D
delete
Gość
Witajcie,
Ale naprodukowałyście od rana.
My dzisiaj łazikowałysmy z Julką. Musiałam od Klientki odebrać dokumenty a ,ze nie miałam wyjścia i musiałam z Julką iść to ją zabrałam na salę zabaw. Tym razem na inną. Okazało się ,ze dzieci do roczku mają gratis. No i poszalałyśmy.
Najbardziej podobał się jej samochód za którym mogla sama iść a on jechał i domek pełen piłeczek.
Azula - współczuje o Tobie i Amelce. Niestety to trzeba przeżyć.Dawaj czopki, nurofen, coś schłodzonego do gryzienia a moze będzie lżej.
Malfi - super ze połówkowe wyszło dobrze. Radocha jak nie wiem.
Zobacz załącznik 532115Zobacz załącznik 532116Zobacz załącznik 532117Zobacz załącznik 532118Zobacz załącznik 532119Zobacz załącznik 532120
Ale naprodukowałyście od rana.
My dzisiaj łazikowałysmy z Julką. Musiałam od Klientki odebrać dokumenty a ,ze nie miałam wyjścia i musiałam z Julką iść to ją zabrałam na salę zabaw. Tym razem na inną. Okazało się ,ze dzieci do roczku mają gratis. No i poszalałyśmy.
Najbardziej podobał się jej samochód za którym mogla sama iść a on jechał i domek pełen piłeczek.
Azula - współczuje o Tobie i Amelce. Niestety to trzeba przeżyć.Dawaj czopki, nurofen, coś schłodzonego do gryzienia a moze będzie lżej.
Malfi - super ze połówkowe wyszło dobrze. Radocha jak nie wiem.
Zobacz załącznik 532115Zobacz załącznik 532116Zobacz załącznik 532117Zobacz załącznik 532118Zobacz załącznik 532119Zobacz załącznik 532120
, wyśle do Was Olkę, niech popatrzy jak się je-bo młoda chyba z racji choroby nawet herbatniczkiem pogardzila, co ja mówie nawet delicja ją nie skusiła
)Inne dziewczyny też gdzieś poznikałyPisz co u was .A filmik macie???Ja nie poprosiłam o filmik i mam tylko pare zdjęć z życia płodowego Amisi
.Kłaczku dałabyś jakąś fotę Karola jak pokazuje jaki duży:-)Zoyka Julcia wygląda na przeszczęśliwą:-)
???