reklama

Ciąża po 40

Zobacz załącznik 525607 Dziewczyny!,

Gdy w Wigilijną Nockę gwiazdy rozbłysną na niebie
Pomyślcie jak warto docenić że mamy dziś siebie.
Że mamy do kogo słać świąteczne życzenia – Zdrowia, Szczęścia i Wszelkiego Spełnienia.
By w Waszych sercach zawsze tlił się nadziei promyczek
Tego z całego serca teraz Wam życzę.!

reklama
Pokroilam salatke, barszcz sie gotuje, tzn grzyby narazie, warzywa na rybe po grecku sie dusza.

Majuska pewnie i nerwy bo biore leki, dieta trzymana a rura mnie boli i zoladek tez nawet po bulce z dzemem. Bezsensu bo juz lepiej bylo ale faktycznie pewnie nerwy do tego dochodza.

Zdrowka dla Was, duzo radosci i milosci! :*

Dziewczyny- Składam Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt. Spokoju, miłości i radości. A szczególnie spełnienia marzeń i ZDROWIA.
Uściski i ucałowania dla wszystkich maluszków.
Dzięki, że jesteście!!!
M.

Witajcie wigilijnie!

Odeszłam własnie od garów, wszystko gotowe!!!:-)
Nie jest jednak zbyt kolorowo, gdyż wszyscy jesteśmy mocno zawirusowani, ledwo łazimy, ale co zrobić, trzeba dać radę, jutro sie będziemy kurować na całego.

Chciałam Wam wszystkim życzyć, aby nabliższe dni były pomimo różych przeciwności losu, jednymi z najwspanialszych w całym roku, aby ich magia i urok towarzyszył nam na codzień, abyśmy umieli cieszyć się na codzień z małych rzeczy, które dają radość i szczęście, zdrowia dla maluszków, bogatych Mikołajów, moc buziaków i uścisków!!!!
Dziękuje że Was mam:-)

Wesołych i Radosnych Świąt kochane!!!!!

Jula w śnieżynce i na awatarze powala!!!!!:-D

Dziewczyny wszystkiego najlepszego, radosnych Świąt, dużo szczęścia i miłości w rodzinie, zdrowych maleństw tych całkiem dużych i tych zupełnie malutkich :)
Życzenia składam w imieniu Roberta, Wandzi i swoim skromnym z informacja, że dostałam w prezencie pod choinkę internet :)

Juuupiii.. Anko_d, nie wiem czy wiesz, ale teraz to Ci juz to "d" nie przysluguje w zaden sposob... My po Wigilii, kartki sasiadom rozniesione, zbieramy wlasnie zwroty (chyba nie byli pewni czy my obchodzimy), mlody obzarl sie kolacja jak i my i padl swiadom ze najlepiej trawic we snie. Cisza bloga, spokoj blogi...

Aniu suiper, ze jestes!!
Wesolych!

Ja wczoraj godzine po kolacji siedzialam na wc i zwijalam sie z bolu... nie dla mnie takie kolacyjki :( dzis boje sie zjesc cokolwiek..

Gwiazdka byla bardzo hojna, mm zrobil mi niespodzianke, bylo milo. No i doszly chwile przed kolacja nasze Crocsy, wiec byl dodatkowy prezent a Patryk mimo, ze zamawial z nami przez neta uwierzyl, ze od Gwiazdki ;)

Hejka! Rozmowy o poranku:
- co chcesz na sniadanie?
- ciasto
- ktore?
- wszystkie, a jak ktos cos przyniosl to to tez.

Swiateczne sniadanie mojego faceta... W ten sposob Karol zagryza sledzika w smietanie piernikiem i jest zadowolony.

reklama
Kochane Dziewczyny, nie zdążyłam Wam życzyć wczoraj więc teraz : samych pięknych i dobrych dni, zdrowych , szczęśliwych maleństw i wszystkiego co sobie zamarzycie - oby się spełniło!

Z dialogów domowych - tym razem z udziałem teściowej:
teściowa: o, ź nośka kapie...
moja mama: Maksiowi?
teściowa: nie, mi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry