katrina jaki mroz? chyba na drugim koncu swiata mieszkasz, bo u nas o 7 rano 4st :-) Jeszcze tej zimy mrozu nie bylo.
Majuska Packa taka spiaca wyglada jak male bejbi :-)) slodka i obstawa boska :-)
Aniu powodzenia!
U nas bezsensu..Mia od kilku dni idzie spac o 18 a o 21 zaczyna impreze i spac nie chce do 23 z hakiem. Oczywiscie spi ze mna wiec trafia mnie bo ani ksiazki nie poczytam ani nic, wiec wyczekiwany wieczor konczy sie lezeniem z nia przy zgaszonym swietle (tv juz nie chce mi sie ogladac wiec leze). W koncu na chwilami odlatuje a ona dalej swoje...
W lozeczku nie chce spac, nawet jak ja odloze to zaraz sie budzi i koniec...
Majuska Packa taka spiaca wyglada jak male bejbi :-)) slodka i obstawa boska :-)
Aniu powodzenia!
U nas bezsensu..Mia od kilku dni idzie spac o 18 a o 21 zaczyna impreze i spac nie chce do 23 z hakiem. Oczywiscie spi ze mna wiec trafia mnie bo ani ksiazki nie poczytam ani nic, wiec wyczekiwany wieczor konczy sie lezeniem z nia przy zgaszonym swietle (tv juz nie chce mi sie ogladac wiec leze). W koncu na chwilami odlatuje a ona dalej swoje...
W lozeczku nie chce spac, nawet jak ja odloze to zaraz sie budzi i koniec...
ale ja to mam i tak spóźniony refleks
.Misia odezwij się napisz choćby ,że masz nas gdzieś i pragniesz życia w ciszy medialnej.Wszystkie już zaczynamy się martwić