reklama

Ciąża po 40

Znowu sypie po co ja się pytam po co:szok::angry:???Tylko kupa z tym odśnieżaniem roboty ,a na koniec przyjdzie odwilż i będziemy uprawiać błotne zapasy.Łe jak się dziecko wyśpi muszę ją ubrać i wyjść po chleb:wściekła/y:.Ja chce wiosny ja chcę lata ja chcę znowu żyć:tak:Majuska jak Ty sobie radzisz z odśnieżaniem my mamy nieduży podjazd ,a w cholerę odśniejżania:no:

reklama
Cześć,

No to trzecia.U nas pogoda marna. Szaro i buro za oknem.
Julka ma paskudny kaszel, dobrze ze mamy wizytę dzisiaj u pediatry.Spalismy do 8 ale to co ona wyrabiala w nocy to przechodzi ludzkie pojecie. Cała noc właziła Jarkowi na głowę i złaziła we śnie z łózka. Budziłam sie co chwile i ja ściągałam .

Czesc troche nieprzytomne... :-D Pogoda u nas sloneczna, nawet wiatr ustal, zapowiada sie cieply dzien. Dzieci w miare sie dogaduja, choc Karol zaczal przejawiac zachowania aspoleczne i odbiera wszelkie swoje zabawki. Zaczyna sie opcja co je twoje to je moje, a co moje to nie ruszaj. Jakos wyspac sie nie moge, mimo ze Karol nie robi speccyrkow w nocy...

reklama
Cześć dziewczynki.
My już po kontrolnej wizycie u pediatry - jest ok.
Andzike - podziwiam. Jak wczoraj przeczytałam o tym galopie konnym, to się mnie uczepiła scena z "Imperium Kontratakuje" jak Luke Skywalker galopuje po śniegu na takim jakimś zwierzu, który nagle pada martwy z powodu mrozu. Brrr. No chyba, że u Was cieplej - tu jest chyba minus milion stopni.
Wszystkie chodniki i ulice zawalone śniegiem i pokryte mrożoną skorupą pełną muld - nawet x lander nie przejedzie, to znaczy może i tak, ale dziecko ani chybi zaliczy wstrząs mózgu. Czujemy się uwięzieni.
Kłaczek- a to takie buty... To pozdrów bardzo serdecznie Ankę i Biedronę.
Azula - popieram, ja też chcę wiosnę, w trybie natychmiastowym. My nie odśnieżamy, bo i tak nie warto... A Amelka to chyba do cioci podobna.
Zoyka - kciuki za zdrowie Julki. Moje upiorzę też po nocach nas depcze i tarmosi, cyca nie chce na leżąco tylko na stojąco, a na dodatek boleśnie mnie gryzie. Chyba powoli będę redukować ilość nocnych karmień.
Sandy - bij i patrz czy równo puchnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry