• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Zoyka zmiejsz ilosc drzemek wtedy Julka bedzie spala dluzej. Faktycznie wyeliminuj ta popoludniowa to wszystko sie zmieni, zobaczysz.Bedzie spala w dzien dluzej a chodzila spac wczesniej i bedzie piknie ;-)
Co do Carters zamawiaj 18-24, maja rozmiarowke na styk mozna powiedziec wiec nie ma sensu zebys zamawiala na teraz. Mia chodzi jeszcze w ich rozmiarze 6miesiecy, tzn w bluzkach i body ale spodenki sa za krotkie a getry za ciasne w pasie.
100 $ wzwyz i przesylka do PL 20$? super.
jak sernik?

Sandy
100 lat w zdrowiu i milosci dla Was!

Flo nie spotkalam sie szczerze mowiac w H&m dzieciecym ze szmata. Moje bluzki z tego sklepu okazaly sie szmatami, fakt, ale dzieciece nigdy. Do dzis Patryka malutkie rzeczy wygladaja super i Mia moglaby w nich chodzic. On i ona maja/mieli bardzo duzo z H&M i wszystko jak nowe, na niczym sie nie przejechalam.

Nocka ok, pobudka o 2, flacha i spanie do 6. Spala ze mna wiec byla happy. Teraz dostala flache o 9 i juz nie przenosilam do lozeczka, niech spi w duzym..

reklama
Witajcie Sylwestrowo!

Sernik wyszedł OK. Jednak trzeba bardzo lubić chałwę zeby się nim zajadać. jest dobry, ale jak dla mnie za bardzo chałowy. Pomimo użycia 450 g chałwy nie jest słodki. Następnym razem spróbuję zrobić tylko z polewą chałową. Jednka zrobcie aby przekonac sie co do smaku.

Olena - nie da się wyeliminować drzemki.Dziecko samo to reguluje. Gdybym an silę chciała aby nie spało to meni zamęczy jęczeniem.

heloł, heloł, heloł!!!

Jestem w wirze przygotowań na dzisiejsze babelkowe szaleństwo przy Picolo:-D ( no...Absolucik mi sie mrozi;-) )

dziewczyneczki kochane :

538466_467102866679733_1495070514_n.jpg

Zoyka eliminacja drzemki polega na przesunieciu np tej porannej o godzine, wtedy i popoludniowa sie przesunie i juz trzeciej nie bedzie tylko np 19 spanie na noc.

Majuska rozumiem, ze ja to moge przy Picolo (chociaz i to moze byc niebezpieczne) ale Ty? ;-))
MIlego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry