reklama

Ciąża po 40

Ollena to ja już nic nie rozumiem wydawało mi się ,że to przez to ,że ona mało je jest taka drobinka ,a widzę ,że je podobnie do innych dzieci:szok:.Chyba taka jej uroda .Pocieszę M bo też szaleje i każe mi z nią iść do lekarza ,że tak mało zjada.Ogólnie to zdrowa i wesoła więc chyba wszystko OK.Pogoda taka dość fajna M w pracy jak mi się obudzi to wezmę ją na spacerek.PS dziwne to bo jak piła z cycka to budziła się w nocy jak z cycka zrezygnowała to rzadko się budzi daję smoka i śpi dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć,

Moje córka dzisiaj przechodzi samą siebie w ryczeniu, wyciu i jęczeniu. Usypiałam ja 1,5 godziny aż mnei głowa rozbolała. Czego ryczała , nie wiem....

MM wrócił p 21. Julka spała od 20. Zaczął aktualizować swojego samsunga i włączały się melodyjki i Julka się wybudziła. Buszowała do 1. MM ja wziął i przyniósł mi sadzając na środku dywanu nieprzytomną i kiwającą się z tekstem "masz ją". Tak się wkurzyłam, ze poszłam do drugiego pokoju spać a ich zostawiłam. Spal z nią do 7. Usnęła mu o 1 i pewnie dlatego od rana jęczała bo się nei wyspała.

Jeszcze chwila a dzwoniłabym po psychiatrę.

U nas pada śnieg... ehhh

Olena co to FLAWLESS?

Spacer 20 minutowy Amelci było za zimno rozglądać się za bardzo nie mogła bo opatulona jak się rozkopała to znów płakała z zimna.No ale zaliczony choćby krótki.Teraz zadowolona wypiła 100 ml kaszki i rzuca psom piłeczkę tzn piłeczka leci na 20 cm ale i tak i psy i dziecko mają radochę no i wyciągnęłam huśtawkę też ma radochęZobacz załącznik 528854

Cześć,

Wzięłam Julę , Mamę i podreptałyśmy do prababci. Jula dziecko ideał na spacerze i w odwiedzinach. Drogę powrotna przespała.

Karolkowi wszystkiego dobrego,zdrówka i radości od cioci Zoyki :)

kłaczku - meble po prostu cudne. sama bym takie chciała. To cena za pojedyncze sztuki ? Nie znam się na tym eBayu za bardzo.

Olena - zaraz popatrzę tam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry