Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majuska, zbieraj , zbieraj, proszę bardzo. Jak mnie poszturchasz dobrze to może się w to jakoś włączę.Flo kompletnie zignorowałas moje niedawne pytanie o możliwość zebrania Twoich wpisów w jakiś zgrabny tomik, a wciąż tworzysz perełki..echch, co za kobieta
![]()
potem pobrac i znowu rozwieść
..ja już redaguję pozew, bo mnie mój do szału doprowadza
No ale podziwiam, że wszystko za jednym zamachem wybraliście w Lerła..ja jeździłam dobrych pare miesięcy, a nawet jak wybrałam to jeszcze musiałam sie z tym przespać 2 tygodnie:-)
:-)A to mi przypomniało historię usłyszaną u adwokata. Przyszła do niego jego znajoma z prośbą o napisanie pozwu rozwodowego. Napisał, tak przekonująco i przejmująco że aż się sam wzruszył. Jakiś czas później pojawił się ( również z panem mecenasem zaprzyjaźniony) mąż owej kobiety, z prośbą o napisanie odpowiedzi na pozew żony. Pan mecenas do autorstwa pozwu żony się nie przyznał. Odpowiedź napisał. Podobno też bardzo przekonującą.faktycznie zawsze można się rozwieśćpotem pobrac i znowu rozwieść
..ja już redaguję pozew, bo mnie mój do szału doprowadza
![]()