reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska, które jej ida ? Czwórki ? czy już trójki ?
Kuba ma zapalenie spojówek :baffled: jestem po konsultacji telefonicznej z okulistą,jutro wizyta, Rano lecę po krople do zaprzyjaźnionej apteki, po pracy zaniosę receptę.
Zoyka ... Wenus pozdrawia Marsa :-D Ja od miesiąca idę po naszyjnik do mej Pani Graży oraz projektem bransolety ... wszak 2 lutego mija nasza 21 rocznica bujania się razem ... trzeba jakiś godny prezent zamówić sobie :-D

Eh, gdyby Rzeszów był bliżej.. zgarnęłybyśmy naszych kosmitów , dzieciorki i spotkalibyśmy się w jakiś ciepły letni weekend :)

Misia - 21 rocznica razem. Łomatko ! A ja myslalam ze wy razem jakieś 8 lat.
Tez chciałam coś z biżuterii. Przejrzałą YES, KRUKA, APART i lipa.

Kubula za długo przed laptopem siedział ? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka, ale samoloty przecież są :-D

Misia czwórki, jedna juz mamy teraz drug awyłazi, najlepsze bo tej brakującej dwójki wciąz nie ma, ona chyba też buzuje. Biedny Kubuś z tymi spojówkami, skąd to??? miałam pare razy, ból jak jasna cholera:no:

nie wiem skąd jutro się dowiem ale do żłoba idzie normalnie bo nic innego mu nie jest i pani okulistka powiedziała że spokojnie może tuptać.
Niestety ale będziesz miała jazdy :-( Kubula ma już 4 czwórki i ... w sumie 3 tygodnie w domu, tylko że jemu idąod razu wszystkie :-( jeszcze trójki, potem trochę ciszy i atak piątek ... nie chc enawet mysleć o tym :-(
zamówiłam lampy do sypialni - czekam do dni 14 :-),
Zoyka my po ślubie jesteśmy 13 lat (minie 22 lipca), a bujamy sie z przerwami od lat 21 :-)

Ostatnia edycja:
Qrcze, kolejna koleżanka z pracy zaciążona - ja do niej zagaduję, że w przyszłym tygodniu wracam do fabryki, to może się wybierzemy na jakieś sushi, a ona, że chętnie na pieczone, bo surowiznę musi na razie odpuścić :-D No zaraza jak nic :-) Mam wrażenie jakby wszyscy wokół zaczęli się rozmnażać - bardzo mnie to cieszy, bo wygląda na to, że Kacper będzie miał spore grono znajomych :tak:
Biedny Kubulek i biedna Paćka - trzymajcie się dziewczyny...
Uciekam spać, bo jutro o jakiejś dziwnej porze mam lekarza orzecznika :no:

Andzike ale po co ? pomacierzyńskim nie ma badań profilaktycznych - ten ZUS - ZLA nie jest takim klasycznym zwolnieniem - no chyba że sprawdzi Twój orzecznik poziom obkurczenia mózgu :-D Mój ma mi sprawdzić dopiero teraz ale ja cały czas swojemu powtarzam, że mam KUKU tylko jeszcze nikt diagnozy nie postawił ...

Mój powrót po macierzyńskim zbiega się z kolejną rocznicą rozpoczęcia pracy w fabryce - to bardziej z tego powodu wysyłają mnie na badania ;-)
A jeśli dzięki obkurczeniu mózgu spowodowanemu laktacją da się ugrać jeszcze kilka miesięcy w domu to ja bardzo chętnie :-D

reklama
nie da się nic ugrać :baffled: najwyżej zatyczki do uszu dostaniesz żeby Ci orzeszek nie wyleciał jak będzie kiwała sięna biurkiem.
Ja stawiam na KUKU ale pani dr tylko sięusmiecha do mnie uważając to za świetny żart ... nie wiem czemu :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry