reklama

Ciąża po 40

Zoyka zmiejsz ilosc drzemek wtedy Julka bedzie spala dluzej. Faktycznie wyeliminuj ta popoludniowa to wszystko sie zmieni, zobaczysz.Bedzie spala w dzien dluzej a chodzila spac wczesniej i bedzie piknie ;-)
Co do Carters zamawiaj 18-24, maja rozmiarowke na styk mozna powiedziec wiec nie ma sensu zebys zamawiala na teraz. Mia chodzi jeszcze w ich rozmiarze 6miesiecy, tzn w bluzkach i body ale spodenki sa za krotkie a getry za ciasne w pasie.
100 $ wzwyz i przesylka do PL 20$? super.
jak sernik?

Sandy
100 lat w zdrowiu i milosci dla Was!

Flo nie spotkalam sie szczerze mowiac w H&m dzieciecym ze szmata. Moje bluzki z tego sklepu okazaly sie szmatami, fakt, ale dzieciece nigdy. Do dzis Patryka malutkie rzeczy wygladaja super i Mia moglaby w nich chodzic. On i ona maja/mieli bardzo duzo z H&M i wszystko jak nowe, na niczym sie nie przejechalam.

Nocka ok, pobudka o 2, flacha i spanie do 6. Spala ze mna wiec byla happy. Teraz dostala flache o 9 i juz nie przenosilam do lozeczka, niech spi w duzym..

reklama
Witajcie Sylwestrowo!

Sernik wyszedł OK. Jednak trzeba bardzo lubić chałwę zeby się nim zajadać. jest dobry, ale jak dla mnie za bardzo chałowy. Pomimo użycia 450 g chałwy nie jest słodki. Następnym razem spróbuję zrobić tylko z polewą chałową. Jednka zrobcie aby przekonac sie co do smaku.

Olena - nie da się wyeliminować drzemki.Dziecko samo to reguluje. Gdybym an silę chciała aby nie spało to meni zamęczy jęczeniem.

heloł, heloł, heloł!!!

Jestem w wirze przygotowań na dzisiejsze babelkowe szaleństwo przy Picolo:-D ( no...Absolucik mi sie mrozi;-) )

dziewczyneczki kochane :

538466_467102866679733_1495070514_n.jpg

Zoyka eliminacja drzemki polega na przesunieciu np tej porannej o godzine, wtedy i popoludniowa sie przesunie i juz trzeciej nie bedzie tylko np 19 spanie na noc.

Majuska rozumiem, ze ja to moge przy Picolo (chociaz i to moze byc niebezpieczne) ale Ty? ;-))
MIlego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry