• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Fakt, ze tanie byly... Fakt, ze uzywalam ich przed ostatnia ciaza, ale skutecznosc byla taka sama z testami jak bez. Nie ma ze bzyk i jest. A z czego wnioskujesz ze Rajmund kogucik? Bo co? Bo dobry kogut musi byc chudy?:-D No, nie narzekam, prawda. :tak: Poza tym ja mam regularne cykle, wiec prosta kalkulacja + palcotechnika i wiem kiedy trzeba bujac kotka.

reklama
Hej Wam,
Noc nieciekawa, Mia sie co chwile wybudzala i usypiala ze mna, wiec co chwile ja przenosilam. Teraz usnela sama. Patryk goraczki od rana nie ma wiec mam nadzieje, ze nie wroci.

Zoyka dzieki za komplementa ;) Blada jestem od zawsze, nie odchudzam sie ale trzymam diete lekka jakas tam, choc waga nie spada. Badania robilam w PL, 2 razy powtarzalam nawet czy jest poprawa. Anemii nie mam zadnej.
Za to moja skora i cialo przez ten zoladek i schudniecie straszna jest, na tylku i udach mam jeden wielki zwis i cellulit az moja mama sie przerazila. Brzuch to poprostu zwisajaca opona. Po NR zapisuje sie na silownie.

Azula a Twoj mm to zdrowy ze o 3 sprzatal? ;)

Witajcie.
Reniu powodzenia w starankach-jak się chce to się musi udać:-).
U mnie niby wszystlko kupione ,ale zobaczymy czy tak będzie...
Kończę kawę i trzeba po dzieci śmmigać.Miłego popołudnia

bry ... jemioła zakupiona w ramach darów świątecznych a teraz czekam na znajomą i idziemy na małą wódeczkę, no chyba że zamarzła :-D
U mnie ze świąt tylko jemioła zakupiona i już ... jakoś nie mam ani siły ani czasu ani chęci na swiąteczne akcje :-(

Mam dosc. Jego upierdliwosc Syriusz przechodzi dzis samego siebie. Zawartosc pampersa dala mi do myslenia, nie zwazajac na heroiczny opor, zrobilam przeglad ryja - idzie dolna czworka. Zaczynam rozumiec nocne jazdy... Nawet mi nie zyczcie spokojnych Swiat bo to nie przejdzie. :no:

klaczku przejdzie, przejdzie! jak wyjdzie zebuch..

A ja sie poklocilam z mm na noze... wygarnelam mu, ze wszyscy go obchodza oprocz mnie, ze ktokolwiek zadzwoni zeby cos zalatwil, zrobil, pomogl to on juz leci a moje potrzeby i uczucia ma w dupie.. Powiedzial, ze wlasnie powoli ma w dupie i zebym sobie do mamusi wracala bo mam depreche i on ma dosc.
Poszedl do pracy na chwile, ale na pewno juz skonczyl wiec poszedl w sina dal. A ja caly dzien jak glupia z dziecmi i on mi jeszcze powie, ze syf jest w domu i czysto jest tylko jak ja wyjezdzam!
Mam dosc...czy sprzatam czy nie to zawsze jest syf wg niego.
Czekam az Patryk i Mia usna i ide poryczec :(

Masz depresje wiec sie wynos?? To taka forma mezowskiej terapii jest? Przeciez jak widzi ze sie nie wyrabiasz, to zamiast kopac, jeszcze, moglby qrwamac pomoc, okazac jakies wsparcie, a nie wdupiemanie... Swinia.

Ollena, nie warto sobie psuć cery przez faceta który jest ****em, nie rycz, kup sobie dobre wino i zastanow sie jak o siebie zadbac,,,

kobietki, znacie jakiś sprawdzony olej wiesiołkowy? mam poważny problem ze śluzem biore oeparol femina czy jakos tam i wydaje mi sie ze to oszustwo jest nie wiesiołek, przez 10 lat mieszkalam w Londynie, tam czasami brałam ichniejszy i naprawde czulam ze bralam, to jakies gowno jest nie wiesiolek...:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry