• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

POWOLI. Pliiiissss... Foty sie porobi, ale Wandzia tez musi troche ochlonac - nowe miejsce, obcy ludzie wokol, koty, ktorych sie troche boi... Zaczyna sie oswajac, ale dziecku tez dajmy czas.

reklama
Najważniejsze, że rodzina ankowa jest dobrze zaopiekowana :-D
Flo - zastanawialiśmy się nad braniem x-landera na wieś, ale byłoby to bez sensu, chyba, że po przyczepieniu płóz...
Majuska - trzymam mocno kciuki za owocne spotkanko i biednego Peppera, oby biedak szybko stanął na nogi!

Kto podtruł :szok:w przytulisku:szok: czy zanim trafił:szok:.No co za świt:no::angry:.Ja zbankrutuję :tak:dziś już 7 łobesrana pamperka tzn 3 solidnie 4 tzw pierdy ale w tym dziecka trzymać nie można:no:,a do wieczora jeszcze daleko:-(

hej,

My też po wizycie u Pediatry. Oskrzela czyste, uszy czyste. nie dawać nic ewentualnie an oc dawkę nurofenu, a przede wszystkim syropków żeby nie pobudzać organizmu do choroby. W mieszkaniu ma być 19 stopni anie 24. Spacerować, spacerować,spacerować.

Dał skierowanie do neurologa wiec moze się uda EEG zrobić na NFZ.

Zoyka to fajnie :tak:A jak u was w okolicy z zakopceniami u nas jest średnio da się wyjśc ale czasem sa dni ,że nie bardzo:-(:no:.Co niektórzy palą w piecach jakimiś gumami czy co smród ,że aż chce się wyć:angry:

Zoyka, super, że z Julką wszystko ok :-) ale że 19stopni? :szok: jakoś mało, wszędzie trąbią o 21... U nas w pokoju jest tak 22-23, w sypialni gdzie Kacper śpi jest 20-21 (maniakalnie wietrzę :-D).
Co do EEG państwowo może być ciężko, a w zasadzie z neurologiem może być ciężko... ja zapisywałam Kacpra do neurologa w pierwszym dniu zapisów na 2013 rok - termin - połowa marca... :baffled:

Andzike jak byliśmy prywatnie to Nuerolog mówiła ze miesiąc się do niej czeka na NFZ. Oby.

U nas w pokoju w którym ciagle siedzimy w ciągu dnia jest 24 st a tam gdzie śpimy jest 19.

Azula to zgłaszajcie jak ktoś pali gumą w piecu , toz to substancje rakotwórcze się wydostają z dymem.

Majuska kciukasy trzymam !

Flo superancko ze z Maksiem tez dobrze.

Zoyka ja tylko tak przypuszczam ,że to jakies guny bo nie wiem ,a i dokładnie skąd te czady też trudno ustalić bo większość pali w tradycyjnych piecach:-(,a straż miejska to ja już się nie będę wypowiadać połowa albo mieszka albo ma rodziny:angry:Prezydent miasta też tu mieszka:szok:Oto Polska właśnie.No i musze znów iść za chwilę do babki po mleko bo M w pracy .Ja chcę WIOSNY

reklama
Zapomniałam dopisać,że Julka wazy 9,700 i długa na 76 cm.

25.10 ważyła 9 była długa na 71.

Wydaje mi się ,że słabo przybiera. Już mi mama nagadała ze ona byle co jada. O!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry