Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kłaczku szacun ,a Ani gorąco kibicuję bo sama ta podróż to dla mnie jak ta sławna niedoszła wysyłka samców na Marsa.No i przecież to też kosztowało.Majuska ja też nie wiem co to za Gnidomany bo nie ludzie
Azula ja pojechalam za swoim facetem po prostu - to nie ma co szacun. Wybor byl prosty bo na odleglosc to nie mialo sensu, a on tu mial prace i jakies mozliwosci. Zoyka, nie zawsze... Mysle ze jesli Anka bedzie chciala opowiedziec to opowie... Po mojemu wezwanie policji bylo by kiepskim pomyslem.
Wyspałam się. Nareszcei od kilu dni udało mi się wyspać. Spalismy do 9. Julia między nami kotłowala się całą noc.
Od wieczora ma męczący i suchy kaszelek.
notoja druga dzięń dobry powiem :-)
bylismy wczoraj u znajomych wieczorem, Kubula przebudził jak wróciliśmy ... apotem on w łózeczku a ja przed trzymając go za łapkę. Niestety ale tak ma od pewnego czasu ale nie co wieczór - wystarczy siedzieć w pokoju gdy zasypia.
czwarta...znów bieganina, bo mam dziś kolejnych gości...stary na najbardziej odległą planetę we wszechświecie!!!!! poszukuje kogos do pomocy przy ćwiartowaniu zwłok!!!!!