reklama

Ciąża po 40

.Fajny Karol i pogoda za oknem:tak:.Fajna Julcia :-).Ollena bardzo to przykre tym bardziej gdyby się potwierdziły te podejrzenia o wrzuceniu do lasu:-(wcale się nie dziwię ,że Cię to wzięło mnie też:sorry:.

reklama
Azula raczej sie potwierdzily, tzn najpierw ratownicy medyczni tak powiedzieli mojej mamie, ze tak to wygladalo. A dzis policja to potwierdzila..
Jak tato mojej przyjaciolki zadzwonil do meza zmarlej to tamten tylko powiedzial 'Jakis sku... potracil ja i wyrzucil do lasu...'
Koszmar w bialy dzien.

Zoyka zdjecia przepiekne i Julka tez!

Co się z ludźmi dzieje:no::angry:to znajomy jak kobietę potrącił to do szpitala jeździł jakoś się starał by jej ulżyć,a to :-(mam nadzieję ,że go złapią niech spojrzy w oczy rodzinie tej pani

Ja tez nie potrafie ogarnac... Mam leb kwadratowy od wczoraj.
Azula podejrzewam, ze on nie byl jeden, bo jedna osoba nie przenioslaby kobiety niezbyt szczuplej i bezwladnej... min 2 osoby na bank.
Niech go/ich zlapia, to nie moze ujsc bezkarnie!!

MOje dziecko przechodzi jakis mega kryzys. Usypianie dzienne jest koszmarem, od 3 dni wieczorne tez. Lozeczko jest fajne do zabawy przed snem a jak zabawa sie konczy, czas spania nadchodzi (po dziecku widac) to jest wrzask i histeria. Podnosze, uspokajam, oczy przymyka, odkladam jest to samo. Najgorsze jest to, ze po 17 juz byla spiaca, jest 19.30 i nadal nie spi. Co chwile jej daje inna zabawke (czyt. gazete), jak sie nudzi, probuje utlumic, az w koncu biore na chwile do salonu i tak w kolo... nie wiem o co kaman :(

Zoyka, sliczna Julcia! Obiektyw ja kocha.
Ollena, to jakas masakra! Facet ktory potracil mojego syna, nie byl u niego w szpitalu, ale spotkalismy sie pod sala sadowa - byl zalamany jak zobaczyl ze syn z trudem wstaje z lawki, spytal czy to on spowodowal tak ciezkie obrazenia. Nie wiedzial ze mlody jest chory, a wiedzial ze byl uraz glowy. Tlumaczyl sie ze na policji odradzili mu kontaktowanie sie z nami, bo widzieli jak zareagowalam na miejscu zdarzenia i uzali ze moge mu przypieprzyc jak go spotkam. :-D Sprawa byla z urzedu.

klaczku to przynajmniej facet jakas skruche okazal... tu podejrzewam jakas gownarzerie i to moze nie trzezwa... normalnie nienormalny czliwiek potraca i zostawia a.nie kombinuje jak ukryc i to tak kombinuje zeby nie bylo swiadkow..
Mozg mi sie lasuje a powinnam sie nie przejmowac..

Mia dostala panadol, wyla nawet na rekach. padla w koncu..tym tez jestem przerazona..

Ollena tragicza historia.....co do Mijki może zęby+ skok rozwojowy, mieszanka wybuchowa?

Zoyka czemu jesteś niezadowolona z fot???? Jula cudnie wychodzi i reszta rodzinki tez niczego sobie :-)

Kłaczku piszę tutaj....super wyglądasz w tej nowej fryzurze, odmłodzona jestes o parę dobrych lat, bardzo korzystnie:tak:

Komentarz pań ze żłobka na temat Paćki: żeby wszystkie dzieci były takie grzeczne jak ona:-D ( czekaj, czekaj..jeszcze się rozwinie ) ...aha , pare razy wydała te dziwne odgłosy:-D:-D Była od 9 do 14 , odetchnęłam strasznie!!!!!!! Jutro riplej:tak:

Edit: Ollena doczytałam jeszcze teraz Twojego ostatniego posta....wydaje mi sie, że targaja Tobą od rana do wieczora wciąż jakieś niedobre emocje, czy tego chcesz, czy nie, musisz znaleźc jakis sposób, aby się wyciszyć, uspokoić i odnaleźć jakąs harmonię, pomyśl i znajdź coś co będzie dla Ciebie najodpowiedniejszą forma jakiegoś relaksu

Ostatnia edycja:
Ollena nie mam konceptu co do Twej Żmijki :-( U nas łózeczko to sen i nie kojarzy się Kubie z miejsce do zabaw. Może ot kwestia planu dnia, powtarzalności pewnych zachowań Twoich ? Kuba flachę dostaje ode mnie (był czas że m. mu dawał) ale do łózeczka kładzie go ojciec. Zawsze jest ten sam rytuał. Moze Mia nie ma tego ? Może ma inny rytm niż Ty jej narzucasz ?
masz racje że jeden człowiek raczej nie zrobił tego :-(

reklama
Hej,

Olena - a może masz z Mijka to co Majuska miała z Patrycją? Pamiętasz ósmy miesiąc Packi ? Tragedia to była.

Nie podobają mi się zdjęcia bo... uchwyciła wszystko co w nas najgorsze (nie wiedziałam,ze mam tak wydłużony nos, taki podbródek, taki wałek) , Julka wyszła jak pyza. Wkurzyło mnie,ze polowa zdjęć czarno-białych i ona decydowała które. Wkurzyło mnie ze ona decydowała które wydrukuje .Wkurzyło mnie ,ze nie mogłam wybrać tych 50 zdjęć na płytkę. ITD..
Te które tu wrzuciłam to kilka najladniejszych z tych 50. Reszta do kitu. Za mna tak naprawdę żadne się nei nadaje.

J powiedział żebym zadnego nikomu nie pokazywała i tez uwaza ,ze i Julka i reszta wyszla zle.
Robię lepsze zdjęcia i sobie i Julce i to aparatem za 200 zl.

Było,minęło. Napisałam jej .. o!

Dostałam namiar na terapeutę i jutro dzwonię bo inaczej coś zrobię albo sobie albo MM.

Olena - Psychoterapia online

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry