Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Karenka pamiętasz może jaka pogoda była na śląsku na Barbary.Zawsze zwracałam uwagę i raczej się sprawdzało porzekadło o wodzie i lodzie
W tym roku nie zwróciłam uwagi .Adam zapowiedział się na święta bo dzwoniłam z życzeniami z okazji pół roczku dla Boryska.Się spodziewałam z jednej strony chcę ich zobaczyć z drugiej mam obawy aby nie doszło znów do jakiś nieporozumień.Ale tym razem jak mi na nerwy zaczną działać grzecznie i bez kłótni postaram się wyraźnie powiedzieć ,że mam ich dość
.To dzisiejsza Amelka
Zobacz załącznik 523665
Ja mam porządki świąteczne w ... jeszcze z okazji remontu na górze i strat u nas mają nam panowie malować kuchnie i przedpokój także sama koncepcja porządków bierze w łeb. No i czekamy cierpliwie na łóżko ... no i mam znów 1/2 kanapy rzeczy do prasowania - gdyż ponieważ Kubuli wyciągam koleny rozmiar ubranek... 
Jeśli gotuję na kilka dni to rzeczy typu: żerberka z kapustą (żebra obsmażam i wrzucam na to kapuchę kiszoną i się to dusi i dusi i dusi ), gróchówka, fasolówka, naleśniki, krokiety itp.
Dziś w wielkiej ciszy wylał na siebie całą miskę wody. Oczywiście wie że nie wolno bo gdy tylko sie wyłoniłąm to dziecko dosiadło auto i próbowało się oddalić
ale ślady na podłodze mówiły wszystko.