reklama

Ciąża po 40

Kłaczku szacun :tak:,a Ani gorąco kibicuję bo sama ta podróż to dla mnie jak ta sławna niedoszła wysyłka samców na Marsa.No i przecież to też kosztowało.Majuska ja też nie wiem co to za Gnidomany bo nie ludzie:wściekła/y::no:

reklama
kłaczek jeśli Landlord ich oszukał to niech idą na policję. MM mowie ze tam policja szybko reaguje na oszustów i pomaga w odzyskiwaniu kaucji.

Azula ja pojechalam za swoim facetem po prostu - to nie ma co szacun. Wybor byl prosty bo na odleglosc to nie mialo sensu, a on tu mial prace i jakies mozliwosci.
Zoyka, nie zawsze... Mysle ze jesli Anka bedzie chciala opowiedziec to opowie... Po mojemu wezwanie policji bylo by kiepskim pomyslem.

Nie ma sensu dywagować na ten temat. Nie wie m co się stało tak naprawdę to nei che wyci,agac wniosków. Opowie to bedzie sytuacja jasna.

No dobra, mogę być pierwsza.

Cześć,

Wyspałam się. Nareszcei od kilu dni udało mi się wyspać. Spalismy do 9. Julia między nami kotłowala się całą noc.
Od wieczora ma męczący i suchy kaszelek.

A co u Was ?

notoja druga dzięń dobry powiem :-)
bylismy wczoraj u znajomych wieczorem, Kubula przebudził jak wróciliśmy ... apotem on w łózeczku a ja przed trzymając go za łapkę. Niestety ale tak ma od pewnego czasu ale nie co wieczór - wystarczy siedzieć w pokoju gdy zasypia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry