reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry,

Majuska - my poszliśmy na Hobbita na 14:30 ale zabrakło miejsc i w końcu byliśmy na 16:30. W miedzy czasie obiadek i ze 3 sklepy zaliczyłam. Reklamy przed filmem trwały 20 minut.
Lubię takie filmy. Można się oderwać od rzeczywistości i przenieść w inny świat.
Akurat jeśli chodzi o zare, Stradivariusa, Pull&Beera i Bereshke to mm ich obsługuje informatycznie i wie sporo o marżach etc.Marże 300%. heh.. no ale to tak jak z gaciami.. kupowane po 4,50 opylane po 40 zeta.

Chcieliśmy kupić spodnie dla MM. Reserved ze 160 na 79 . Kuźwa ,nie dałabym za spodnie 160 zł .To ile one sa warte skoro sprzedając po 50% taniej i im sie to opłaca?

a tutaj ktos zamawiał z cartersa ? Bo ja bym chetnei kilka rzeczy zamówiła, ale zeby tak mzoe jedna przesyłką i podzielić koszty ?

reklama
Hej,
Nocka przekichana, nie moglam usnac do 12 a o 12.30 Mia zaczela imprezowac, czyli obudzila sie, chciala usnac ale co chwile placz a jak juz usnela to co chwile sie wybudzala z placzem.. mm oczywiscie sie wyniosl. 6.30 pobudka jakby zaprogramowana byla codziennie tak samo..

Katrina
ja lato na bank w PL spedze jak zawsze, wiec ubranka takie cudowne mi sie przydadza;) A szczerze mowiac nie wyobrazam sobie siedziec latem w IE :(

Zoyka fajny dzien spedziliscie, zazdroszcze mamy pod reka.. Czekam na SALE w Carters i bede zamawiac ale pewnie wiosna bo bedzie taniej a dojdzie akurat na lato. Ale mi tesciowa wysyla wiec mi przesylka odpada. Zoyka ja tylko w ciazy jadlam pomarancze. W jednej i drugiej...tonami! Ciaza sie skonczyla i pomarancze sa ble, tzn nie podniecaja mnie;)

Majuska ja lubie takie zywe kolorki, niekoniecznie roz ale wlasnie brazy szarosci, czarne to jeszcze nie moj etap ;-) Zara ma wlasnie takie smutasne kolory i wszystko w pastelach. Carters ma piekne kolory, Patryk dostal od babci kilka rampersow na lato jak byl maly i byly swietne i mega wygodne.

dzień dobry Dziewczęta :-)
Flo gratulacje dla Maksia :-)
Majuska, kiedyś zastanawiałam ile kosztują naprawdę buty, ubrania - 20% tego co widzimy na metkach ?
Ostatnio widziałam fajną spódnice z Olsena - lubie ich ale nie za 400 zł :no:
Jeśli wszystko pójdzie z planem na sylwestra idziemy do znajomych - taka domóka na 12 - 14 osób, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Flo zapomnialam! gratulacje zebola!

Zoyka na rzeczy 'dlugie' sa swietne ceny, bo SALE na jesienno-zimowe jest. Ale ja na lato chce od nich zamowic czyli rampersy, kiecki itp.

klaczku podpinam sie.. tez zasypiam i warcze z tego powodu. A Mia godzine meczyla sie w lozeczku zeby zasnac, latalam tam i dokladalam zabawki i nic z tego. Przynioslam do salonu, kuzwa znowu caly dzien spitolony przez to jej spanie albo raczej nie-spanie.

Patrzcie jaka boska Biedrona! http://www.next.co.uk/x51886s5#144493x51 na zywo koloroy sa bardzo zywe, zielony jest taki prawdziwy :-)
A ja kupilam 3 pary rajtek w biedrony w Next.

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka a nie mozesz siostrze mm pokazac co konkretnie chcesz? linki w necie. Albo zamow cos przez neta do niej a ona niech Ci przysle.

Mia dzis przeszla sama siebie. Ja naprawde sadze, ze mam wybitne dziecko i odplaca mi los za to, ze tak bardzo chcialam corki i syna juz nigdy ;-)
Od 10 do 13 sie darla dzis, chwilami tak ze sie zanosila. W lozeczku nie usnie, na rekach nie, w lozku kolo mnie nie, nigdzie a nieprzytomna. Dalam Nurofen, padla po godzinie na Uwaga...30min.
Do 17 nie widziala juz na oczy, mm ja wykapal i juz spi. Pewnie poimprezuje w nocy ale juz na dzis mam dosc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry