Florentyna
Fanka BB :)
Anko - najlepszego na nowej drodze życia, w nowym domu. Oby Wam się żyło pięknie i dostatnio. Dzielne dziewczyny jesteście i psa macie bardzo dzielnego.
Misia - ukłony dla szanownego jubilata!
Ollena - zapomnij... Wózek jest od spacerów. W łóżeczku można posiedzieć chwilkę, jak się ma dużo zabawek. Się je po kolei wyrzuca, kwitując to wrzaskiem. Smoczek? Fajny do rzucania, wypluwania na odległość, wtykania psu w oko albo zgoła w przeciwny koniec. Wszystko natomiast oprócz smoczka jest świetne do pakowania w paszczę - na przykład psi ogon, obuwie, gazeta. A co do czosnku - nie karmię dziecka czosnkiem, ale wrzucam go do wody w której gotuję ziemniaki dla Maksia, bo inaczej nie chce jeść.
Majuska -
zabiłaś mnie kostką z kibla
...To jedno mnie na pewno ominie - nie mogę używać kostek do kibla, bo szanowny pies traktuje muszlę klozetową jak miskę z wodą. Dobrze, że Paćce się podoba w żłobku.
Zoyka - kolczyki fajne. Jak czytam co robi Julka to wiem czego się spodziewać po moim dziecku za mniej więcej 3 miesiące.
Kłaczku - dzwoneczek słodki.
Misia - ukłony dla szanownego jubilata!
Ollena - zapomnij... Wózek jest od spacerów. W łóżeczku można posiedzieć chwilkę, jak się ma dużo zabawek. Się je po kolei wyrzuca, kwitując to wrzaskiem. Smoczek? Fajny do rzucania, wypluwania na odległość, wtykania psu w oko albo zgoła w przeciwny koniec. Wszystko natomiast oprócz smoczka jest świetne do pakowania w paszczę - na przykład psi ogon, obuwie, gazeta. A co do czosnku - nie karmię dziecka czosnkiem, ale wrzucam go do wody w której gotuję ziemniaki dla Maksia, bo inaczej nie chce jeść.
Majuska -
zabiłaś mnie kostką z kibla
...To jedno mnie na pewno ominie - nie mogę używać kostek do kibla, bo szanowny pies traktuje muszlę klozetową jak miskę z wodą. Dobrze, że Paćce się podoba w żłobku.Zoyka - kolczyki fajne. Jak czytam co robi Julka to wiem czego się spodziewać po moim dziecku za mniej więcej 3 miesiące.
Kłaczku - dzwoneczek słodki.