reklama

Ciąża po 40

Zoyka dobre to to? ;)
NO i dziadka Julka ma przebojowego :-)
Zazroszcze mamy pod reka.
Zapomnialam napisac, ze Flo faktycznie masz kolorowo z ta mama na zawolanie i wymiana obowiazkow z m;)

Ja kupilam niby wszystko co chcialam, upieke rogaliki ale na salatke nie mam pomyslu.
Znacie jakies dietetyczne, tzn bez majonezu?

reklama
Olena dietetyczną na Święta ? Rób tradycyjna warzywną, ewentualnie z majonezem odtłuszczonym.

Zrób mm choć odrobinkę rodzinności.

Koleżanka mi mówiła ze ostatnio robi tak:drobny makaron, pierś gotowana w rosole, prażony sezam na patelni i tarkowana drobno marchewka. Potem sol, pieprz, majonez.Podobno boskie.

Poddaje sie... Moje dziecko w ramach sportu ucieka. Wlazl na sofe, a jak chcialam go zdjac, to tak sie ucieszyl ze po niego ide, ze odbil sie od oparcia i... spadl na podloge. Noz, kurka wodna! Pikus ze sie wspina, ale zabawa w uciekanie jak ide po niego... Prosta droga do zrobienia sobie krzywdy.

ja sie poddaje dziś z BB nie moge nic napisać, mam kłopot żeby coś przeczytać nawet.Współczuję Kuba nie ucieka w ten sposób na szczęście ale są miliony sposobów na zrobienie sobie KUKU :-(

hej

Dzidziak uśpiony. Aż milo bo cały dzień piszczała radośnie.

Od jutra poczuję,ze są Święta za chwilę. Czekają mnie tylko zakupy..

Dialog z MM
ja: idź do sklepu i kup wodę bo strasznie mi się pić chce
mm: OK
ja: kup od razu dwie butelki i jakby nie było smakowej malinowej to kup zwykłą gazowaną
mm: OK
ja : to co masz kupić ? Powtórz
mm: no wodę gazowaną
ja: ale jaką ?
mm: no dwie butelki cytrynowej

kłaczku a Julka ucieka piszcząc co krok i oglądając się czy ja gonię

Włączyłam dziecku MTV. Dziecko stanęło, oparło się tylko plecami o kanapę , dygało nogą i machało rączkami jakby tańczyło. jaja po prostu.

Wpadłam powiedzieć Dobranoc...nie żyję....

Cięzki dzień, ale zaliczony:-)

Zoyka znam te dialogi, 3 razy zniesiesz z godnością, za którymś z kolei jestes w stanie zabić???:-D a oni Ci wtedy wmawiają, że jesteś chora i powinnaś sie leczyć i że z niczego wszczynasz awanturę , tak?????:-D

idę do wanny i do wyra

Wpadłam powiedzieć Dobranoc...nie żyję....

Cięzki dzień, ale zaliczony:-)

Zoyka znam te dialogi, 3 razy zniesiesz z godnością, za którymś z kolei jestes w stanie zabić???:-D a oni Ci wtedy wmawiają, że jesteś chora i powinnaś sie leczyć i że z niczego wszczynasz awanturę , tak?????:-D

idę do wanny i do wyra

Tak. I,ze panikuję ,ze zajmuję się rzeczami nie mającymi wpływu na swoje życie i ze czas zabierają mi głupoty.

a ciasto maniak wygląda tak

Zobacz załącznik 525202

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry