reklama

Ciąża po 40

reklama
Byłam na spacerze z zakupami znów 80 zł wydałam i niewiele zakupiłam:-(:no:.Nie wiem czy mi Amelia za mało nie je bo po choróbsku zjada tyle 150 ml rano kaszki potem znów 150 ml potem mały słoiczek obiadku potem 100 mleka i wieczorem lanej kluseczki 180 ml w nocy nie je.A jest mega aktywna raczkuje po całym pokoju z podnoszeniem się do pionu jeszcze tak pół na pół z jazdą na brzuchu ale to już kwestia dni ,a będę mieć trzeciego pieska wmieszkaniu:tak:

Zoyka pocieszyłaś mnie bo miałam mega doła z powodu tego ptasiowego dziobania.Julcia wygląda ładnie nie jest jakaś chuda raczej krąglutka więc chyba niepotrzebnie się martwimy

Nie macie sie o co martwic - dzieci zwykle wiedza ile potrzebuja. Karol tez mi sie teraz "przycial" - jada 4 razy dziennie, z czego sniadanie trudno w niego wcisnac w ogole bo podziubie i juz zajety czym innym.

Kłaczku no jak ja się mam nie martwić Amelia waży 6250 tzn ważyła ostatniego je jak ptasiu .Karol czy Jula to przy niej giganty jak tak dalej pójdzie to na rok 8 kg może będzie ważyła:-(.Niech te nasze maluszki jedzą ładnie ruszają się zgrabnie szybko i wyraźnie mówią ,nie chorują ,bezboleśnie ząbkują i zawsze niech będą kochaniutkie.:-)PS choinka powędrowała do lamusa

Azula Ty sie Karolem nie sugeruj, bo jemu siatki centylowej braklo! Siatka jest do 13,5kg (juz poza wszelkimi liniami, cala kartka w ogole) a on wazy wiecej na pewno - sprawdze w czwartek ile wazy. Toz znajomi maja dwulatka kilo ciezszego i wcale dziecko na zabiedzone nie wyglada, wiec ten nasz klocus chyba statystycznie taki wiecej niz dorodny jest. Najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe.

reklama
Hej,
Azula Mia ok 2 w nocy je mleko (2 miarki kaszki) (daje dla sw spokoju bo sie budzi i chce zeby usnela, inaczej by szalala), ok 10 rano 150ml, ok 12 zupke (maly sloik), czasami ok 14 mleko a czasami juz tylko deser, kilka chrupek, mleko z kaszka i spanie.

Nie wiem ile wazy, na bank z 9kg.

Zoyka
jakby Cie interesowalo to w FLAWLESS sa przeceny.

U nas wczoraj wszyscy sie zeszli na urodziny mm, nie planowalismy tego ale przynajmniej impreza z glowy;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry