reklama

Ciąża po 40

Ollena, skoro pelza, to ja bym sie nie martwila. W wozku jak siedzi to sama? Tym bardziej. Karol tez na poczatku siadal tylko w wozku i to z pol podniesionego oparcia (latwiej bylo) i siedzial jak galareta, a ja jechalam jak z jajkiem zeby sie nie "gibnal". No i poczatki zawsze sa na chwilke i pad.

Majuska, wyrazy wspolczucia...

reklama
hej,

Co za krótki dzień.

Majuska bidulino- współczuję. O tyle dobrze,że bez antybiotyku. Moze warto dogadywać się ze Żłobem na godziny i za te płacić tylko ?

Olena - kuknij sobie tutaj Rozwój niemowlęcia - kalendarz rozwoju niemowlaka - mamazone.pl - www.mamazone.pl

Ja bym się nie martwiła. Julka tez późno zaczęła siedzieć. Bierzesz Mijkę za raczki i pomagasz się podnosić > To ćwiczy mięśnie i przygotowuje do samodzielnego siadu.

co z Azulą ? To do niej niepodobne żeby tyle czasu znaku życia nie dała.

Misia dala znać, że żyje chociaż.

a to radocha i zabawa Julencji

[video=youtube;_ShzKgEQXE8]http://www.youtube.com/watch?v=_ShzKgEQXE8&feature=youtu.be[/video]

hej kobietki już po świetach i całe szczęcie:tak:
dla wszystkich starających sie a mających problem ze śluzem: nie bierzcie polskiego wiesiolka(oeparol=oszustwo) a przynajmniej zastanowcie sie....z doswiadczenia mojego i moich koleżanek- najlepszy jest angielski primrose oil z firmy holland barrett!

Hej... a ja naiwnie myślałam, ze w tym roku święta będą trochę mniej upierdliwe... a gdzie tam. Ale wypłakiwać to się będę na GZ.
Ollena - Maks też nie siedzi - nie jest zainteresowany. Do pewnego momentu jak mu podawałam ręce i mówiłam "siadamy" to się grzecznie podciągał i siadał, ale teraz wstaje i już. Zdarza mu się usiąść na chwilę, ale po paru sekundach się przewraca. Posadzony w foteliku do karmienia siedzi prosto - nie opiera się, tylko sam utrzymuje proste plecy. A tak w ogóle to chce wstawać i chodzić - podciąga się na prętach kojca i wstaje przytrzymując się ich...

Hej, co z Wami?
Swieta minely a Was nie ma..

U mnie kolejna noc z serii pobudka i szalenstwo, dopiero kropla mleka w dziobie usypia gada.. Ale wykancza mnie to, nie powiem.
Poza tym mm sie zezlil i powiedzial, ze w tym roku do PL nie pojade i nie pusci nas na stale. Kombinuje jak go przekonac i jak to rozwiazac bo nie chce sie kolejny rok tu kisic..

reklama
Helloł :-D
Nie wiem czemu tutaj mam jeszcze mniej czasu niż w PL:baffled: pomimo tego że przecież nie pracuję... Muszę się zorganizować jakoś lepiej bo dzień mi mija i nie wiem kiedy.
Ollena nie martw się Mią, Wanda bardzo długo nie siedziała sama w sumie opanowała tę sztukę miesiąc przed skończeniem 9 miesięcy. Teraz zaś pełza na "rannego żołnierza" wysuwając przed siebie rękę jak przy raczkowaniu, ale druga ugięta w łokciu i czołga się jakoś dziwacznie odpychając kolanami. Cyrk... o wstawaniu nawet nie myśli :baffled:
Zapraszam na drugą kawę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry