reklama

Ciąża po 40

Zoyka no co Ty .Przecież większość dzieci hamuje w przyrostach .Kłaczek nawet co ma Karola Wielkiego też napisała ,że nawet spadł z centylów.Julia ma już swoje zdanie nawet w kwestii jedzenia.Jakby dzieci cały czas przybierały jak na początku życia to chyba by wielorybie rozmiary osiągały;-)

reklama
No jestem, psiak troche lepszy, chyba będzie już z górki, nawet go lekko podszlifowałam na rasowego sznupa:tak:kochany jest, przytulaśny..Azula dlatego podtruty, że błąkał sie po okolicy i polował z głodu na kury, to go głupie wsiury chciały co? otruć, najprostsze wyjście:no: jakaś babka to podsłuchala i zadzwoniła do gminy żeby psiaka wyłapac do schroniska, najwyraźniej zdążyli mu już coś podrzucić.....No ale malo tego, dzis dowieziono kolejną sierotę, 11-letnia terierkę walijską, której zmarł właściciel, wbiła się w jakąs dziurę w podłodze w domu i nie chciała wyjść, dziś już u nas śpi, ale podejrzewam że jest przerażona, bo mieszkała w domu, a tu buda, słoma, zimno....:no:...ech, jak sie siedzi w tym psim "biznesie" to sie człowiek naogląda i naprzeżywa:-(

Zoyka faktycznie 24 stopnie w domu to za gorąco, nie żebym nie lubiała , bo ja bardzo ciepłolubna jestem, ale właśnie bardzo to chorobom sprzyja, my mamy 20 ustawione, a w nocy 19, można sie przyzwyczaić;-)Jula bardzo dobrze rośnie, nic sie nie martw;-)

Azula ja jeszcze w tym roku nie odśnieżałam, pomimo, że tak ze 100m trzeba z głównej do nas dojechać, ale jakoś sie udawało to wyjeździć kołami auta, teraz sypie.....zobaczymy;-)

Ufff, Kacper zasnął - coraz lepiej nam idzie zasypianie przy butelce :-)
Dziś na obiadek był krem z jasnych warzyw z kurczaczkiem, ale nie wzbudził wielkiego entuzjazmu w małym smakoszu - nadal hitem są robione przez całe lato prababcine i ciotkowe deserki :-D
Ciekawa jestem ile teraz waży, wybieramy się wkrótce na szczepienie p/o pneumokokom to będzie wiadomo.
Zoyka - miesiąc oczekiwania na neurologa w ramach NFZ to faktycznie luksusowo :happy2:

Nie wiem czy znacie taką tradycję, ale na wsi gdzie byliśmy teraz na weekend w pierwszy dzień lata jest zwyczaj... palenia ognisk z opon samochodowych... :baffled: mieszkańcy wsi "zbierają" je przez cały rok, żeby w czerwcu puścić z dymem. Próby rozmowy i tłumaczenia podjęte przez szwagierkę zdały się nic - tradycja to tradycja:wściekła/y:
Majuska - ufff, dobrze, że z Pepperem lepiej :happy2:szkoda teriereczki :-(biedna, pewnie nie wie co się dzieje :-(

Ostatnia edycja:
No u nas bez tradycyjnie spalaja za to w miare regularnie.No tak to czadzi jak palona guma:wściekła/y:.Majuska masz nerwy:tak:A jak tam u weta coś mądrego czy raczej se darujesz?No fajnie jak bez odśnieżania się obyło:-)

cześć Dziewczęta:-)
Kłaczku ucałowania dla WSZYSTKICH i futer też.
Zoyka Jula ładnie waży.
Azula opał jest drogi i ludzie palą jakimś ...
W dzień mamy temperaturę na poziomie 21 na noc 18-19. W temperaturze 24 bym umarła.
Oczywiście coś jeszcze miałam napisać ale zepsułmi się Kubul z zasypianiem ...

Wow ! MM mnie zaskoczył. Zaprosił na urodzinową kolację i powiedział z mogę wybrać prezent i ze chciał mi kupić sam torebkę o której ostatnio powiedziałam "torebka moich marzeń" ,a le pojechał tam i zapomniał która to była.

reklama
Azula jeszcze sie nie umówiliśmy z tym wetem dokładnie, mamy się zdzwonić, on zalatany i ja też :D Tymczasem coś drgneło, bo jutro mi jakieś yorczysko przychodzi i kolejne w sobote, musi wiosna idzie:-D w sobote jeszcze chcę zrobic wypad na międzynarodową wystawe psów, jest u nas, w tamtym roku miałam Paćke za małą i cycującą i nie byłam na tej imprezie, a wypadałoby pooglądać dobrze zrobione wystawowe futra, w sobotę moje ulubione teriery i sznaucery właśnie są :-)

Zoyka, ładnie ze strony Jara, pozdrów go od nas:-D

Paćka 39 stopni, teraz po czopku troche spadło, ale juz raz byłam uspokajać wyrwaną ze snu, widać, że się biedna męczy, te zębiska straszne są:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry