reklama

Ciąża po 40

Wow ! Kłaczku jesteś Kochana. Pozdrów Anię ,Roberta i małą Wandzię :)

Zrób foty dzieciakom. Ciekawa jestem jak poznawanie wyszło. A Tabris i koty ?

reklama
O szok!! Klaczku Ty tajemnicza bestio! Dopusc Anie do kompa, niech nam tu zdaje relacje! Jak tam Tabrisek z kotami?!

Mia dzis juz ma gesty zielony katar, jejku niech to sie juz skonczy!

Ja jak Azula od rana mysle o lecie, spacerach, calym dniu na powietrzu, truskawkach i stroju kapielowym (wczoraj juz wybieralam;)). Wiooosnooo! U nas ma byc jutro 14 st na plusie ale co z tego jak bedzie lac i wiac.

No Flo cały czas twierdziłam ,że ma córka do mej rodzonej siostry podobna(zwłaszcza z uszu,obie mają po jednym uchu tak jakby wyciętym jakby kto nożyczkami je wycinał no i takie nieznaczne elfikowe odstawanie)Za to jej córcia uszy ma jak ja:-):tak:.Talenty do wokalu też ma po cioci śpiewa całe dnie ,a nawet noce Lalalala ,a jak idzie spać Aaaaaa.:-)Dziewczyny kocham was .:-D:-D:-D:tak::tak::tak:No jak ja się cieszę ,że Ania u Kłaczka jest ,że można liczyć w ciężkich chwilach na pomocną ciotkę z durnowatego bb forum:-):-):-).Kłaczku ja też chcę fotek maluszków.No i jak tam Tabris i kocia banda??No i Hasło na dziś i nie tylko na dziś ,a az do skutku Bajm-Piechotą do lata (live in Opole 1978) + bisowanie (HD !!) - YouTube :-D

AAAAAAAAAaaaaaaaa!!!!!!!!...szalone kochane baby.......martwiłam sie o Anie, ale juz jestem spokojna, teraz pomalutku będzie juz tylko coraz lepiej, kłaczku szacun wielki , szczerze powiedziawszy to często z rodziny nikt tak nie pomógłby jak te "durne" 40-tki forumowe, dziewczyny trzymam mocno kciuki, za wszystko, za to, żebyście sie nie pogubiły w tym rozgardiaszu, bo na pewno póki co jest "wesoło" i oby jak najszybciej udało sie wszystko uporządkować, stanąć na nogi i zacząc normalnie żyć. Całuję was obie mocno wirtualnie i dzieciaki oczywiście też !!!!!

U nas Zębolandia na całego, Paćka wciąz zawodzi, paluchy i smoki zagryza w dziąsłach, rzadkie kupy, woda z nosa, temperatura...no kosmos, aż się dziwię, że całą noc spała bez ani jęknięcia, teraz mi padla , ale nie wiem na jak długo, pewnie jak wstanie będzie ciąg dalszy, czwórki sa w natarciu cały czas.....

witajcie

Kłaczek - jesteś na prawdę równa babka!!! Szczerze mówiąc jak pisałaś przedtem, że Ania nie wraca do Pl i to z taka pewnością, to tak myślałam, że jest u Was. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko i pomyślnie się poukładało!!! Powodzenia i dużo zdrówka i cierpliwości do dzieci i całego zwierzyńca.

Ollena ja też doczekać się wieści już nie mogęale czekam bo Kłaczek prosiła by dać odetchnąć:tak:.Ani Filip o ile pamiętam miał zostać bo chodzi w PL do szkoły chyba jest z babcią dopiero na wakacje miał do nich dojechać

Zwierzaki izolujemy. Tabi w sypialni, koty ktore mniej sie boja schodza do salonu, 2 siedza w naszej sypialni pod lozkiem i 'przezywaja'. Trudno. Mam przyjemnosc goscic tylko Anie, Roberta i Wandzie. Chlopcy sa w Pl.

reklama
jeszcze sie okaże, że się zwierzaki pogodzą ze sobą wszystkie:-D:-D:-D
jakies foty Karola z Biedroną chociaż poprosimy!!!!

przed chwilą miałam telefon z przychodni wet, że poszukuja do współpracy jakiegoś fryzjera psiego, bo pani, która u nich strzygła ma problemy zdrowotne.....trza to obadać, umawiamy się na spotkanko ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry