Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie
Wiem ze nie tesknicie za mna trudno ale ja za wami tak
Jestem po pierwszej chemi i nie moge dojsc do siebie te nudnosci ooooooookkkkrrrrooooopppppnnnnneeeeee nawet w ciazy takich nie mialam ,lozko mnie przyciaga do siebie bardzo i tylko bym lezala , nie chce mi sie nic robic niestety niunia nie rozumie ze stara jej jest chora i trzeba sie w garsc brac , Klaudusia chorowala , juz prawie po mija jej , u mnie swiat nie bedzie potraktuje je jak zwykly dzien , nie ma za co zrobic ,postawie choinke dla niuni , podzielimy sie oplatkiem , pojde na pasterke pomodlic sie o lepsze jutro i zdrowie dla mojej rodziny ,
Nastepna chemia po swietach
Nie nadrobie co pisalyscie nie wiem co u ktorej to ponad 40 stron ups
Dobra nie smece , jak bede sie lepiej czula to lukne do was
Po za tym ciezko mi wchodzi bb na tel a do komputera niesiadam
Mamuski pozdrawiam was cieplutko
Wiem ze nie tesknicie za mna trudno ale ja za wami tak
Jestem po pierwszej chemi i nie moge dojsc do siebie te nudnosci ooooooookkkkrrrrooooopppppnnnnneeeeee nawet w ciazy takich nie mialam ,lozko mnie przyciaga do siebie bardzo i tylko bym lezala , nie chce mi sie nic robic niestety niunia nie rozumie ze stara jej jest chora i trzeba sie w garsc brac , Klaudusia chorowala , juz prawie po mija jej , u mnie swiat nie bedzie potraktuje je jak zwykly dzien , nie ma za co zrobic ,postawie choinke dla niuni , podzielimy sie oplatkiem , pojde na pasterke pomodlic sie o lepsze jutro i zdrowie dla mojej rodziny ,
Nastepna chemia po swietach
Nie nadrobie co pisalyscie nie wiem co u ktorej to ponad 40 stron ups
Dobra nie smece , jak bede sie lepiej czula to lukne do was
Po za tym ciezko mi wchodzi bb na tel a do komputera niesiadam
Mamuski pozdrawiam was cieplutko
wszystkie Ci zdrowia życzymy,