Hej,
U nas nocka w miare, Mia juz nie plakala ale budzila sie i spac nie chciala. Przed 6 ogromny placz, dalam Ibum i spala do 8.
Widze, ze remont u
Flo i Ani, fajnie, bedziecie miec milo
mm dzis 30 lat konczy, chyba mu kolejny raz pozycze zeby dojrzal i dorosl

torta mu zrobilam, obawiam sie jednak ze przesiakl smrodami z lodowki i bedzie nie dobry, prezentu nie mam, a swieczki wcielo.
Flo ja sie boje nawrotow tego zapalenia, bo istnieje w PL opinia ze zap ucha od braku czapki co jest bujda bo jesli ktos ma miec to bedzie mial i to czesto. Szkoda, ze akurat Mia ma i oby sie nie wrocilo
Marzenko corcia slodka! :-))
Katrina dzieciaki przeslodkie i gratuluje chrzcin! Jakie dokumenty tu potrzebne zeby dziecko ochrzcic? zaswiadczenia z parafii w PL?
Co do ksiedza w domu to rzadko kiedy trafi sie normalny. 2 lata temu akurat trafilismy na ksiedza, tzn on na nas i mama palnela ze my bez slubu... do dzis jej leb susze za to bo ani ona kosciolowa ani modlaca sie wiec nie wiem co jej strzelilo do glowy.
Ale zazwyczaj jest tak ze jak ksiadz idzie to mama akurat sprzata, biega w samych majtkach po domu i myje podlogi i ksiedza nie wpuszcza bo nie ma jak... zaskakuje ja za kazdym razem