reklama

Ciąża po 40

reklama
gieniastus kto ma sie brac do roboty?

Zoyka pamietam, ze tak Patryka usypialam przez 8 miesiecy.. nawet kladlismy fotelik na kolysce i bujalismy kolyska bo on kochal ten fotelik. Byly tez rece, sam nigdy. Dopiero jak skonczyl 8 miesiecy zawzielam sie i nauczylam go zasypiac samodzielnie bo mnie krew zalewala jak musialam 2 razy dzienie machac a pozniej jeszcze wieczorem to samo..

Zaraz otwieram szampana :-)

Olena - Julia na rekach w ogóle nie lubi a bujać ja w foteliku lubię bo fotelik stawiam na podłodze, ręce na klawiaturę a bujam noga :-D:-D:-D

gienia ? Ale o co Ci chodzi ?

Dziewczyny !!!! W tym miesiącu stuknie mi czterdziestka. Uczucie do d00py.

Olena - Julka tak się przewala i turla po całym łóżku,ze gdybym ją zostawiła spadłaby jak nic.
Potrafi już sama zejść z łózka ale nie na śpiocha.

Melduje sie noworocznie! Cobysmy w przyszlym roku o rok mlodsze byly! Mysle dzis szczegolnie o Marzenie, dla niej to ciezki czas, niech jej jak najlatwiej przyjdzie wygrac z glizda.
Wyrwalismy wczoraj do znajomych, oni maja 5 letniego synka i dwuletnia core. Oj, bylo wesolo. Wrocilismy do domu kolo 2, Karol spadl na naszym lozku i spal ladnie do 9. W ogole zaczyna inaczej spac - spi dlugo rano, potem po poludniu dopiero, po 2, zasypia na 2-2,5h. W sumie mi to odpowiada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry