Ollena niezły Ci się model trafił, no ale co zrobisz, trzeba kochać

...wiem, że wysiadasz chwilami psychicznie, ale im prędzej się pogodzisz z tym, że Mijka taka właśnie jest tym chyba lepiej dla Ciebie, powtarzaj sobie w kółko, że napewno z tego wyrośnie;-) pomimo, że Paćka mi dała czasem popalić , to jednak nie sięga Twojej księżniczce do pięt:-)
Zoyka nieźle Ci Julka śpi, trzy drzemki w tym wieku, ho, ho, pozazdrościć, ja bym odpuściła juz ta po południu na rzecz wcześniejszego kładzenia spać i świętego spokoju wieczorem. Moja śpi podobnie jak misiowy Kubuś, wstaje ok. 7 rano i potem około 12 zasypia na 2-3 godziny, super oddech można złapać, zrobic obiad itp. wieczorem idzie nyny o 20 i bardzo sporadycznie sie budzi w nocy, więc nie narzekam teraz wcale na mojego bachorka. Wogóle zrobila sie taka kochana, przytulaśna, mam wrażenie, że z każdym dniam coraz bardziej kumata jest, rozumie dużo rzeczy, ale gadac kompletnie jej sie nie chce, najchętniej idzie jej wykrzykiwanie słowa :"nie"
Misia ja myślę, że produkty znanych marek, reklamowanych to czasem nawet warte są tylko kilka % swojej ceny, weź np. taka coca-colę, butla kosztuje jakieś 4-5 zł chyba, ile tak na prawdę kosztuje ten płyn w niej??? grosze:-)... ale trzeba opłacić miliony osób zatrudnione w tym koncernie na całym świecie, powierzchnie magazynowe, transporty, no i to nadal nie daje tej kwoty...teraz wypada sie zastanowic ile milionów dolarów dostaje za udzielenie swojej twarzy taki np. sławny piłkarz czy jakas piękna Beyonce, no i ile kosztuje wyemitowanie takiej reklamy w TV ( wydruk w kolorowyej gazecie ) , w TV to są sekudy, a kosztują setki tysięcy zł, czy innej waluty, myślisz , że Bekhamowie mają tyle kasy bo Gillete im zapłaciło ze swoich, ależ skąd, każdy z nas im płaci kupując golarke tej marki;-)