reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Niemrawo tutaj ostatnio. Chyba dzisiaj nie pisałam jeszcze nic.

Misia jak tam Święta ? Wybyliście , przeżyliście ?

Majuska jak tam ?

Azula, Azula ,Azula ? MA ktoś do neij numer tel ?

Moja Julka strasznie jęczy jak coś chce ostatnio. A chce niestety co chwilę coś.
Zasypia ok 21 i śpi do 8 jakby zegar miała w sobie. Od kilku dni znowu sypia w swoim łóżeczku ku naszej radości .

Właśnie wspomniałam Jarkowi ze w Zarze są wyprzedaże. Wyśmiał mnie. Skomentował ,ze nie powinnam dawać się nabijać w butelkę bo : marże maja 300 %, ceny zawyżają a potem robią obniżki, te ciuchy powinny tyle kosztować zawsze jak na przecenach, wiec to dla Zary nie przeceny a sprzedaż po normalnych cenach.

Olena - pytałaś czy Julka jeszcze "to" robi. Tak, robi.
Ostatnio mm był u kobitki i jej 7 miesięczna córka zaczęła robić na dywanie to samo. Ona ja złapała i zaczęli rozmawiać. Okazało się ze była u neurologa dziecięcego i Pani neurolog powiedziała ze ostatnio ma pol korytarza wystraszonych Mam. Dodała,ze to charakteryzuje dzieci naszych czasów i ze minie po 1 roku.Dla pewności zleciła wszystkie badania i nic nie wyszło na nich. My mamy wizytę na 10 stycznia u tej właśnie neurolog.

reklama
Zoyka to pocieszające w sumie, ja ostatnio czytałam że mózgi naszych dzieci mróżnia się o naszych mózgów, nasze od naszych rodziców itd. ... Nasze dzieci to pokolenie TV i kompów czy tego chcemy czy nie. Ograniczam Kubie dostep to telewizora - zresztą ... ciągle gubi gdzieś pilota więc tak jakoś wychodzi ... My do neurologa po nowym roku. Zobaczymy czy nadal Pan Kubu jest ksiązkowym przykładem :-D Jeszcze chce iśc do urologa ale to też zadzownie po nowym roku ... no i trzecia wizyta u kardiologa.
Zoyka ja kupuje w zarze tylko na wyprzedażach - niestety przetrenowałam rózne marki i Kuba ze względu na swój fason w zarowych rzeczach wyglada najlepiej :baffled: wszystko inne wisi na nim... z C&A na ocieplane spodnie - są w końcu dobre na szerokość - rozmiar 74 ... jak były dobre na długośc to mimo gumki w pasie mu spadały z tyłka. Poza tym zara ma ładne wzornictwo :-(
Ja nie rozumiem np fenomemnu W.Kruka - ma kilka rzeczy też kupionych na wyporzedaży ale tak naprawdę za te pieniądze to mogę mieć oryginaleną biżuterie zrobioną tylko dla mnie przez moja ulubiona panią Grażynę.
Kłaczku podziwiam za cierpliwość i Ciebie i modela :-D

Misia zajrzałam na stronę Zary. Po 20 złotych średnio te przeceny na ciuszkach. Raczej słabo. Podoba mi się jeden sweterek z motylkami.
W Coccodrillo tez są wyprzedaże ponoć do 50 %. W internetowym nic nie widać.

Wybieramy się w weekend do multikina na "Hobbita" to kuknę sobie do H&M, Zary, Coccodrillo i Rossmanna (bo -20 z kartą rossne)

Żałuję ze nie ma mi kto nakupować w UK ciuszków dla Julki.

Hej
a ja dziś po raz pierwszy próbowałam wyjść w porze kładzenia małego spać...Znajomi zaprosili nas na kolację, a moja mama zaproponowała, że z Maksem zostanie i go uśpi (a przynajmniej się postara). Ech, czułam, że nie pójdzie łatwo. Co prawda w teorii na kolację Maks wypija butlę kaszki, ale potem lubi się przytulić do cyca i coś tam dotankować. Pozbawiony cyca wył przez pół godziny, zanim usnął. Biedactwo.

my chcemy wyjść na sylwestra i zobaczymy czy teśc rybakl słodkowodny nie zaziębi się ... echhh
Zoyka szału nie ma jeśli chodzi wysokośc przecen :-( może luknę jeszcze w innych sklepów - w reserved mi sie podobał sweterek dla Kuby.
sweter z suwakiem i łatami na łokciach - Swetry - Niemowlę chłopiec (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland
Kuba ma ten sweterek tylko w ubiegłej kolekcji był granatowy i kuszą mnie jeszcze te szare ale poczekam.
Kurtki która kupiłąm już nie ma, jeszcze wczoraj był cały asosrtyment a dziś pustki.
ale tej koszulce oprzeć się nie potrafiłam:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...17702/971511/koszulka ze zwierzęcym nadrukiem

Ostatnia edycja:
a na tej fioletowej zrobil się szary meszek czyli jak po 20 praniu.

misia
a koszulka niebieska świetna po prostu!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie ,jesteśmy wszyscy w domu cali ,zdrowi ,tylko z racji problemów z technicznych mam problemy z wysyłaniem wiadomości.
Kłaczku prezent superaśny,
jak dziś odbiorę baterię do lapka ,to wieczorem więcej naskrobię ,pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry