reklama

Ciąża po 40

Katrina, dziekuje!
Zoyka, cena pokazuje sie jak sobie wybierzesz konkretny mebel bo inna bedzie za stoliczek, inna za szafe np. Nie sa wybitnie tanie, ale podobaja mi sie stylowo, a do tego to, ze mozna je kupowac po sztuce...

reklama
Kłaczku ucałuj pana Karola w imieniu ciotki azuli i Amelki z okazji ukończenia pierwszego roku niech rośnie zdrowo:-)Co do mebelków naprawdę fajne u nas jakoś takich nie widziałam .

HeJ!

No, no, kiedy to zleciało, Karolu zdrówka, radości i uśmiechu, Buziaki od cioci Majuski i Patrycji :-)

nasza gwiazda dzisiaj pokazała klasę, zasnęła sobie w aucie podczas wracania ze żłobka i spała w domu do 17, potem były balety, ale w końcu usnęła, w żłobku juz się zaaklimatyzowała, dziś wparowała na salę i od razu do szafek buszować w zabawkach...
drzemeczka popołudniowa :
DSCF2242.jpg

gdzie jest Misia?????

Witajcie.
Kłaczku spóżnione urodzinowe całusy dla małego jubilata -dużo zdrówka,uśmiechu i dziecięcej werwy.

Dopiero od wczoraj mam sprawnego lapka[bateria dotarła mimo iż przesyłka kurierska dopiero po 6 dniach].
U nas biało,młode wożę na sanka do szkoły i przedszkola.
Dziś idziemy na 70 lat do cioci,[same baby,R pilnuje domu]jutro mam kolędę ,a w przyszłym tygodniu R ma urlop ,bo jedna gra w jasełkach ,a druga jedzie na jasełka do Cieszyna ,a poza tym strach zostawić dom ,bo w ciągu tygodnia złodzieje obrobili w biały dzień trzech sąsiadów[wyłamują okna od podwórek].
Miłego dnia

Cześć:)
Witam sie z poranną kawą.
Kłaczku spóźnione życzenia dla Karolka i wszystkiego naj naj a przede wszystkim codziennie szczęśliwych uśmiechów na pysiaczku :-D
Misia ma kompowstręt i chorego Kubusia więc pewnie zajrzy gdy Kubula wyzdrowieje i minie jej obrzydzenie do techniki.
Majuśka Paćka jak zawsze super, jak ona to robi że nawet podczas drzemki wygląda jak mały łobuz? :)

Dzisiaj czeka mnie dzień aktywności biurokratycznej bo w końcu muszę załatwić sobie NIN, konto bankowe i umówić się na child benefit. Poświęcam na to calutki czas do 16.00 i wcale nie jestem pewna czy wszystko zdążę. Angole mają dziwne wymagania i nie wiem czy im sprostam :) To duże wyzwanie... :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry