reklama

Ciąża po 40

Flo dokładnie taka jest istota macierzyństwa:-);-).Zoyka ubranko chetnie na Julci zobaczę:-):tak:.Aniu wiem jestem czasem jak mama co ma lat 19-ście nie 44 prawie 45:crazy: tak dziecko narazić na zmarznięcie i jeszcze się na nie gniewać oj głupia ja głupia:-(.Dobrze ,że jesteście:-D

reklama
Flo uwielbiam Cię czytać. Ale fakt, wyprawa do kibla to zadanie logistyczne. Robię czasem tak,że wynoszę Julkę do jednego pokoju i biegnę siku bo zanim ona doraczkuję ja już skończę .

Aniu - obiad zamówiony i będzie w Restauracji Pod Kluką

Karczma pod Kluką

Wpadam jeszcze na szybko przed snem....no właśnie boje sie czekac czy się uda bez antybiotyku, czy sie nie uda, wydaje mi sie mniejszym złem podanie jej tego antybiotyku ( bo dostała taki słaby ) niz ryzykowanie zapalenia płuc, bo to oznaczałoby szpital i totalny cyrk, dostałam tez encorton Ollena, na prawde ciezko oddycha i jest osłabiona mocno, nie ma apetytu....cały dzien na mnie wisiała, nie szło wstać, o 14 mnie Kaśka zmieniła i mogłam sie ogarnąc i do gabinetu pójśc, a jak wróciłam było juz troche lepiej, ale co dalej to sie jutro okaże...

Kłaczku to Ty na Rajmunda się złościsz i do lekarza go wypchac nie możesz, a u samej siebie do czego dopuściłaś, weźże sie kobieto zmobilizuj i idź z tymi swoimi dolegliwościami, jak możesz sie tak masakrować, poszanuj troche tez siebie i swoje zdrowie, najwyższa pora:no:!!!!!

Zoyka no niesamowita okazja z tym ubrankiem :-)

Flo kompletnie zignorowałas moje niedawne pytanie o możliwość zebrania Twoich wpisów w jakiś zgrabny tomik, a wciąż tworzysz perełki:-D..echch, co za kobieta:-D

witajcie wieczorowa porą

Ollena - Mia Ci się "popsuła" ze spaniem, a mój Kuba od początku tak śpi. W dzień 3 teraz 2 drzemki po 15-30 minut góra. Już się do tego przyzwyczaiłam. Za to w nocy ładnie śpi, więc wolę takie rozwiązanie. A co do różnic między dziećmi, to moja juz niestety Ś.P. babunia mówiła, że na ogól drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego i u mnie tak właśnie było. Magda dała mi w d...ę i to porządnie, zwłaszcza tym niespaniem w nocy (wstawałam i po 10 razy) i w dzień miała nieregularne drzemki. Spanie uregulowała sobie dopiero jak skończyła roczek. Za to Alinka - ANIOŁEK!!! Dziecko spało ślicznie, jadła trochę mało, ale ogólnie nie było z Nią problemów.
Kubuś jest taki pośredni, ale nie mogę narzekać. Generalnie każde z nich jest inne.

Wczoraj zmobilizowałam męża, żeby zdjął ze strychu krzesełko to po Alince. Ale młodemu przypasowało!!!

Majuśka - strasznie mi przykro z powodu Patrysi, wiem, co to znaczy, bo Kuba tez juz niestety musiał wziąć antybiotyk przez to, że się zaraził os Alinki i na oskrzela mu poszło.

Flo - no kobieto - nieźle sie musisz organizować. Na szczęście ja mam tylko jedna sukę i zabiera teraz juz tylko zabawki te od kompania dzieciaków.

Zoyka - ubranko - sliczne i cieplutkie, restauracja bardzo ładna, na pewno wszystko się uda. Pochwal sie potem i wklej zdjęcie Julki.

U nas tez dziś był mrozik, na dworze był normalnie lód... stwierdziłam to, jak mało nie wywinęłam orła.

To ja mam zlota suke, ze nic nie zabiera?!
Flo nastepnym razem pokoj dziecka zamknij i sw spokoj! ;-)
Ja zkiblem raczej problemu nie mam, gorzej z jedzeniem, bo juz zasiade a jedno sie drze a drugie nagle chce kupe...zawsze!

Mam nadzieje wielka, ze u nas wirus juz sobie pojdzie precz!!!!!!!!

Majuska zdrowka dla Packi i wiem co czujesz, niestety bardzo wiem:( bidocek..

Cześć
maleńka jeszcze śpi chociaż wczoraj padła tuż po 17.00. Chyba mam w domu kolejnego śpiocha po chłopakach :-D Ale ładna noc za nami bo dwa jedzonka i bez kapryszenia. Wyskoczyłam już z psem, byłam szybko w sklepie i czekam na aż księżniczka oczka otworzy :-D
Dzieci są różne i Katrina ma rację: pierwsze zazwyczaj spokojne, drugie diablątko a trzecie to loteria losu :-D Ten schemat powtarza się zbyt często by mówić o przypadku.
Kłaczek dziewczyny mają rację, krzyczysz na Rajmunda a sama co robisz? Czas chyba do lekarza???
Katrina dostałam paczkę, bardzo dziękuję! dzisiaj będziemy mierzyć spódniczki :-D
Flo mój cudowny i ogłupiały mąz po prostu powiesił sobie pranko na oparciu łóżka a na podłodze stał laptop i ładnie ściekało z ciuchów nie wsiąkając w dywan a w komputerek. Zabić to mało....
Zapraszam na kawę, u nas jest dzisiaj bardzo zimno chociaż nie ma ani grama śniegu. Szadź okryła całą zieleń.

Witajcie
_____________§§§§§§
____________§§§§§§§§§§
__________§§§§§§§§§§§§§§
________§§§§§§§§§§§§§§§§§
_______§§*__*__*_*§§§§§§§§
_______§*___________*§§§§§§
_______§§§§§§§§§§*____*§§§§
_______§_______§§§§*___*§§§
________§**·_·**·___§§*_*§§§
_______§_(O___O)_ §__§§*§§§
_____§*__________§*§__§*§§
__§*__*____*____*__*§__*§§
_§*_____*§§§*_______*§__ **
_§*_______*__________*§_****
__§*_________________*§_ ***
_§§§§*_____________*§€€€€€
§§§§§§§*________*§§§§§§€€€€€
§§§**§§§§_*_*_§§§§§§§§§§§€€€€
§§__*§§§§§§§§§§§§**§§§§§§§€€€€
§§__*§§§ §§§§§§ §*__§§§§§§§€€€€
_§§_*§§§§ §§§§ §§*__§§§§§§§€€€€
__§§§§§• • • • • •§§§*_§§§§§§€€€€
___§§§§• §§§§§ •§§§§§§§§§§§€€€
___§§§*• §§§§§ •§§§§§§§§§§§§€
___§*__• • • • • • __________*§
___§*__*__§___*___*___*__*§
____§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§
_______§_______§________§
_______§*______*_______*§
________§§§§§§§ §§§§§§§§§
____§§§§§§§§§§* *§§§§§§§§§
__§§§§§§§§§_______§§§§§§§§
_§§§§§§______________§§§§§§
Już Mikołaj grzeje sanie -
Czego pragniesz niech się stanie!
By Ci wszystko pasowało,
By kłopotów było mało,
By się wiodło znakomicie,
By wesołe było życie...!!!
Serdecznie Pozdrawiam! :)

reklama
Sandy :-):-):-)

mam wrażenie, że troszke lepiej z Paćką, ale antybiotyk jest w uzyciu, mam jednak spokojną glowę, że jednak się wyleczymy i nie skończy sie to zapaleniem płuc, na prawde trudno było mi czekac i patrzec czy sie uda bez , skoro strasznie cięzko oddychała

musze odkurzyć, bo jest totalny sajgon na dole, parę dni nic nie miałam czasu zrobić, echch....a tak mi sie nie chce:-)

Aniu, Katrina u mnie schemat był taki, że pierworodny ziółko nie z tej ziemii, Kasia ideał, juz jako noworodek ( cycowy) przesypiała całe noce , nikt wtedy nie mówił o wybudzaniu co 3 godziny bo cukier spada ;) no a Paćka jest jeszcze inna , niby w nocy nie za bogato, ale w dzień do ujarzmienia :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry