• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Hej kobiety. Ne było mnie dłuuugo!! Ale mam obecnie ogromne antypodejście do siedzenia przy kompie. Sprawdzam tylko maila i spadam. Poza tym jestem zgoniona na maksa.
Dla wszystkich pozdrowionka!!

reklama
hełoł :-)
Witaj Renato :-)
Marzenko jak to nie wpsominamy o Tobie - cały czas się dopytujemy ajk się miewasz, jak po zabiegu itd ... Myślałam, że chemia jest później a nie tak od razu po zabiegu. ale może to lepiej ze chcą od razu "zabić" to raczysko. Ale MUSISZ być dobrej myśli !! Co to dokładnie było?
Ollena współczuję :-( Byłaś z Patrykiem u lekarza ? na coś się skarzy ? Może Mia trochę odpuści.
Kłaczek wyobrazma sobie to przyspieszenie :-) Ostatnio stiwerdziłam, że zebranie się z Kuba gdzieś - zjedzenie, przebranie i spakowanie go potrafi zająć nawet 2 godziny.
Zoyka top wybiórcze słuchanie to DAR, który posiada chyba każdy facet. Mój nie słyszy, nie mówiłam mu... Mówię ostatnio do niego: myśląłam, że to mnie ciąża mózg obkurczyła ale nie ... jednak NIE ... okazuje się że jednak wyszłam za głuptoka i to w dodatku sklerotycznego :-D
Sandy kupiłam w H&M dwie fajne koszulki po 5 zł i czaję się na wyprzedaż w ZARZE ... Jego Glizdowatość ma idealny fason do ich ciuszków tylko, ze przed przeceną ich ceny są chore :no:

Misia zara ma w ogóle ceny chyba z innej planety :tak:nawet używane się cenią:-(,a mnie się wiele tej firmy rzeczy podoba:-Djak Amelka zacznie chodzić to chcę jej kupić płaszczyk właśnie jakiś z zary.A ja dziś poszalałam i mam w domu człowieka orkiestrę bębenek ze świecącą kulką jak się zabębni się załącza i gitara Zobacz załącznik 524593A ja miałam dziś psom ugotować M do mnie nawet dzwonił z pracy w te3j sprawie ale potem zażyczył sobie pogadać z córką i ja zapomniałam też męskim sposobem wyparłam sie i stwierdziłam,że dokładnie nie pamiętam czy mówił czy nie.Dziś psy poszczą tzn ciutkę suchcieli dostały:eek:

misia poczekam za 2 dni z doktorem. Skarzyl sie na brzuch i gardlo, podczas goraczki juz tylko na glowe. U sasiadow maly ma to samo. Patryk miesiac temu mial antybiotyk, nie podam mu nastepnego..
Mia co chwile sie budzi z placzem i wytyka jezyk.. tez podejrzewam bol gardla.

No zgadzam sie..Zara jest super! ale ceny nie teges.

reklama
Renata - cześć, i nie czytaj takich bredni! Powyższa informacja dotyczy zajścia w pierwszym cyklu prób, zdaje się.
Zoyka - Julka ładnie wyszła na zdjęciach, bo jest bardzo fotogeniczna, natomiast nie dziwię Ci się, że jesteś na babę wkurzona. Dwója z kompozycji, zero pomysłu, gdzie tu profesjonalizm? Może widać po zdjęciach, że sprzęt ma nieco lepszy, ale oko ma z guzika.
Marzenko - trzymaj się i zbieraj się do kupy i zdrowiej szybciutko!
Ollena - oj kobito, masz za swoje... Trzymaj się.
Majuska - dobrze gada, dać jej wódki

A wiecie co? U mnie to jest odwrotnie. Odkąd mamy dziecko to jakby nie ma jak się kłócić, obydwoje mamy jakiś opór przed podnoszeniem głosu przy małym. Mój mąż twierdzi, że złagodniałam ogólnie i faktycznie, czuję się jakaś taka bardziej stonowana. Ale ja nie mam ani trochę poczucia uwiązania przy dziecku. Pracuję normalnie ( mniej więcej), a dzieckiem zajmujemy się wspólnie. No i mam mamę na podorędziu. Praktycznie nie zdarzają się sytuacje, żebym nie mogła wetknąć komuś mojego szczęścia i wyjść - choćby na 5 minut, żeby zmienić perspektywę. Chyba powinnam się uważać za szczęściarę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry