D
delete
Gość
Dzień dobry 
Nie śpię. Robię jajecznicę niedzielną.
Ania ma opier papier za brak wieści !
Nie śpię. Robię jajecznicę niedzielną.
Ania ma opier papier za brak wieści !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olena - zauważyłam,ze za bardzo bierzesz do serca cudze nieszczęścia. Chłopak spod pociągu, teraz te zabite 20 ro dzieci. Po co Ci to ? Nie myśl o tym. Nie masz swoich problemów i rozterek ?
Co do obiadów. To ja staram sie robić na dwa dni. Jednak robię tak aby wyglądało,ze jest coś innego. Np. Jeśli mam mielone to jednego dnia smażone a drugiego dnia podlewam je wodą i robi się sosik własny. Jeśli schabowe czy kurczak to raz z ryżem a raz z ziemniakami no i surówką każdego dnia inna.
M J tez kreci nosem. Jeszcze niedawno wyczekiwałam z gorącym obiadkiem na pana. Teraz mam w dupie. Robię i już . Będzie to będzie.
Przedwczoraj zrobiłam mielone z indyka, brokuły z wody i ziemniaki. Focha strzelił na brokuły. Rzucił tekstem ze albo sie podaje brokuły albo ziemniaki. Skąd on to wymyślił ? W dupie się poprzewracało już mu. Jak go poznałam to sloikowe żarcie z Biedronki wciągał i był zadowolony. Kupował zgrzewkę gołąbków i jadł tydzień a teraz fochy. Brokułów nie zjadł bo .. blee. W d00pie , ja lubię, Julka uwielbia i będę gotowała.
Wczoraj mieliśmy gości na wódeczce. Zrobiłam krokiety ze szpinakiem i serem pleśniowym. On - foch na szpinak. Olałam . Wszyscy się na krokiety rzucili i dokładali sobie i w końcu hrabia tez zjadł. tak posmakowało ze dzisiaj tez je wciągał.
A ten Twój mąż to jeszcze do małżeństwa nie dojrzał. Chce żreć kababy - niech żre. Gotuj sobie i dzieciom.
MM gdyby mógł tez jadłby codziennie KFC I kebaby. Moze warto spróbować. niech sobie jedzą miesiąc KFC i inne świństwa i zobaczymy.

...no tak, żeby ziemniaki obrac to może wytrzyma;-)Wiem co przeżywasz, jak dziecko zaczyna sie przemieszczać,to jest taka druga demolka ( po jego narodzinach) wydawałoby się poukładanego już życia
pociesze Cie, że im dłużej to trwa tym bardziej kładziesz lagę na to co zjada i co wkłada do mordki, byle prądem, chemią i goownem ( to u właścicieli zwierzaków) się nie bawiło
...o 3 pobudka ( bo chyba dziąsła swędziały - cały czas smoka bokami gryzie) i bachor wyspany, po godzinnej użerce oddałam pod opiekę tatusia, jakoś utłumił...Nie cierpię takiego zamieszania. Nie sprzątam z powodu świąt i nigdy nie będę.Okna myję często i nie z powodu świąt. Daliśmy tylko dywany do czyszczenia i tyle.
też nie sprzatam z powodu świąt, sprzątam jak mam nasyfione ( a nasyfione mam co drugi dzień) że mam minimalizm w domu, to szybko mi się sprząta , okien nie mam zamaiaru myć, pomimo, że te dolne są straszne, pierdzielę, wązniejszy jest mój dobry nastrój, kupiłam sobie wczoraj sztuczny śnieg i będe na wielkim nieumytym oknie w salonie malować gwiazdki, jak to zrobie to Wam pokażę 

Dziewczyny, mam pytanko... Gadalismy z Rajmundem na temat i ja twierdze ze wyroby OSM Wloszczowa sa w calej Polsce, Rajmund ze tylko regionalnie. Wiec pytanie brzmi: Kto zna serki i inne wyroby z Wloszczowej i widuje je w swoim sklepie?