reklama

Ciąża po 40

Hej Renato!!! Nie czytaj netu, tylko róbcie tego bobasa!!! Zanim zaszłam w ciąże to podpytywałam 3 ginów co o tym sądzą w moim wieku, żaden z nich nie widział przeszkód, zaszłam w ciąże praktycznie w pierwszym cyklu starania się, trzy miesiące od odstawienia tabletek branych przez dobre naście lat. Nie wolno czytać netu!!!!!!

Co do kosmiczności naszych mężów...na GZ opisałam:no:

reklama
Flo ja jutro idę na wódeczkę świąteczną do Kryśki zza rogu - tej od jaśka wedrowniczka :-D i jak znam zycie to wróce po północy ze spiewm na ustach także perspektywa mi się zmieni :-D Jednak faktem jest, że na pewne rzeczy nie zwracałam uwagi wczęśniej a teraz mnie irytują w stopniu znacznym :-D Nie kłócimy się - kilka uwag kąśliwych... i po awanturze.
Niestety w zarze ceny są ... bez komentarza ale to dobre fasony na drobne i chude dzieciaki. Z mothercare mam bodziaki i z kulku innych firm i są za szerokie a z Zary leżą swietnie.
aa Ollena Kubula sypia w mrówkach ale to fason tez na szparagusy, niestety ale nie dało rady foty zrobić :-( ale pamiętam.
Renata NIE CZYTAJ :-)

Oj, Misia, Misia - okrutna kobieto, jak ja bym się takiego Jasia Wędrowniczka napiła... Po raz kolejny zapowiadam, że skończę karmić i pójdę się upić. A w praktyce zapewne skończę karmić to mi i ochota na picie przejdzie, bo ja generalnie trunkowa nie jestem. To ta okrutna świadomość, że nie mogę...

hej dziewczyny,

Nie ogarniam już.

Mam dużo pracy. To dobrze,ale wkurza mnie ta ostatnia chwila" . W poniedziałek 24 , Rodzina na swoim do końca roku a ludzie się budzą ze chcą kredyt jeszcze.

Renata ojej i działaj i witaj :)

Moja przyjaciółka ze studiów straciła 2 tygodniowe dziecko bo nie wykryli wady serca. Rozwaliło jej się małżeństwo przez to. Potem zakochała się w szefie. Ona miała obsesje na posiadanie dziecka ale nie mogła już zajść naturalnie. On dał na in-vitro w Białymstoku i jest Hania. Potem wzięli ślub. Teraz ona zrobiła cytologie i wyszło ze ma raka szyjki. Pojechali do Poznania do znajomego profesora i zrobili wszystkie badania i powtórkę cytologii. Okazało sie ze omylili jej badania i nie ma komórek rakowych. Ma tylko torbiele na jajniku. Ma tylko jeden jajnik bo po urodzeniu tego dziecka co umarło przeszła endometriozę i coś tam jeszcze.

W piątek jada do Białegostoku bo zdecydowali się na ponowne in-vitro :) Trzymam za nich kciuki. Jest w moim wieku, a on po 50 tce :)

Olena Mija słodka i kochana na zdjęciu ale Ty mizerna. Może mi sie wydaje ale blado wyglądasz, wychudzona jakas taka. Nie masz Ty anemii ? Robiłaś kompleksowe badania. Nie odchudzasz Ty się?

Zoyka pomyłki się zdarzają wszędzie i zawsze dlatego ja jak porąbana biegam do 2-3 lekarzy zawsze. Własnie nas czeka po nowym romu wizyta u neurologa - trzecia i koniec piesni, trzecia u kardiologa - musze sie umówić ... no i urolog musi obejrzeć siusiaka Kubula :-D Fakt mówił, ze jest OK i zeby nie manipulowąc ale niech obejrzy po roku. Mam możliwośc to skorzystam. Jeszcze powinnam iśc do pani reh. ale co mi powie ? Skoro młodziak biega jak opętany ?
Flo mieszkasz w sumie blisko więc rzuć tylko hasło i się stawiam z jaskiem w dłoni :-D

Flo mieszkasz w sumie blisko więc rzuć tylko hasło i się stawiam z jaskiem w dłoni :-D

O Jezoooooo...weźmiecie mnie...stawie się z drugim Jaśkiem, na drugą nogę:-D ..jak się już upapramy to będziemy szyć mufki i etole:-D

Bachor nie śpi od 5.30 kończymy jeść śniadanko i wywożę do żłoba:-p

Zoyka no to rozdawaj te kredyty i zarób fortune, a co:tak::-D

Cześć M spał z nami:szok:o 3 się ewakuował i wysprzątał chałupę:-)Teraz poszedł się zdrzemnąć.Ja mam dziś rehabilitację z Amelką .Powygina się trochę.Nie wiem ale zakupów mam na zrazie zero:szok:M idzie na noc więc może jutro gdzieś się pojedzie.W tym roku ni będę już gotowała garu do prania bigosu:no: zawsze znikał ale nie mam jak Amelianka miewa napady (mama jest moja i tylko dla mnie) i wtedy koniec zajmowania się czymkolwiek poza nią:tak:.Co do picia to mam to co Flo świadomość ,że nie mogę pcha mnie w objęcia alkoholizmu ,a jak będę móc mogło to nie będę chcieć:-).No może poza zimnym piwkiem w środku lata to lubię;-)Dziecko ściągneło mi lacia i go wącha:szok:.Renata ,a Ty głupstw nie czytaj popatrz kilka nas tu jest z dzieciakami lub w ciąży ,a być powinno więcej ale chyba natłok zajęć je od kompa odseparował więc ciąża po 40-tce jest realna ,możliwa i nie taka rzadka.Róbcie dzieciaczka kup sobie testy owulacyjne oraz ciążowe i działajcie:-):tak::-D

Misia, bo my szybcy jestesmy. Pampery i chusteczki mam w plecaczku non stop, sniadania nie jedlismy tylko kupilam drozdzowke - 15 minut zwloki chlopaka nie zaglodzilo - ja odpuscilam poranna kawe... Ubralismy sie szybciutko i po prostu wyszlismy z domu. A na haslo "pojedziemy brum, brum", mlody raczej wspolpracuje.
Azula, genialny ten bebenek! I jaka koncentracja na dzieciecej buzi! Ej, a po ch... testy owulacyjne? Mialam raz, olalam sprawe - troche obserwacji i wszystko widac jak na... no, ok. jak na palcu.
Ollena, wspolczuje - prawo epidemii. Przekichane masz.
Renata, bo Cie trzepne. Przestan czytac *******y, a zacznijcie robic to dziecko! No! Zobacz u mnie - kazda z tych ciaz byla po 40. Srednio zachodzilam w 4 cyklu po poronieniu, czyli calkiem sensownie. Pierwszy raz zaszlam po nieco dluzszym czasie, fakt. Mamy jakiegos cholernego pecha, to inna sprawa, ale mamy tez fantastycznego synka, ktorego urodzilam majac prawie 44 lata. Wez sie nie doluj bo starsze rodza. Mnie tez nie doluj, bo my sie jeszcze o jedno staramy.:-p

reklama
Kłaczek te owulacyjne grosze kosztują no Ty to znawca i widzisz;-)ale nie każdy tak ma.No i Rajmund na kogucika wygląda :-DAle nie każdy kogucikiem jest :tak:Chłop mojej koleżanki to raz za kiedy potrzebę działania ma:blink:i w tym wypadku takowe testy mogą się przydać:-).A ja to se kupiłam bo to tanie było i tak z ciekawości bo się zastanawiałam czy ja to jeszcze płodność wykazuję;-).No Renia do boju i Kłaczka nam tu nie dołować:tak::-).Jak Amelce się nie odmieni to chyba na któreś tam święta jej perkusja ,a nam zatyczki zostaną pod choinką położone:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry