reklama

Ciąża po 40

Cześć Aga. Siadaj wygodnie, a co tam :)

A swoją drogą ciekawe ile osób cichaczem nas czyta ? Bez wątpienia jest to najfajniejszy watek na BB.

Dobra, dobra to i ja się przyznam, że "podczytuję" Was czasami :)
Ale juz się tłumaczę dlaczego :)
Najpierw szukałam info o Kłaczku jak była w szpitalu, potem się okazało, ze Majuska to kumpela mojej Mamy :), a na koniec jak juz sie zaczytalam w posty Zoyki to jakbym o swoim D. czytała :) A on tez informatyk :)

Tak więc mam nadzieje, że mnie nie przepędzicie i nawet pozwolicie coś napisać :)
Ja juz po 30-tce pół roku wiec jakby blizej 40-tki juz :)

reklama
No pięknie - 3 się ujawniły.. ile jeszcze??????

A tak w ogóle to witajcie!!

Wiecie muszę Wam się do czegoś przyznać... dziecko mi się popsuło.... zasypia między 24 a 1-wszą i śpi potem do 11-tej.

Witam wszystkie trzy nowe"" foremki",na wątku.

U mnie mniejsza menażeria- ruda pseudo-bokserka[pyszczek boksera ,ale długa sierśc z grzywą jak u lwa na grzbiecie,długi ogon],rudy kocur,królik ,ktory już nie jest miniaturką i dwie rybki.

Marzenko zdrowiej szybko

No to sie porobiło, ile nowych twarzy :-D Ostatnio, jak takie "ciche dni" były na forum to sobie pomyśłałam, że fajnie by było jakby jakies nowe mamuski do nas dołączyły...a tu aż tyle:szok::-)...ech to Prawo Przyciagania;-):-D

Katrina no to co zrobisz, Kubulo najwyraźniej lubi sędzać z rodzina długie zimowe wieczory:-D
Moja gwiazda jak padła o 20 tak śpi do teraz, pasowałoby mi, żeby już wstała.

Sandy to Ty tez masz spore stadko, królika który miał być-ale nie jest miniaturką też posiadam, to mojej Kaśki królik, wredne stworzenie.

Kłaczku Ty to jakaś słynna jesteś, często Cię ktoś szuka po BB, lada chwila w Superekspresie będa o Tobie pisać:-D

Aga witaj ! tylko jeden goldenek??:sorry2:..trzebaby Cię jakoś dopsić chyba:-p

Zoyka spróbuj sobie kupić zmywarkę i niech Ci sie potem zepsuje to pogadamy:-p:rofl2: to tak jakby Ci rękę odjęto.....

Angelka no to teraz będzie Ci raźniej, jak sobie razem z Zoyką poqrwiacie na chłopów, no bo kto Cie lepiej zrozumie, jak nie żona informatyka i matka jego dzieciom:-D

Andzike zgaduj kto to jest moja kumpela - mama Angelki, jak widzisz w Avatarku Łódź wpisana, niech Ci to będzie podpowiedzią:-)

No to stukam sie w spokoju pitym wielkim kubem kawuni!!!
Czekam, żeby bachor wstał, bo muszę jechać, a ona nie ma zamiaru...:-)

Cześć,

Nasz Bachorek tez już wstał i meczy królika co śpiewa i gada.

Dziewczyny..śniło mi się ,ze mój klient dostał negata (decyzję kredytowa negatywną ). Kurde, przezywam zawsze z tymi ludźmi te kredyty.

Majuska o zmywarce marzy MM, bo podobno to on głównie zmywa w tym domu.

Angelka, Andzika, Aga - wszystkie na A . Dobrze ze się ujawniłyście bo pustki tu były ostatnio. Jakieś lapkowstręty niektóre dopadły, inne wcięło, inne wyjechały itd.

U nas posniegu śladu nei ma. Pada od wczorajszego popołudnia jak w listopadzie. Jest tak ciemno, ze światło zapaliłam. Nie lubię wlasnie stycznie bo co roku jest tak szaro i ciemno.

Witam o poranku z kawą z małą ilością mleka, bo "ktoś" sobie robił rano kakao i chyba w ostatnim momencie przypomniał sobie, że zabijam za pozbawienie mnie mleka do kawy :wściekła/y:
Fajnie, że nie tylko ja jestem "nowa" :-)
Majuska - szczerze mówiąć, nie mam pojęcia... Domyślam się, że ktoś z dogo :-)

Pogoda marna, Kacper jeszcze pociąga nosem i spaceru dziś nie będzie, więc zapowiada się dzień w domu...

Miłego dnia wszystkim życzę :-)

dzień doberek

Majuska - wiesz juz nawet te wieczory nie są takie straszne, zwłaszcza, że ja tez późno chodzę spać, tyle, że nie mam czasu wieczorem tak dla siebie, bo mały nie spi, gorzej rano, bo pół dnia mi ucieka. Ksieciunio budzi sie ok. 11-tej, zanim go "oporządzę", nakarmię i jesteśmy gotowi do wyjścia to juz pół dnia mija.
A tu jak na złość - w banku, na poczcie i innych instytucjach sa przerwy godzinne w ciągu dnia na lunch, wiec jak potrzebuję cos załatwić, to mam niezły młyn, żeby sie w czasie wyrobić.

Angela ,Aga witajcie do 40-tki to już całkiem bliziutko skoro już rozgościłyście się na BB:tak::-D.Mam nadzieję,że na dłużej z nami zostaniecie bo kilka ciężaróweczek się pojawiło i gdzieś je wcieło:szok:Karenke to na cukrzycowych mamach widuję asia to chyba jeszcze nie urodziła no i Reifen jakoś ucichła ,o Misi to nie wiem co my śleć.Misia hop hop gdzie jesteś????Zoyka Majuska wie co pisze bez zmywarki żyć nie sposób:tak::crazy::angry:

Hej,
Katrina o ktorej Kuba ma ostatnia drzemke? Ja mam problem bo Mia chodzi spac o 18 (tzn mam multum czasu dla siebie ale ok sie budzi w nocy i wariowac chce) ale ona spi raz w dzien i drugi raz za nic w swiecie nie chce. A przepraszam, wczoraj spala 2 razy i obudziula sie po 14 i co z tego jak i tak o 18 spala juz.. Czy sie obudzi o 12 czy o 14 to o 18 juz spi..

Ja mam problem bo chce zlozyc wniosek do szkoly dla Patryka a okazuje sie ze juz miejsc nie ma, moge zlozyc ale pewnie sie nie dostanie i bedzie musial chodzic do szkoly moze nawet w centrum czyli nie wchodzi w gre bo nikt go tam nie zawiezie.. :/

Witam nowe dziewczyny!

Aga
pokaz goldenka, marzy mi sie ale boje sie rozwalonego mieszkania;)

Majuska wspolczuje braku zmywarki..odkad ja mam to ja kocham calym sercem i w PL placze jak musze to wszystko myc..

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki,
informuję że chcę normalnego spokojnego życia... takie sobie zaplanowałam a nie mam czasu się po tyłku podrapać. I podobno nie pracuję zawodowo:-)
Remce mi wczoraj opadli, nie załatwiłam kompletnie NIC. Jedynie wyznaczono mi termin na 22 stycznia /sic!/ żeby dostać NIN, który w ciągu 2 tygodni zostanie mi przysłany do domu. Bez numeru NIN nie załatwię nic innego typu konto bankowe czy zasiłek rodzinny. Po prostu bosko... powqrwiałam się tylko na angoli i tyle z tego wyszło, że wściekła nie ugotowałam obiadu i bazowaliśmy na puszeczkach z gotowym daniem.
Wanda żeby było weselej była cudownie upierdliwa i zaśliniona. Dzisiaj idziemy do lekarza, mam wrażenie że widzę jej dolne czwórki i ilość uzębienia biedrony mnie przeraża. Jeżeli widzę dobrze to ma 10 zębów :szok: jakby ciut za dużo na panienkę w jej wieku....
Poza tym witam wszystkie nowe mamy na A :-D niech forum nieco się rozkręci, bo cichawo było ostatnio.
Idę walczyć z biedroną, zasypia od pół godziny. Aaaaa mądra mamusia nauczyła ją pokazywać język a tatuś pluć. Jesteśmy genialnymi rodzicami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry