baka32
Zaciekawiona BB
Witam drogie Panie,
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.
Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.
Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej
Rysunki, nie zdjecia.
Już wyjaśniam.Otóż zrezygnowaliśmy z neostrady na rzecz netii .Neostrada szybko zaraz po wyp[owiedzeniu przezz netię usługi wyłączyła net(bezprawnie i nie udostępniła łącza bo ma 14 dni na to.Sprzęt netii sobie czekał i dopiero dziś mam internet.W czasie świąt u siostry zaraziliśmy się grypą skutki odczuwamy do nadal w postaci kaszlu .Do tego kiedyś weszłam na stronę z jakimś goownem i mi zeżarło całą kasę z komórki bo nawet chciałam posłać sms-a.Nie wiem czy nadrobię tyle stron
Chcę wam wszystkim wszystkiego dobrego życzyć z okazji nowego roku