Andzike
Fanka BB :)
Ja właśnie zjadłam porcję kaszki mleczno-ryżowej... Pyyyycha.... 
Szkoda, że mój syn tak nie uważa, bo wpadł w taką czarną rozpacz, tak, że nie mogłam go uspokoić, pomogło tylko zapchanie cycem ... Teraz śpi.
Najgorsze jest to, że ostatnio do większości posiłków ma taki stosunek - deserki i owocki dojadam ja, a obiadki psy
Bez zmywarki da się żyć, ale co to za życie ;-) Ja niestety najpierw sobie muszę zwizualizować miejsce na tą zmywarkę, jak już stanie się realne to wtedy też przestanę myć w rękach.
anka_d - dziesięć zębów?? brzmi imponująco :-) u nas wróżka-zębuszka jeszcze bezrobotna

Szkoda, że mój syn tak nie uważa, bo wpadł w taką czarną rozpacz, tak, że nie mogłam go uspokoić, pomogło tylko zapchanie cycem ... Teraz śpi.
Najgorsze jest to, że ostatnio do większości posiłków ma taki stosunek - deserki i owocki dojadam ja, a obiadki psy

Bez zmywarki da się żyć, ale co to za życie ;-) Ja niestety najpierw sobie muszę zwizualizować miejsce na tą zmywarkę, jak już stanie się realne to wtedy też przestanę myć w rękach.
anka_d - dziesięć zębów?? brzmi imponująco :-) u nas wróżka-zębuszka jeszcze bezrobotna
.Amelianka jest super bezzębna za to raczkuje wstaje i śpiewa lalala autentycznie śpiewa robi to świadomie razem ze mną jak jej śpiewam albo jak sobie załączy melodyjki .
tam PPS miałam w ciągu 10 minut po pójściu do biura i potem tylko dostałam potwierdzenie pocztą. Tutaj umawiasz się na spotkanie, z góry wyznaczają termin - w moim przypadku 2 tygodnie - po spotkaniu wysyłają numer pocztą - do 6 tygodniu, ale realny termin to 2 tygodnie - wtedy zaczynasz istnieć w społeczeństwie brytyjskim. Obłęd! Bez NIN nie założę konta w banku, nie złożę wniosku o child benefit, tax child benefit tudzież house benefit. Czyli albo Robert weźmie wszystko na siebie albo muszę czekać do lutego a kasa mi ucieka... wQrw totalny