reklama

Ciąża po 40

Witajcie,

Ale naprodukowałyście od rana.

My dzisiaj łazikowałysmy z Julką. Musiałam od Klientki odebrać dokumenty a ,ze nie miałam wyjścia i musiałam z Julką iść to ją zabrałam na salę zabaw. Tym razem na inną. Okazało się ,ze dzieci do roczku mają gratis. No i poszalałyśmy.
Najbardziej podobał się jej samochód za którym mogla sama iść a on jechał i domek pełen piłeczek.

Azula - współczuje o Tobie i Amelce. Niestety to trzeba przeżyć.Dawaj czopki, nurofen, coś schłodzonego do gryzienia a moze będzie lżej.

Malfi - super ze połówkowe wyszło dobrze. Radocha jak nie wiem.

Zobacz załącznik 532115Zobacz załącznik 532116Zobacz załącznik 532117Zobacz załącznik 532118Zobacz załącznik 532119Zobacz załącznik 532120

reklama
Ollena, on jest ostatnio rozkoszny.
Zoyka, ale happy baby!

Karollo mnie powalil wlasnie. Dalam mu do lapki taka roladke w czekoladzie - ze 3cm srednicy, z 10 dlugosci - taka mini rolada biszkoptowa. Nie zjadl.. pozarl! Az posprawdzalam czy gdzies nie wyrzucil na bok, czy nie ma na krzeselku gdzies.... Zezarl i okruchy zbieral. No, to - niech mu bedzie - dalam druga i rozprawil sie z nia blyskawicznie. I tak jeszcze 2. Mnie by zmulilo...

Kłaczek-chyle czoła przed Karolkiem:-D, wyśle do Was Olkę, niech popatrzy jak się je-bo młoda chyba z racji choroby nawet herbatniczkiem pogardzila, co ja mówie nawet delicja ją nie skusiła
Andzike-ah żeby było tak można przekazać nadprogramowe kilogramy, to te 4 już by do Ciebie leciały:-D
Katrina-oj nieważne że 7 lat temu, laska jestes:-)

Malfi bywaj u nas na 40-tkach częciej (bo asia zniknęła ciekawa co u niej:eek:)Inne dziewczyny też gdzieś poznikałyPisz co u was .A filmik macie???Ja nie poprosiłam o filmik i mam tylko pare zdjęć z życia płodowego Amisi:tak:.Kłaczku dałabyś jakąś fotę Karola jak pokazuje jaki duży:-)Zoyka Julcia wygląda na przeszczęśliwą:-):tak::-DKatrinaświetnie wyglądałaś lat temu 7 ale wydaje mi się ,że foty ze ślubu i teraz z chrzcin wcale nie wyglądasz gorzej i lekko przesadzasz laska z Ciebie:tak:Aga jakby tak kto wymyślił sposób przekazania zbędnych kilogramów tym którym ich brakuje to dostałby Nobla:-DZobaczymy jaka nocka mnie znów czeka o 22 mam znów zaaplikować czopa .Gryźć za bardzo mała nie chce chętnie pije chłodne soczki mało je obiadu wcale.No i wieczorem nie bardzo chciała pić coś łyknęła i tym rzygła .Niedawno się przebudziła i wydoiła pół flachy czyli około 120 ml lanej kluseczki.No zobaczę oby dała pospać bo przez najbliższe 4 dni będę w sumie sama M będzie chodził do pracy na 12 h

Zrobilam ta Chodakowska i az mi obiad wracal..

Azula ja nie pisalam tego zebys sie martwila, poprostu porownalam z Mia, nic wiecej:)

Malfi super, ze dzidziol pieknie rosnie!

Klaczku Karol ma spust, nie ma co;-) ale to slodkie wiec tez nie ma sie co dziwic, dzieci jak to dostaja to pochlaniaja tyle ile moga;-) Tzn wykluaczajac mojego Patryka;-)

Zoyka super fotki, Julka cudowna i taka zgrabniutka. Fajnie, ze macie takie place zabaw pod reka!

hejka wieczornie....

Ollena Ty to szprycha jesteś, a najwięcej z nas wydziwiasz tutaj:-p:-D

Andzike...44 ..no niewiele sie pomyliłam:tak:, 48 ważyłam przed pierwsza ciążą ( letka anoreksja) gdybym ważyła 55 to by było git, ale raczej niewykonalne, będe szczęśliwa przy 60, przynajmniej troche cyca zostanie. 5 kg w sumie to nie tak ciężko zrzucić, może sie jakoś do lata wyrobię:-D:-D..Azula i ja dopóki paliłam to nie miałam problemów z wagą, po przuceniu 5-tka to mi tak w miesiąc pykła i nie moge sie jej pozbyć...przemiana materii była nikotynką podkręcana;-)

Andzike ja samego buraka nigdy nie robiłam, tylko zupkę marchewka+pietruszka+ ziemniak+ burak, dosyć gęste, udawało mi się mieć zafajdaną tylko Paćkę i fotelik:-D

Julka ale Cię matka obfociła znowu, i czy mnie wzrok nie myli? nowe legginsy??

Kłaczku...ja pierdziu...ma chłop spust..moja ma uczulenia na czekolade więc nie dostaje, ze słodkości to tylko herbatniczki, biszkopty, deserki słoiczkoweno i jogurty ( z syropem glukozowo-fruktozowym - Danonka dziś jadła )

Ollena wiem ,że nie po to pisałaś zobaczysz jak doczekamy (bo tu jakoś dziewczyny gdzieś znikają po pewnym czasie bytności) ,że i Amelka i Mia będą gabarytowo podobne za lat kilka:-).Mam nadzieję ,że bb wstrętu nie dostaniemy za szybko;-)

dziewczyny widziałyście do czego to doszło:szok:???

cytuję z FB :

U dziewczynek, zwłaszcza przed okresem pokwitania, prawie 75% zachorowań zgłaszanych ginekologowi stanowią zapalenia w okolicy intymnej. Budowa anatomiczna narządów płciowych u dzieci powoduje, że podatność na rozwój infekcji jest większa. Dodatkowo u dziewczynek niskie stężenie estrogenów wpływa na wrażliwość błony śluzowej pochwy na czynniki drażniące i zakaźne. Najczęstszymi czynnikami wywołujacymi te podrażnienia są: brak staranności w dbaniu o higienę osobistą oraz podatność na infekcje powodowane przez niektóre drobnoustroje

69671_432665073472845_239055003_n.jpg

Ale WY to chudziny jesteście. Nosze rozmiar 48-50 :P

Majuska - no. Fioła mam z tymi zdjęciami. Leginsy nowe. Elastyczne a`jeansy ( z Allegro za 9,90 ) :-D

reklama
Majuska chodzi o to by sprzedać ja sama po sobie widzę ,że daję się wkręcać w rzeczy które są mi wcale albo średnio potrzebne wystarczy się mydłem myć i nie przesadzać bo to też florę bakteryjną niszczy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry