reklama

Ciąża po 40

Hahaha, przyszłam tu z psiego forum, zagłębić się w dzieciowe tematy, ale widzę, że psy też tu są mocno lubiane ;)
Hmmm... czy tu się wkleja zdjęcia bezpośrednio z dysku?
To Nela - około 7 letni 15kg jamnik szorstkowlosy XXL - pies "zen", idealna sunia, najmądrzejsza pod słońcem, głupiejąca tylko w obliczu kotków. Co najlepsze - wzięlam ją ze schroniska jak jeszcze miałam kota, bardzo się kochali i często spali przytuleni. To był jedyny kot, którego Nela lubiła, pozostałe chce "pyrgnąć" :no:
Zobacz załącznik 529433

Ollena, to fajnie, bo zastanawiałam się czy się tu odzywać, ale widzę, że nie jestem najmłodsza :)

A to druga parówa - Szira zwana "Ofcom" - uroczy acz nie splamiony głębszą myślą mix basseta z pudlem ( i owcą...)
Zobacz załącznik 529443

Ostatnia edycja:
reklama
hejka,

Nie ubiłam gada. Nawet nie komentowałam ze wrócił o 19. Odwdzięczę się niedługo .je c d
Wróciłam właśnie od klientów i głowa mnie boli. Pokłócili się przy meni bo maja inne opcje co do kwoty kredytu.On chce 350 000 a ona 250 000 bo resztę chce z mieszkania które chcą sprzedać. Ale i tak sa sympatycznie. W nocy się pewnie pogodzą i jak pojadę w weekend to wersja będzie taka sama :-D

Andzika witaj .Przyjaciele Majuski są naszymi przyjaciółmi :) Czuj się jak u siebie :)

ide i ja spać, od paru dni boli mnie codziennie głowa, znowu teraz na wieczór rozbolała mnie mocno:no:...ech, starośc nie radość:no: Zoyka to kłócili sie przy Tobie, jak my ze starym przy pani od AGD :-D...( a propo w środę za tydzien będą znów do zmywarki ze sprawnym czujnikiem:no: - od Sylwestra myję w rękach:no: )

Dziewczyny, strasznie sie czaję od jakiegoś czasu, ale może i mnie przygarniecie do siebie???:-), dobrze się tu w Was czuje, klimaty zdecydowanie moje,
Mam 36 lat, przychówek w postacie małej Olki-córki jak widać w suwaczku a i psinka się znajdzie-golden retriever-sunia 10 lat no i szanowny pan małż-ktory obecnie gdera że mu ostatnia kroplke wina spiłam:-D

reklama
To ja się zamelduję, że trochę Was właśnie podczytałam - już nie cichaczem :-D i mniej więcej wiem who is who ;)
Aga, fajnie, że nie tylko ja się dziś zaprosiłam :-)

Uciekam, dobrej nocy wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry