reklama

Ciąża po 40

Dziwne, ze Mii jak smakuje to nic nie pobrudzi a jak nie smakuje to porpstu dzioba nie otwiera. Buraka nie mialam nigdzie :-) ogorkowej mimo, ze nie dobra tez nigdzie nie mialam;)

reklama
i ja właśnie zgrałam fotki..
Nie ma to jak wynaleźć i ukraśc suchą bułkę co se matka trzyma w szafce na tartą bułkę

dscf2412h.jpg

azula - ja na prawde mam co zgubić, nie dlatego, że muszę być laska, o nie, po prostu źle się czuję, jestem bardziej ociężała, niezgrabna, przeszkadza mi to.
Dlatego biorę się do roboty! Jeszcze żebym tak nie lubiła słodyczy... byłoby mi łatwiej.

Zoyka - JUlka wyglada ślicznie i widac, że dziecko miało wielką frajde, bawiąc się tam wśród tych kulek i innych zabawek.

Kłaczek - Kuba dziś cały dzień buzią rusza... jeszcze tylko kaszka na noc i koniec.

Katrina ano miała frajdę. Z Ciebie laska jest i była.

Majuska - Patrycja bombowa . Buty kupiłam identyczne . Z tyłu psica tylko czeka na kęsa :-D

Nasza Julka jak cos dorwie chowa za plecki z tyłu. Taka aparatka się zrobiła. I oddać nie chce.Trzyma i nie puszcza.

Majuska, ale jak się widziałyśmy to jeszcze tyle nie ważyłam :-D w sumie po ciąży zjechałam tak jak jeszcze nigdy, bo generalnie wagę trzymam od lat pomimo uwielbienia do browarów i kilkakrotnego rzucania i wracania do palenia (o namiętności do słodyczy nie wspomnę). Ale za to mogę tylko mamie podziękować, bo moja zasługa w tym żadna.
Patrycja boska jak zawsze, ale Beza by jej chyba nie dała w spokoju zjeść tej bułki :-Dbo to Beza, nie?
Kacper zjadł dziś na noc pierwszy raz butelkę kaszki z mm :laugh2: oczywiście cyckiem dobił, ale robimy postępy :-)
Do buraka pewnie wrócimy, na razie mam traume:-D oczywiście wszystkie deserki (owocowe=słodkie) wchodzą mu pięknie, dziś wciągał brzoskwinki aż miło. Tylko obiadki jakoś go nie przekonują...

Zoyka - zdjęcia super, widać, że Julka miała super zabawę :-)
Wypiłam dziś Żywca bezalkoholowego, siła sugestii sprawiła, że szumi mi w głowie :tak:

Witam 40-tki :) Się nie odzywałam :) Ale sezon slubny w pełni i w związku z tym zamówień na zaproszenia przybywa. Juz i tak mam wyrzuty sumienia, ze Staskowi nie poswiecam tyle czasu co powinnam przez ta pracę :(

No ale do milszych rzeczy :)

Majuska
Paćka cudna! A jaką ma zalotną przerwę między ząbkami :)

Zoyka Juleczka wyglada na dobrego roczniaka! Super, ze tak szybko właściwie prawie chodzi :) Moj w wieku 10 miesiecy to raczkował tylko. No i tak jak pisalam wczesniej, zamawiam Julkę na synową :)

A jak z SI? Wyedukowalas się? Kiedy udajecie sie na eeg?

Azula ale calineczka piekna!

Kłaczku
no Ci powiem Karol potrafi zjeść :)

Malfilka
gratuluję połowkowego! To bardzo ważne badanie, super ze wyszlo dobrze! :)

Lecę spać, miłego weekendu Dziewczynki!

Hełoł :-)
Andzike Kubula jadł buraczka mniej wiecej w wieku Kacpra - koszulka po zjedzeniu została wyrzucona - jak u Chmielewskiej - Wszystko czerwone :-D ogólnie Kubula jest wybredny i swego czasu do wszystkiego opdawałam mu sliwkę i gruszke - jedynie w takiej formie jadl zupki i resztę obiadków :-D
Ollena przerobiłam Skalpela - obejrzałam Killera - przyktro mi ale jesli sie nie ruszasz to padniesz i zniechęcisz.
Ja wiem, że mam słaby kręgosłup i ręce i to przy skalpelu wyszło. Mam nadzieję, że uda mi się poćiwczyć co drugi dzień, chociaż nie ukrywam że wole leżakować z książką na kanapie :-D ale wiosna sie zbliza i muszę zrzucic tak z 5 kg :-D
a poza tym Kuba wstał o 8 i poszedł spać o 19:15 - nie spał w dzień nawet SEKUNDY :baffled:

angelka - Jeszcze mało czytałam. W przyszłym tygodniu będę dzwoniła żeby umówić sie na badanie.

A z tą synową to wiesz.. najpierw do taty bo podobno prześwietli każdego kandydata:-D

Misia
- to to Kuba miszczu jest z tym niespaniem. Jednak to wynik samopoczucia myślę i choroby.
5 kilo ? Pikuś. Nie wystarczy nie jeść dwa tygodnie kolacji ? :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka ja nie jadam kolacji :-D po 18 zjem czasem jabłko - ogólnie jakiś owoc, napije sie lampke wina i już.
I tu nie chodzi tylko o tłuszcz ale o to żebym wzmocniła swe mięsnie a to tylko ćwiczenia.
Jutro Wam napisze co mi zrobił ten skalpel :-D w sumie bark mnie boli JUZ :-D ale to stary ból który pojawia sie i znika.

reklama
Heja!
Zasypało nas:szok::szok::szok:

Angelka, Paćka nie ma przerwy między ząbkami, ma równiutkie perełki, tylko bułka sie jej jakos tak ułozyła :DDD
To fajnie, że masz ruch, niech się firma rozwija, pracowników zatrudnisz;-)

Zoyka no wiadomo, że tatunio będzie prześwietlał, ale się Jula wstydu naje:-D

Misia to Ty dbasz o siebie, ja kolację śmiało pałaszuję, po 2-3 kromale, garnek herbaty, nie zasnełabym jakby mnie ssało, dzieki Bogu nie tyje, więc sobie pozwalam;-)
Lece do roboty...dosłownie, bo jeździc sie nie da:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry