reklama

Ciąża po 40

Hej kobiety. Ne było mnie dłuuugo!! Ale mam obecnie ogromne antypodejście do siedzenia przy kompie. Sprawdzam tylko maila i spadam. Poza tym jestem zgoniona na maksa.
Dla wszystkich pozdrowionka!!

reklama
hełoł :-)
Witaj Renato :-)
Marzenko jak to nie wpsominamy o Tobie - cały czas się dopytujemy ajk się miewasz, jak po zabiegu itd ... Myślałam, że chemia jest później a nie tak od razu po zabiegu. ale może to lepiej ze chcą od razu "zabić" to raczysko. Ale MUSISZ być dobrej myśli !! Co to dokładnie było?
Ollena współczuję :-( Byłaś z Patrykiem u lekarza ? na coś się skarzy ? Może Mia trochę odpuści.
Kłaczek wyobrazma sobie to przyspieszenie :-) Ostatnio stiwerdziłam, że zebranie się z Kuba gdzieś - zjedzenie, przebranie i spakowanie go potrafi zająć nawet 2 godziny.
Zoyka top wybiórcze słuchanie to DAR, który posiada chyba każdy facet. Mój nie słyszy, nie mówiłam mu... Mówię ostatnio do niego: myśląłam, że to mnie ciąża mózg obkurczyła ale nie ... jednak NIE ... okazuje się że jednak wyszłam za głuptoka i to w dodatku sklerotycznego :-D
Sandy kupiłam w H&M dwie fajne koszulki po 5 zł i czaję się na wyprzedaż w ZARZE ... Jego Glizdowatość ma idealny fason do ich ciuszków tylko, ze przed przeceną ich ceny są chore :no:

Misia zara ma w ogóle ceny chyba z innej planety :tak:nawet używane się cenią:-(,a mnie się wiele tej firmy rzeczy podoba:-Djak Amelka zacznie chodzić to chcę jej kupić płaszczyk właśnie jakiś z zary.A ja dziś poszalałam i mam w domu człowieka orkiestrę bębenek ze świecącą kulką jak się zabębni się załącza i gitara Zobacz załącznik 524593A ja miałam dziś psom ugotować M do mnie nawet dzwonił z pracy w te3j sprawie ale potem zażyczył sobie pogadać z córką i ja zapomniałam też męskim sposobem wyparłam sie i stwierdziłam,że dokładnie nie pamiętam czy mówił czy nie.Dziś psy poszczą tzn ciutkę suchcieli dostały:eek:

misia poczekam za 2 dni z doktorem. Skarzyl sie na brzuch i gardlo, podczas goraczki juz tylko na glowe. U sasiadow maly ma to samo. Patryk miesiac temu mial antybiotyk, nie podam mu nastepnego..
Mia co chwile sie budzi z placzem i wytyka jezyk.. tez podejrzewam bol gardla.

No zgadzam sie..Zara jest super! ale ceny nie teges.

reklama
Renata - cześć, i nie czytaj takich bredni! Powyższa informacja dotyczy zajścia w pierwszym cyklu prób, zdaje się.
Zoyka - Julka ładnie wyszła na zdjęciach, bo jest bardzo fotogeniczna, natomiast nie dziwię Ci się, że jesteś na babę wkurzona. Dwója z kompozycji, zero pomysłu, gdzie tu profesjonalizm? Może widać po zdjęciach, że sprzęt ma nieco lepszy, ale oko ma z guzika.
Marzenko - trzymaj się i zbieraj się do kupy i zdrowiej szybciutko!
Ollena - oj kobito, masz za swoje... Trzymaj się.
Majuska - dobrze gada, dać jej wódki

A wiecie co? U mnie to jest odwrotnie. Odkąd mamy dziecko to jakby nie ma jak się kłócić, obydwoje mamy jakiś opór przed podnoszeniem głosu przy małym. Mój mąż twierdzi, że złagodniałam ogólnie i faktycznie, czuję się jakaś taka bardziej stonowana. Ale ja nie mam ani trochę poczucia uwiązania przy dziecku. Pracuję normalnie ( mniej więcej), a dzieckiem zajmujemy się wspólnie. No i mam mamę na podorędziu. Praktycznie nie zdarzają się sytuacje, żebym nie mogła wetknąć komuś mojego szczęścia i wyjść - choćby na 5 minut, żeby zmienić perspektywę. Chyba powinnam się uważać za szczęściarę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry