kłaczek
Fanka BB :)
...biegnę siku bo zanim ona doraczkuję ja już skończę .
Szczesciara. Wiesz jak to jest dokonywac defekacji z dziecieciem uwieszonym u kolan i usilujacym zamknac klape sedesu na Twoich plecach?
Majuska pojde, tylko teraz Rajmund ma noce i nie mam jak isc - trzeba sie zarejestrowac rano i dadza jakis termin w ciagu dnia - czyli 2 kursy do miasta lub jeden z dluzszym posiedzeniem w przychodni. Z dzieckiem trudno bedzie to obskoczyc, a Rajmund po nocy musi sie wyspac.
Zoyka sliczne to ubranko! Proste i eleganckie.
Anka, wiem - dojrzalam juz do wizyty u lekarza bo bol jest nieznosny. Spac nie daje.
Mlody w nocy znow pokazal co umie - 6 pobudek bo sie pic chcialo. Plus bolaca reka i mam dosc dnia od rana.
Udalo mi sie wczoraj zrobic w konia Rajmunda - napisalam mu "eska" ze kupuje laptopa dziecku, odpowiedz swiadczyla o ciezkim szoku, cos bylo czy mnie nie poje...o przypadkiem i ze przeciez maly jeszcze za maly...
Zrylam sie jak norka, wyjasniajac ze nie mozna dziecka ograniczac w rozowju, a fakt ze tylko on w domu nie ma lapka, moze sie odbic na jego psychice. Lapek kupiony.V | eBay
Wypasiony sprzecior! ;-)

Wandulka ode mnie dostała taką smieszną kulę z pokrzywionych patyków na których przesuwają się klocki a w środku jest rurka z kuleczkami. Wszystko grzechocze, rusza się i toczy. Chyba się jej podoba