reklama

Ciąża po 40

reklama
Mam net, na spokojnie doczytam jak Wandzia pójdzie spać.
Ollena nic Cię nie minęło, po prostu nie pisałam bo nie chcę zapeszać... na razie się pakujemy w szybszym tempie niż poprzednio :-D
Kłaczek uważaj na siebie, masz tę rekę oszczędzać z tego co mi mignęło we wpisach...

Kurde, ja tylko klepnela w stol! LEKKO!!

Odpowiedzialam tej lasce na zalinkowanym watku. Mam wrazenie ze sie naogladala dr. Housa i w dodatku pomieszalo jej sie z bajkami dziecinstwa, gdzie ksiazeta nosili na rekach swoje ksiezniczki, pomijajac juz fakt ze Kate ma tytul Ksieznej Cambridge, a nigdy nie byla ksiezniczka. Jej rodzice nie posiadaja tytulu szlacheckiego.

A ja mam dość:tak:Wczoraj pomalowaliśmy kuchnię ,a dziś sypialnię,jutro chcę pomyć jakieś okna.Co do długości zimy zgadzam się z przedmówczyniami ja też jestem ZA:-D.Kłaczku nie fajnie masz z tą ręką:no:.Aniu oby tym razem wypaliło:-):tak: z wylotem:-D.Zoyka fajny żółwik:tak:.Nie mam teraz już sił na pisanie buziaczki i na chwilę spadanko robię:tak:

Misia, jest okazja do rozgrzewki. Nie tylko Tobie przymarzl - niektorym obumarl na mrozie albo przeszedl w stan hibernacji.
Karenka, ja sie juz swietne bawie, ale zaczynam miec watpliwosci czy to dorosly.

Dobre wiesci z pracy Rajmunda. Nie bedzie przestoju!! Bedzie przerwa swiateczna normalnie, wiec ok, przestoju nie bedzie, firmowa imprezka byla dzis, ale ci co mieli zmiane sila rzeczy na nia nie poszli bo dyrekcja nie zatrzymala linii na czas imprezy. Rybka z imprezka, najwazniejsze ze nie poleca "po kasie".

Moje dziecko bawi sie drewnem na rozpalke... Mial racje kto powiedzial ze zabawka tysiaclecia to patyk.

reklama
Mia usnela sama, ufff!

Klaczku faktycznie jaja, dziecko jakies bo dorosla osoba nie zadawalaby takich pytan.

Aniu rozumiem, ze nie chcesz zapeszac, masz racje, ale daj znac przed godzina 0 ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry