reklama

Ciąża po 40

Azula i tak duzo dalas na ta kolede. Ja bym nic nie dala, jak nie chce to niech nie przychodzi ;)

Pakuje paczke dla rodzicow, oni nam przysylaja teraz 30kg kielbasy (na sprzedaz oczywiscie) a my im od razu paczke z ubraniami posylamy. Nie brakuje im ale zawsze to radosc, tymbardziej ze maja obydwoje imieniny a tato 53 urodziny :-)

Musze dzis kupic prezent dla mm, kartki dla dziadkow i imieninowa dla rodzicow :-)

Mia wstala o 8 i nie chce spac, wole jednak zeby wstawala o 6.30, przynajmniej nie ma problemu z zasieciem w dzien o normalnej porze.

reklama
hej dziewczyny, wszystkiego najlepszego w 2013 i oby był dla nas płodny:tak:
nie wiem co mam myslec, od soboty spoznia mi sie okres ( a nigdy sie nie spoznial) a test dzisiejszy wyszedł negatywny....:-(, lekow zadnych nie biore...piersi opuchniete, czy mozliwe ze sobie psychicznie go blokuje? normalnie jestem roztrzesiona

Ollena 30 zł raz w roku to naprawdę mało paczka biedronkowych pieluch (mała dostała w prezencie) więc mogłam dać zresztą chodzę do kościoła jest ciepło(tak u nas jest ciepło) czysto ,jasno ,a to kosztuje daję tyle ile zużywam ,a ksiądz już wyszedł ja za nim leciałam z kopertą przecież nikt się nie napomina:tak:.Renata wszystko możliwe łącznie z upragnioną ciążą czego Ci w tym nowym roku życzę:-)

Olena ostatnio jak siostra mm wiozła 30 kilo kiełbasy to na granicy doszli do wniosku ze ludzie tyle nie jedzą (oni jedzą haha) i dowalili im cło bo uznali ,ze to na sprzedaż.

A ksiądz po kolędzie chodzi zbierac info bo kościół prowadzi największą bazę danych.

Zoyka my przez sprawdzonego przewoznika wysylamy, czesto jajka, kielbase i inne. Nigdy nie ma problemu, oni tylko nie zgadzaja sie na przewozenie fajek bo wtedy celnik moze miec problem jak sprawdzi.
Ostatnio kielbasa przyszla, udalo nam sie bardzo dobrze sprzedac, teraz mm cala swinie zamowil, kielbasa i boczki jada do nas a cala reszta rodzicom zostala..

Azula u nas koperte daje sie juz na mszy, nie do reki. A Twoj maz siedzi z ksiedzem? Moj tato zawsze uciekal ;))

Ostatnia edycja:
Renata, a jakiej czulosci masz test? jak 25, to moze jeszcze nie pokazac.

Kolejna noc w %^(*&^%**. Maly marudzil i poplakiwal do 5 prawie, Rajmund spal, z reszta potrzebny mi jak zajacowi na ogonie dzwonek, skoro maly musi miec mnie. Za to rano mnie nawet nie probowal budzic - cichutko wstal, ubral sie i tylko przed wyjsciem do pracy cmoknal w policzek i zameldowal ze wychodzi. Poradzil sobie - zwykle robie mu sniadanie, kanapki i kawe w termosie do pracy, a dzis wzial sobie po prostu puszki, chleb i juz. Jakos nie mam wyrzutow sumienia...

Olena - mój mąż chętnie z księdzem dyskutuje. On ma ogromną wiedzę o historii kościoła i podyskutuje na argumenty i fakty z każdym i o każdej wierze.MM na swoje poglądy i zdanie i wygłasza je głośno.:szok:

Ileż ten ksiądz siedzi? 5 minut:tak:albo mniej zresztą u nas mała parafia i proboszcz o wszystkich czy wierzących czy nie wszystko wie.U nas był wikary przyszedł, Amelia koniecznie chciała do niego na ręce śmiała się do niego ona ostatnio to na mszy tak i do jednej pan isię śmiała,że ta bardzo ją chciała zabrać na ręce na chwilę dałam Amelia była w siódmym niebie.Jakieś cygańskie z niej dziecko:tak:

Hej!
Pojeździłam różne sprawy pozałatwiać, wróciłam, a tu akurat długo wyczekiwany serwisant do mojej zmywarki siedzi i majstruje...co się okazało, padł jakiś czujnik, i co? i musi nowy zamówić, czas oczekiwania 2 tygodnie.....k....m...:no: co za burdel:no:

Oczy mi sie troche naprawiły, mam Zoyka Teraflu, strzele sobie przed wyjściem do pracy, żeby mnie trzymało przy życiu. ;-)

Azula ja żartowałam z tym, że mnie nie stać, prawda jest taka, że ja nie odczuwam potrzeby wizyty księdza w moim domu, po prostu, co go to obchodzi jak my żyjemy, jak mam ochotę na czyjeś odwiedziny to zapraszam znajomych, tych z którymi lubię przebywać i z którymi mam wspólne tematy. Tak wyewoluowałam na starośc, że staram sie robić tylko to co mi sprawia przyjemność, a wizyta jakiegoś księdza,odklepanie z nim jakiejs regułki i popatrzenie jak mi pędzlem chlapie po nowiuśkich ścianach mnie wogóle nie rajcuje. Jak sami Boga w dom nie wprowadzimy swoim zyciem, to wizyta księdza i jego święcenie wodą święconą tego za nas nie załatwią;-) Ale oczywiście jeżeli ktoś lubi sobie z księdzem pogawędzić to "włala":-)

Kłaczku współczuję nocki, co to Ci się tak Karol popsuł..nie miałas z nim większych jazd chyba? Rajmund biedactwo z puszkami poszedł;-):-D

RenataTr zachowaj spokój , co ma być to będzie, oczywiście, że napięcie w ciele może powodowac różnego rodzaju opóźnienia lub tez przyspieszenia...rilaaaaax:tak:

reklama
Majuska, popsul sie. Kilka dni temu zaczal silnie goraczkowac, obudzil sie w nocy z temperatura 38,6, potem juz jechal powyzej 39. 5 nocy temu. Goraczka sie utrzymywala, innych objawow brak - teraz ma wysypke, po mojemu wyglada na rozyczke. Jak przestala dokuczac goraczka, zaczela dokuczac dolna "4" - ma wielka bule na dziasle, musi sobie to urazac bo co jakis czas zaczyna strasznie plakac, az sie zanosi. Dodajac do tego kupale o wygladzie sluzowatej musztardy, walace tak, ze nawet koty zaczynaja tracic futro... Po prostu jak nie urok to sraczka, albo przemarsz wojsk. Wiem, ze przejdzie, ale poki co jestem wy-kon-czo-na. Do tego pewne nieporozumienia z nieslubnym, fakt ze od kilku tygodni reka doprowadza mnie do szalu - ostatnio boli non stop, a kazdy ruch to doznanie ekstatyczne - no, mam z lekka dosc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry