• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

No, to Wam powiem ze moj tez pomocny... a, niech to... no. Ja mialam od rana urwanie torby na FB bo sie korespondencja rozwinela z kilkoma klientkami, a one wlasnie byly online, do tego Angielki, wiec ja juz potrzebuje sie dobrze skupic, a w dodatku Anglicy w takich razach pisza skrotami ("hm" = "how much", "r u" = "are you", "pic" = "picture"itp.) i nieraz musze po prostu na nosa kombinowac co ktos chce. A moj facet, jak tylko sie uporalam z tym, zawinal kiece i poooszedl w dluga. W efekcie dopiero teraz pieke sernik, gotuje jarzyny na salatke, aniolki... cholera, bede w nocy przygotowywac, choinke tez pewnie w nocy ubiore. O ile ja znajde. Wnerwiona jestem.

reklama
klaczku dlatego choinki nie zostawia sie na ostatnia chwile! na ostatnia chwile mozna barszcz zostawic ale nie choinke ! ;-)
Moj poszedl zarcie dla psu kupic, tzn pojechal chyba, ale pewnie na tym sie nie skonczy.

Ollena, w naszym domu ZAWSZE choinke ubieralo sie w Wigilie. Jakos sie nie przestawie na tutejszy zwyczaj, ze jak sie posciaga dekoracje po Halloween, to juz mozna choinke ubrac.

No ja nie o tamtejszym zwyczaju... u nas 1-2 tyg wczesniej sie choinke ubieralo po to zeby dluzej sie nie cieszyc i tez dlatego, ze w Wigilie i tuz przed nie byloby czasu na ubieranie, nigdy w zyciu.

Zoyka ... schemat schematem - w sumie żeby dziecko dostawało stosowne proddukty a jego ochota na jedzenie to inna całkiem bajka.
Dziś zjadł z nami jajecznicę na maśle - jegi była bardziej wysmażona, potem miał ochotę na ciasteczka to wcinał petitki, wylizał ziemniaki :baffled: nagryzł wszystkie jabłka ... kocica konkurencyjnie dobrała sie do kabanosów i chleba... zjadł obierki z marchewki - niestety ale spadły mi na podłogę a tego nie ma w żadnym schemacie :sorry2:

Misia :-D:-D:-D..ja tez dzis obierałam marchew i dałam Paćce taki pasek obrany do memlania, bo oczywiście wisiała mi u nogi i wyła, wymemlała to sobie, jak miała dość to dała którejś suczy do żarcia , sucz to porozgryzała na swoim kocyku , czego ja nie widziałam, zobaczyłam tylko potem jak Paćka pałaszuje te porozgryzane juz kawałki...no i co mam zrobić, czasem to już nie ma sensu wyrywać czegos z mordki...byle goowna nie jadło:-D:-D.
Napichciłam, bigosik mi wyszedł rewelacyjny, przegryza się, gołąbki na razie kończa się dusić, barszczyk dobry, warzywka na sałatke czekaja jednak na rano bo siły mnie opuściły, posprzatałam dziś tez cały dom i 3 prania zrobiłam, tak więc uważam dzień za "płodny":-D Kasia z Patrycją ubrały choinkę, która została ustawiona na telewizorze, gdyz na przygotowanym przeze mnie stoliku zbyt kusiła, 2 bombki poszły się paść:-D
Ollena skąd ta boląca "rura" i serducho???? nerwy wychodzą....

Paćka póki co nie kaszle, tylko zielony gęsty gil się utrzymuje, powinno być już dobrze

I u mnie płodno. Odgruzowałam sypialnie. MM wyniósł trzy wielkie reklamówy ciuchów i jeden worek niepotrzebnych bibelotów typu świeczniczki i dzbanuszki. Jestem z siebie dumna bo miałam tę robotę na sumieniu od miesiąca albo i dwóch.
Usypiałam Julkę. Juz spala od minuty gdy nagle zadzwoniła mama z pytaniem czy mam ogórki. Teraz usypia ja mm...

witajcie

Plan na dzisiaj wykonany. Na jutro zostały mi juz takie ostatnie rzeczy typu - ugotować barszczyk i kompot z suszu, usmażyć karpia, dodać majonez do sałatki, no i oczywiście ustawienie stołu, nakrycie i takie tam, ale tym, to się mąż zajmuje.

Pewnie jutro nie będę miała czasu:
Zdrowych, spokojnych, wesołych świąt w kręgu najbliższych!!!!
I dużo prezentów!!!

Witajcie.

Dla Wszystkich dużych ,małych ,tych oczekiwanych
•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) •.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
`•.¸(*DZYŃ DZYŃ DZYŃ-DZWONIĄ DZWONKI
*********ŚWIĄTECZNIE!!!! (*)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´)
(¸.•*(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•.¸)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)•.¸
♥$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$
.___$$$$$$$$$$$$$$$________$$
____$$$$$$$$$$$$________$$
______$$$$$$$$__________$$
______$$$$$$__#♥#♥____$$
______$$$$$$__##♥#__$$
________$$________$$
________$$____$$$$
________$$$$$$
•*´¨`*•.¸☼♥•.¸♥¸.•**^*¨`*• ☼.¸♥
♥¸.•**^*´¨`☼*•.¸♥¸ ♥¸.•*´¨`*•
___ ,+.*`,+.*`,+.
((+.*`,+.*`,+.Wesołych Świąt
((,+.*`,+.*`,+.Bożego Narodzenia
((____ ,+.*`,+.*`,+.
((________$_,+.*`,+.*`,+.
((_______$$$+.*`,+Szczęśliwego
((______$$$$$+.*`,Nowego Roku
(($$$$$$$$$$$$$$$$$+.*`,+.*`,+.
((___$$$$$$$$$$$+.*`,+.*`,+.
((_____$$$$$$$_,+.*`,+.*`,+.
((____$$$$_$$$$__,+.*`,+.*`,+.
((___$$$_____$$$__ ,+.*`,+.*`,+.
((__,+.*`,+.*`,+.__,+.*`,+.*`,+.
((_____ ,+.*`,+.*`,+.
Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym Roku marzeń spełnienia!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!

*****A i najważniejsze powodzenia w sprawach biznesowych,a Kłaczkowi solidnych "dwóch kreseczek"
A gdzie znikła Azula?

reklama
hełoł prawie świątecznie :-)
wszystkiego co najlepsze na świeta :-)
Każdemu takich Świąt jakie chce spędzić ...
Azula zaginęła w akcji, Marzena... no bo Ania netu jeszcze nie ma :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry