reklama

Ciąża po 40

katrina jaki mroz? chyba na drugim koncu swiata mieszkasz, bo u nas o 7 rano 4st :-) Jeszcze tej zimy mrozu nie bylo.

Majuska Packa taka spiaca wyglada jak male bejbi :-)) slodka i obstawa boska :-)

Aniu powodzenia!

U nas bezsensu..Mia od kilku dni idzie spac o 18 a o 21 zaczyna impreze i spac nie chce do 23 z hakiem. Oczywiscie spi ze mna wiec trafia mnie bo ani ksiazki nie poczytam ani nic, wiec wyczekiwany wieczor konczy sie lezeniem z nia przy zgaszonym swietle (tv juz nie chce mi sie ogladac wiec leze). W koncu na chwilami odlatuje a ona dalej swoje...
W lozeczku nie chce spac, nawet jak ja odloze to zaraz sie budzi i koniec...

reklama
Sandy, Anka, dziekuje! Dziecko mi sie naprawilo i wczoraj nie bylo kupala, a noc byla normalna - kilka pobudek na picie tylko.

Moje dziecko mowi "dac". Jeszcze wczoraj nie wiedzialam czy to jest "tak" czy "dac", ale wczoraj pojawilo sie ladne wykonczenie slowa i juz wiem o co dziecku chodzi. Zabralam mu dzis rano smoczek, a on rzucil sie za nim wrzeszczac "dac". Za to... jego rowiesnicy juz dawno mowia "nie", a Karol nawet glowa nie kreci. Nie zna zaprzeczania. Dupowato ugodowy typ to nie jest bo uparcie potrafi sie dobierac do rzeczy zakazanych, ale...

Cześć u nas nocka jako tako czyli po japońsku jakiaś tam pobudka z powodu złego snu ,a córcia pocyckała rankiem około 1 minuty cyca (mam nadzieję ,że może jednak wróci jej na cycusia ochota było nie było tam jakieś przeciwciała się znajdują niech choćby kilka łyżeczek co dzień chlipnie)Czy misia gdzie na jakiej imprezie nie zabalowała .Ona kompo wstrętu chyba tak długiego nie miewa:eek: ale ja to mam i tak spóźniony refleks:tak:.Misia odezwij się napisz choćby ,że masz nas gdzieś i pragniesz życia w ciszy medialnej.Wszystkie już zaczynamy się martwić:tak:

Cześć Dziewczęta :-D

Czasu dzisiaj mało. Jula od rana u Babci a ja przy papierkach. MM w Gdańsku i czekam na niego bo na 18 do klientów jadę i założę się ,ze on nie zdąży wrócić. Tak.Tak , powinnam wierzyć ze wróci na czas. :wściekła/y:

Misia ma kompowstręt ? Hmm.. 20 lat mam kompa i nigdy nie odczuwałam czegoś takiego. :szok:

Wręcz przeciwnie . Dzień bez lapka i netu to dzień stracony.:-D

Olena to poćwicz z Mijka spanie w łóżeczku tak jak z Patrykiem. Moja kiedyś spala w łóżeczku cudnie apotem weszła w taki czas ze jej się odwidziało. Teraz po woli wraca wszystko do normy ( po prawie 2 miesiącach ).

EDIT: wlasnei dzwonil mm ze jest przed Lęborkiem ( jakieś 55 km od domu) i ze nie zdazy do 17:30 dojachac i muszę przesunąć swoje spotkania.

Jak nie ubić ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Puk, puk, można? ;)
Do 40tki mi jeszcze chwilę brakuje, mam 32 lata i od ponad pół roku jestem mamą Kacperka :) Znamy się z Florentynką i Majuśką z psiowego forum, ta ostatnia nie raz pisała/mówiła, że poznała na BB fajne babeczki i tak sobie pomyślałam, że może do Was dołączę ;) o ile pozwolicie :szok:

Oczywiście ;) mam dwa "bassety bretońskie":-D a konkretnie - szorstkowłosą Nelę - jamnika XXXXL (z avatara) i Szirę, która ma sierść jak pudel. Obydwie wyciągnięte ze schronisk - Szira dołączyła do nas jak byłam w czwartym miesiącu ciąży, początkowo tylko na parę tygodni (miała u mnie poczekać, aż znajdzie się ktoś chętny, żeby ją przygarnąć), ale po miesiącu wiedzieliśmy, że jej nie oddamy. I tak rodzina powiększyła mi się w zeszłym roku o dziecko i psa ;)

reklama
Andzike nareszcie :-D Co tam 32, nie bój nic, już niedługo kliker kliknie na czwórkę z przodu :-D Suwaczek bardzo ładny :tak:
No, dopiero moge usiąśc spokojnie na De, Paćka mi wróciła znów ze smarkiem w nosie i była niemiłosiernie marudna, nie wiem czy sie nie wyspała, czy jakies choróbsko sie znowu rozwija, czy tez zęby w natarciu, bo paluchy do mordki pchała, ech te zgaduj zgadule:no:

komp mi sie psuje, musze zresetować chyba, zaraz wrócę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry