysle, ze zart i mowie 'taaa po 18tce' .A ona, ze jak najszybciej bo sie wzmocnia. Wysmialam babe bo ja cale zycie obcinam i ciagle mam 2... co za myslenie:/

Marzenko bedzie dobrze, ja OB tydzien temu mialam 50, Twoje mniejsze wiec nie tak zle;) kiedy wyniki biopsji?

Hełoł :-)
Ollena gratulacje zębolowe :-)
No i jestem pod wrażeniem fryzur :-D Irokeza Wandzi i czułek Mijki :-)
Kubie obciełam włosy - bo mnie irytowały - miał długie i takie bez ładu i skąłdu więc go zjeżowałam. Szczerze mówiec to było to zdecydowanie prostsze niż obcięcie go teraz ... wiec wyglada jak szczypiorek.

Marzenko nie jest źle ,a będzie dobrze.Dobrze ,że nie zostałaś w szpitalu .Szpitale nawet położnictwo jednak sa szpitalami i człowiek chce być już w domku.A tak to jesteś z Klaudusią Amelka ma takie loczki ale krótkie i jej ciężko by było takiego irokeza jak Wandusi zrobić.:eek:Fajna z niej pyzunia:-)

reklama
Dziewczyny,

decyzja podjęta i w piątek jedziemy do wawki aby synowie mm poznali Julę. Ale sie boje podroży.

Chrzestnemu termin nei pasuje. Nie moze w żadną niedziele grudnia ani stycznia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry