reklama

Ciąża po 40

No, to Wam powiem ze moj tez pomocny... a, niech to... no. Ja mialam od rana urwanie torby na FB bo sie korespondencja rozwinela z kilkoma klientkami, a one wlasnie byly online, do tego Angielki, wiec ja juz potrzebuje sie dobrze skupic, a w dodatku Anglicy w takich razach pisza skrotami ("hm" = "how much", "r u" = "are you", "pic" = "picture"itp.) i nieraz musze po prostu na nosa kombinowac co ktos chce. A moj facet, jak tylko sie uporalam z tym, zawinal kiece i poooszedl w dluga. W efekcie dopiero teraz pieke sernik, gotuje jarzyny na salatke, aniolki... cholera, bede w nocy przygotowywac, choinke tez pewnie w nocy ubiore. O ile ja znajde. Wnerwiona jestem.

reklama
klaczku dlatego choinki nie zostawia sie na ostatnia chwile! na ostatnia chwile mozna barszcz zostawic ale nie choinke ! ;-)
Moj poszedl zarcie dla psu kupic, tzn pojechal chyba, ale pewnie na tym sie nie skonczy.

Ollena, w naszym domu ZAWSZE choinke ubieralo sie w Wigilie. Jakos sie nie przestawie na tutejszy zwyczaj, ze jak sie posciaga dekoracje po Halloween, to juz mozna choinke ubrac.

No ja nie o tamtejszym zwyczaju... u nas 1-2 tyg wczesniej sie choinke ubieralo po to zeby dluzej sie nie cieszyc i tez dlatego, ze w Wigilie i tuz przed nie byloby czasu na ubieranie, nigdy w zyciu.

Zoyka ... schemat schematem - w sumie żeby dziecko dostawało stosowne proddukty a jego ochota na jedzenie to inna całkiem bajka.
Dziś zjadł z nami jajecznicę na maśle - jegi była bardziej wysmażona, potem miał ochotę na ciasteczka to wcinał petitki, wylizał ziemniaki :baffled: nagryzł wszystkie jabłka ... kocica konkurencyjnie dobrała sie do kabanosów i chleba... zjadł obierki z marchewki - niestety ale spadły mi na podłogę a tego nie ma w żadnym schemacie :sorry2:

Misia :-D:-D:-D..ja tez dzis obierałam marchew i dałam Paćce taki pasek obrany do memlania, bo oczywiście wisiała mi u nogi i wyła, wymemlała to sobie, jak miała dość to dała którejś suczy do żarcia , sucz to porozgryzała na swoim kocyku , czego ja nie widziałam, zobaczyłam tylko potem jak Paćka pałaszuje te porozgryzane juz kawałki...no i co mam zrobić, czasem to już nie ma sensu wyrywać czegos z mordki...byle goowna nie jadło:-D:-D.
Napichciłam, bigosik mi wyszedł rewelacyjny, przegryza się, gołąbki na razie kończa się dusić, barszczyk dobry, warzywka na sałatke czekaja jednak na rano bo siły mnie opuściły, posprzatałam dziś tez cały dom i 3 prania zrobiłam, tak więc uważam dzień za "płodny":-D Kasia z Patrycją ubrały choinkę, która została ustawiona na telewizorze, gdyz na przygotowanym przeze mnie stoliku zbyt kusiła, 2 bombki poszły się paść:-D
Ollena skąd ta boląca "rura" i serducho???? nerwy wychodzą....

Paćka póki co nie kaszle, tylko zielony gęsty gil się utrzymuje, powinno być już dobrze

I u mnie płodno. Odgruzowałam sypialnie. MM wyniósł trzy wielkie reklamówy ciuchów i jeden worek niepotrzebnych bibelotów typu świeczniczki i dzbanuszki. Jestem z siebie dumna bo miałam tę robotę na sumieniu od miesiąca albo i dwóch.
Usypiałam Julkę. Juz spala od minuty gdy nagle zadzwoniła mama z pytaniem czy mam ogórki. Teraz usypia ja mm...

witajcie

Plan na dzisiaj wykonany. Na jutro zostały mi juz takie ostatnie rzeczy typu - ugotować barszczyk i kompot z suszu, usmażyć karpia, dodać majonez do sałatki, no i oczywiście ustawienie stołu, nakrycie i takie tam, ale tym, to się mąż zajmuje.

Pewnie jutro nie będę miała czasu:
Zdrowych, spokojnych, wesołych świąt w kręgu najbliższych!!!!
I dużo prezentów!!!

Witajcie.

Dla Wszystkich dużych ,małych ,tych oczekiwanych
•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) •.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
`•.¸(*DZYŃ DZYŃ DZYŃ-DZWONIĄ DZWONKI
*********ŚWIĄTECZNIE!!!! (*)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´)
(¸.•*(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•.¸)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)•.¸
♥$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$
.___$$$$$$$$$$$$$$$________$$
____$$$$$$$$$$$$________$$
______$$$$$$$$__________$$
______$$$$$$__#♥#♥____$$
______$$$$$$__##♥#__$$
________$$________$$
________$$____$$$$
________$$$$$$
•*´¨`*•.¸☼♥•.¸♥¸.•**^*¨`*• ☼.¸♥
♥¸.•**^*´¨`☼*•.¸♥¸ ♥¸.•*´¨`*•
___ ,+.*`,+.*`,+.
((+.*`,+.*`,+.Wesołych Świąt
((,+.*`,+.*`,+.Bożego Narodzenia
((____ ,+.*`,+.*`,+.
((________$_,+.*`,+.*`,+.
((_______$$$+.*`,+Szczęśliwego
((______$$$$$+.*`,Nowego Roku
(($$$$$$$$$$$$$$$$$+.*`,+.*`,+.
((___$$$$$$$$$$$+.*`,+.*`,+.
((_____$$$$$$$_,+.*`,+.*`,+.
((____$$$$_$$$$__,+.*`,+.*`,+.
((___$$$_____$$$__ ,+.*`,+.*`,+.
((__,+.*`,+.*`,+.__,+.*`,+.*`,+.
((_____ ,+.*`,+.*`,+.
Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym Roku marzeń spełnienia!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!

*****A i najważniejsze powodzenia w sprawach biznesowych,a Kłaczkowi solidnych "dwóch kreseczek"
A gdzie znikła Azula?

reklama
hełoł prawie świątecznie :-)
wszystkiego co najlepsze na świeta :-)
Każdemu takich Świąt jakie chce spędzić ...
Azula zaginęła w akcji, Marzena... no bo Ania netu jeszcze nie ma :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry