reklama

Ciąża po 40

Fakt, ze tanie byly... Fakt, ze uzywalam ich przed ostatnia ciaza, ale skutecznosc byla taka sama z testami jak bez. Nie ma ze bzyk i jest. A z czego wnioskujesz ze Rajmund kogucik? Bo co? Bo dobry kogut musi byc chudy?:-D No, nie narzekam, prawda. :tak: Poza tym ja mam regularne cykle, wiec prosta kalkulacja + palcotechnika i wiem kiedy trzeba bujac kotka.

reklama
Hej Wam,
Noc nieciekawa, Mia sie co chwile wybudzala i usypiala ze mna, wiec co chwile ja przenosilam. Teraz usnela sama. Patryk goraczki od rana nie ma wiec mam nadzieje, ze nie wroci.

Zoyka dzieki za komplementa ;) Blada jestem od zawsze, nie odchudzam sie ale trzymam diete lekka jakas tam, choc waga nie spada. Badania robilam w PL, 2 razy powtarzalam nawet czy jest poprawa. Anemii nie mam zadnej.
Za to moja skora i cialo przez ten zoladek i schudniecie straszna jest, na tylku i udach mam jeden wielki zwis i cellulit az moja mama sie przerazila. Brzuch to poprostu zwisajaca opona. Po NR zapisuje sie na silownie.

Azula a Twoj mm to zdrowy ze o 3 sprzatal? ;)

Witajcie.
Reniu powodzenia w starankach-jak się chce to się musi udać:-).
U mnie niby wszystlko kupione ,ale zobaczymy czy tak będzie...
Kończę kawę i trzeba po dzieci śmmigać.Miłego popołudnia

bry ... jemioła zakupiona w ramach darów świątecznych a teraz czekam na znajomą i idziemy na małą wódeczkę, no chyba że zamarzła :-D
U mnie ze świąt tylko jemioła zakupiona i już ... jakoś nie mam ani siły ani czasu ani chęci na swiąteczne akcje :-(

Mam dosc. Jego upierdliwosc Syriusz przechodzi dzis samego siebie. Zawartosc pampersa dala mi do myslenia, nie zwazajac na heroiczny opor, zrobilam przeglad ryja - idzie dolna czworka. Zaczynam rozumiec nocne jazdy... Nawet mi nie zyczcie spokojnych Swiat bo to nie przejdzie. :no:

klaczku przejdzie, przejdzie! jak wyjdzie zebuch..

A ja sie poklocilam z mm na noze... wygarnelam mu, ze wszyscy go obchodza oprocz mnie, ze ktokolwiek zadzwoni zeby cos zalatwil, zrobil, pomogl to on juz leci a moje potrzeby i uczucia ma w dupie.. Powiedzial, ze wlasnie powoli ma w dupie i zebym sobie do mamusi wracala bo mam depreche i on ma dosc.
Poszedl do pracy na chwile, ale na pewno juz skonczyl wiec poszedl w sina dal. A ja caly dzien jak glupia z dziecmi i on mi jeszcze powie, ze syf jest w domu i czysto jest tylko jak ja wyjezdzam!
Mam dosc...czy sprzatam czy nie to zawsze jest syf wg niego.
Czekam az Patryk i Mia usna i ide poryczec :(

Masz depresje wiec sie wynos?? To taka forma mezowskiej terapii jest? Przeciez jak widzi ze sie nie wyrabiasz, to zamiast kopac, jeszcze, moglby qrwamac pomoc, okazac jakies wsparcie, a nie wdupiemanie... Swinia.

Ollena, nie warto sobie psuć cery przez faceta który jest ****em, nie rycz, kup sobie dobre wino i zastanow sie jak o siebie zadbac,,,

kobietki, znacie jakiś sprawdzony olej wiesiołkowy? mam poważny problem ze śluzem biore oeparol femina czy jakos tam i wydaje mi sie ze to oszustwo jest nie wiesiołek, przez 10 lat mieszkalam w Londynie, tam czasami brałam ichniejszy i naprawde czulam ze bralam, to jakies gowno jest nie wiesiolek...:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry