reklama

Ciąża po 40

reklama
Witam po meczacym dniu.
Oswiadczam, ze jeszcze raz bede musiala wybierac cos do domu z moim chlopem to bedzie rozwod albo zabije gada. Zanim pojechalismy do Rzeszowa to sie 10 razy poklocilismy bo on nieprzytomny, ja mu tlumacze razem z mama moja jak krowie na rowie a on jak ten wół nic nie kuma..
Jakos w Leroy Merlin sie dogadalismy i wybralismy wszystko co mielismy wybrac czyli plytki do lazienek, do ganku, hallu, kuchni i kotlowni. Ale ja sie wykoncze mowie Wam...

A dzieci zostaly z babcia.. Mia raz spala 2h z hakiem a drugi raz 40min! UBic?! z matka spi 2 razy po 20min;)

Aha, Majuska, wszystkie plytki beda juz we wtorek:-) szkoda, ze nie zobaczymy....

Aniu 100 lat w szczesciu i RAZEM!

Ostatnia edycja:
Flo kompletnie zignorowałas moje niedawne pytanie o możliwość zebrania Twoich wpisów w jakiś zgrabny tomik, a wciąż tworzysz perełki:-D..echch, co za kobieta:-D
Majuska, zbieraj , zbieraj, proszę bardzo. Jak mnie poszturchasz dobrze to może się w to jakoś włączę.
Zoyka - niby te zdjęcia niezłe, ale cena też niezła... W knajpie to zawsze można kelnera poprosić, żeby cyknął fotę, w kościele gorzej, bo nie sądzę żeby ksiądz zechciał.
Anko - gratulacje rocznicowe i najlepsze życzenia na następne lata i rocznice.
Kłaczku - no to gratuluję pożarcia gruszki! U nas odwrotny problem, jabłka nie mogę zjeść spokojnie bo mi się młode wiesza na ręce i wpija w jabłko. I takie w całości z którego trzeba pracowicie odmamlać kawałek jest o niebo lepsze niż utarte. Co to będzie, jak nam urosną zęby...

Mikołaja odłożyliśmy o parę dni. Miałam jakąś tam koncepcję, ale jak zobaczyłam kolejkę do kasy w zabawkowym to stwierdziłam, że dziecko kalendarza nie ma, może się ten mikołaj omsknąć ze dwa dni, przeczekamy najgorszy obłęd i załatwimy to na spokojnie.Ciekawa jestem, czy Maks znajdzie prezent podrzucony nocą do łóżeczka.

Dobry wieczór

U nas dzisiaj też święto podwójne bo urodziny Mamy. Byliśmy wiec na obiedzie urodzinowym.

Aniu - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy .

Azula - zapas obiadków jest fajny :)

Julka szalałam u Babci jak szalona. Rozrabiała na całego i buszowała po całym domu. Przez 4 godziny było jej wszędzie pełno :) Dostała strój Mikołajki na Mikołaja. Ubiorę ją na święta w to.

Zobacz załącznik 521120

Flo pasowałoby bachora do złoba wreszcie wypchac to mózg będzie bardziej skory do pracy i kto wie co się stworzy :)))))

Ollena proponuje Ci sie uzbroić w cierpliwość, oczywiście, że będziecie jeszcze nie raz wybierac cos do domu, no ale faktycznie zawsze można się rozwieść :-D potem pobrac i znowu rozwieść :-D..ja już redaguję pozew, bo mnie mój do szału doprowadza :tak:No ale podziwiam, że wszystko za jednym zamachem wybraliście w Lerła..ja jeździłam dobrych pare miesięcy, a nawet jak wybrałam to jeszcze musiałam sie z tym przespać 2 tygodnie:-)

Zoyka boska Jula na FB z tym suchym chlebem u babci:-D

Aniu gratulacje z okazji rocznicy i najlepsze życzenia:tak::-)

faktycznie zawsze można się rozwieść :-D potem pobrac i znowu rozwieść :-D..ja już redaguję pozew, bo mnie mój do szału doprowadza :tak:
A to mi przypomniało historię usłyszaną u adwokata. Przyszła do niego jego znajoma z prośbą o napisanie pozwu rozwodowego. Napisał, tak przekonująco i przejmująco że aż się sam wzruszył. Jakiś czas później pojawił się ( również z panem mecenasem zaprzyjaźniony) mąż owej kobiety, z prośbą o napisanie odpowiedzi na pozew żony. Pan mecenas do autorstwa pozwu żony się nie przyznał. Odpowiedź napisał. Podobno też bardzo przekonującą.

Zoyka - no pięknie, pięknie! Głodzisz dziecko, suchy chleb biedactwo kradnie...A tak serio to super dziewczyna wygląda. Ach, te jej włosy...

Flo - Pan Adwokat niezłe ziółko :)

A tak poważnie, to znam co najmniej dwie pary które się rozwodziły i ponownie wzięły ślub.

A co do głodzenia - no panna Julka ma ostatnio fochy na jedzenie inne niż na słodko.Chyba rzeczywiście przegłodzę a potem to już pożre kazdą zupkę którą jej dam.

Oj Julka wzięła suchy chleb z torby u babci w domu, a ja podjadałam sąsiadowi suchy chleb dla kur. Szłam na ogród za domem, tam do sadu sąsiada i wyciągałam sobie taka suchą piętkę (pamietam to jak dziś).

Aniu - gratulacje i zarazem życzę Ci, żeby to była jedyna osobno spędzana rocznica.

reklama
Katrina - a babcia skwitowała ,że dzieci i psy lubią suchy chleb .

kłaczku no fajny ten lapek, wypas. Jak Karol zareagował ?

Jula zabawek nie dostała.Dostała Ubranka, jedzonko, szlafroczek śliczny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry